Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στη Βαλένθια των 10 παικτών, όμως είχε τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική βραδιά και χάρη στο hat-trick του, έφερε τα πάνω… κάτω στην αναμέτρηση (29/04, 4-2).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε μέτριο βράδυ βρέθηκε η Μπαρτσελόνα, όχι όμως και ο Λεβαντόφσκι που… καθάρισε για χάρη της, στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια για την 33η αγωνιστική της La Liga.

Με δύο «φαρμακερές» κεφαλιές και ένα εξαιρετικό φάουλ, ο Πολωνός δεν επέτρεψε στις «νυχτερίδες» να πάρουν τίποτα από το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος τέλεια το αριθμητικό πλεονέκτημα των «μπλαουγκράνα», μετά την κόκκινη κάρτα του Μαμαρασβίλι στο πρώτο ημίχρονο (29/04, 4-2).

Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, με τον Λόπες να χαρίζει το προβάδισμα στην ομάδα του με την πρώτη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης. Ο Ραφίνια με μία εξαιρετική σέντρα βρήκε στην κίνηση τον νεαρό Ισπανό, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η απάντηση της Βαλένθια ήταν άμεση. Στο 27ο λεπτό ο Ντούρο εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Τερ Στέγκεν και μπροστά σε κενή εστία, ισοφάρισε σε 1-1.

Η ολική ανατροπή ήρθε για τις «νυχτερίδες» στο 38ο λεπτό. Ο Πεπέλου ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, μετά το άτσαλο μαρκάρισμα του Αραούχο και έφερε τα πάνω… κάτω, γράφοντας το 2-1.

Η Βαλένθια στο φινάλε του ημιχρόνου έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Μαμαρασβίλι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι έπιασε την μπάλα με τα χέρια, μακριά από την περιοχή του.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε για την Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός με κεφαλιά, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γκουντογκάν, έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

Ανατροπή στην ανατροπή έκαναν οι «μπλαουγκράνα» χάρη στον Πολωνό «killer». Ο Λεβαντόφσκι με μία δεύτερη κεφαλιά στο 82ο λεπτό για το 3-2.


Με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ ο Λεβαντόφσκι στο 90+3', ολοκλήρωσε την φοβερή του εμφάνιση, με τρίτο προσωπικό γκολ, για το τελικό 4-2.




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο, Γκιντογάν, Λόπεθ, Κρίστενσεν, Γιαμάλ, Ραφίνια, Λεβαντόβσκι

Βαλένθια (Ρ. Μπαράχα): Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Μοσκέρα, Γκασιόρβσκι, Βάσκεθ, Γκονζάλεθ, Λόπεθ, Πεπέλου, Γκουέρα, Αλμέιδα, Ντούρο

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μήνυμα του Χάαλαντ ενόψει του «τελικού» τίτλου με Γουέστ Χαμ: «Η δουλειά δεν τελείωσε»-ThemaSports
16/05 @ 09:47

Το μήνυμα του Χάαλαντ ενόψει του «τελικού» τίτλου με Γουέστ Χαμ: «Η δουλειά δεν τελείωσε»

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα, με τον Χάαλαντ μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Premier League να στέλνει το μήνυμα για την κατάκτησή του.

Κλείδωσε το Champions League με τρομερό Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
16/05 @ 01:30

Κλείδωσε το Champions League με τρομερό Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τον Γκριεζμάν να κάνει χατ τρικ, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 3-0 τη Χετάφε και εξασφάλισε την έξοδο στο Champions League.

Δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία, αλλά θα παίξει Ευρώπη: Κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας η... Κορβινούλ Χουνεντοάρα!-ThemaSports
16/05 @ 00:47

Δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία, αλλά θα παίξει Ευρώπη: Κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας η... Κορβινούλ Χουνεντοάρα!

Παρότι παίζει στη Β’ κατηγορία, η Κορβινούλ Χουνεντοάρα κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας και θα παίξει στα προκριματικά του Europa League.

Η... κατάρα της Αταλάντα καλά κρατεί: Κυπελλούχος Ιταλίας η Γιουβέντους!-ThemaSports
16/05 @ 00:14

Η... κατάρα της Αταλάντα καλά κρατεί: Κυπελλούχος Ιταλίας η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους λύγισε με 1-0 την Αταλάντα και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας για 15η φορά στην ιστορία της. Πέμπτος συνεχόμενος χαμένος τελικός για τους Μπεργκαμάσκι...

Κλείνει το μάτι στην Ευρώπη η Τσέλσι, νίκη... ελπίδας για Γιουνάιτεντ-ThemaSports
16/05 @ 00:08

Κλείνει το μάτι στην Ευρώπη η Τσέλσι, νίκη... ελπίδας για Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι πέρασε από την έδρα της Μπράιτον, επικρατώντας 2-1 και αγκαλιάζει την 6η θέση, με τη Γιουνάιτεντ να λυγίζει 3-2 τη Νιούκαστλ, αλλά αμφότερες να ελπίζουν για Ευρώπη.

Άλωσε τη Νίκαια με «λάμψη» του 18χρονου Ζαγκέ η Παρί - Χάνει την Ευρώπη η Μαρσέιγ!-ThemaSports
16/05 @ 00:00

Άλωσε τη Νίκαια με «λάμψη» του 18χρονου Ζαγκέ η Παρί - Χάνει την Ευρώπη η Μαρσέιγ!

Η Παρί νίκησε 2-1 τη Νις με δύο γκολ του 18χρονου Γιοράμ Ζαγκέ, ενώ η Μαρσέιγ έχασε 1-0 από τη Ρεμς και ψάχνει «θαύμα» για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ