Οι του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη!

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τους παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Τουρκία για τη «μάχη» της Πέμπτης (18/4) με φόντο τα ημιτελικά του Conference League.

Σε σχέση με το πρώτο ματς οι διαφορές είναι η παρουσία του Ποντένσε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, αλλά και του νεαρού στόπερ Κουτσίδη, με τον τελευταίο να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Ρέτσου.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Σουκρού Σαράτσογλου», ενώ τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Ντάνιελ Ποντένσε και θα ακολουθήσει προπόνηση για τους Πειραιώτες.

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν θα ξαναφάω γκολ στο 89'», με κιτρινόμαυρα γράμματα και «φόντο» την ΑΕΚ-ThemaSports
29/04 @ 20:07

«Δεν θα ξαναφάω γκολ στο 89'», με κιτρινόμαυρα γράμματα και «φόντο» την ΑΕΚ

Πάνω που θέλεις να πεις, ότι έχεις δει τη φετινή ΑΕΚ να χάνει βαθμούς με κάθε πιθανό τρόπο, σε διαψεύδει. Κι εκείνο το επικό πρωτοσέλιδο της SportDay πριν από 19 χρόνια, μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Το πιο «σαδιστικό», όμως, είναι πως οι υπόλοιποι την βλέπουν να πετά δικούς της βαθμούς, αλλά και πάλι, να έχει το «πάνω χέρι»!

Αυτοκτονία και αποτυχία για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι αυτά το πιο ανησυχητικό…-ThemaSports
29/04 @ 20:26

Αυτοκτονία και αποτυχία για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι αυτά το πιο ανησυχητικό…

Ο Παναθηναϊκός έριξε τίτλους τέλους για την φετινή σεζόν στην Stoiximan Super League, πριν καν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτοκτόνησε κόντρα στον Άρη, απέτυχε να πάρει το πρωτάθλημα και το πιο ανησυχητικό είναι μπροστά μας…

Όποιος «ξέγραψε» τον Πανιώνιο, το πλήρωσε: Ο Ναλιτζής, το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό και μία... μεθυσμένη Νέα Σμύρνη!-ThemaSports
29/04 @ 19:10

Όποιος «ξέγραψε» τον Πανιώνιο, το πλήρωσε: Ο Ναλιτζής, το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό και μία... μεθυσμένη Νέα Σμύρνη!

Πριν από ακριβώς 26 χρόνια (29/04/1998), ο Πανιώνιος κατέκτησε το δεύτερο, αλλά εξίσου... γλυκό με το πρώτο, Κύπελλο της ιστορίας του, «σοκάροντας» τον Παναθηναϊκό στον τελικό του «Γ. Καραισκάκης».

Στο... μυαλό του Τζολάκη: Ο ήρωας του Ολυμπιακού «ξαναζεί» την ιστορική διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε! -ThemaSports
29/04 @ 19:48

Στο... μυαλό του Τζολάκη: Ο ήρωας του Ολυμπιακού «ξαναζεί» την ιστορική διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε!

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης περιγράφει τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και όσα συνέβησαν για να προκριθούν οι «ερυθρόλευκοι»!

«Ντάνιελ Ποντένσε 2.0»: Καλύτερος και με διαφορά, από την προηγούμενη version του στον Ολυμπιακό!-ThemaSports
29/04 @ 18:32

«Ντάνιελ Ποντένσε 2.0»: Καλύτερος και με διαφορά, από την προηγούμενη version του στον Ολυμπιακό!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε διανύει την καλύτερη σεζόν σκοραρίσματος της καριέρας του, φτάνοντας τα 14 γκολ, δηλαδή ένα περισσότερο από… την πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό! Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο το «πόσα γκολ έβαλε», αλλά και το «πόσο χρόνο χρειάστηκε»!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ