Ανοίγοντας τη διαφορά στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο η Sabbianco Ανόρθωση επικράτησε εντός έδρας με 35-27 του Παρνασσού και μείωσε σε 3-2 τη σειρά στους τελικούς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο και έληξε 16-16, με την «Κυρία» να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα της στο δεύτερο τριαντάλεπτο και να παίρνει τη νίκη που την κρατά ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου.

Για την ομάδα της Αμμοχώστου σκόραραν από επτά γκολ οι Axel Leonard Erling Ramhed και Ελευθέριος Σεϊρεκίδης, ενώ τον ίδιο αριθμό τερμάτων σημείωσε από πλευράς των φιλοξενουμένων ο Petar Draskic.

Με την πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται στις πέντε νίκες, η «Κυρία» θα επιδιώξει να κάνει το διπλό στο επόμενο παιχνίδι στο γήπεδο του Παρνασού, που με τη σειρά του θα κυνηγήσει την επιστροφή στις νίκες, για να αγγίξει το τρόπαιο.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό ο τρίτος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Μαΐου, στις 16:00 στην έδρα του Παρνασσού, «Κυριάκος Πίσσης», στον Στρόβολο.

Sabbianco Aνόρθωση (Mάριος Ευσταθιάδης): Μιχαηλίδης, Μωραΐτης 6, Λεωνίδου 1, Lazzarin, I. Aργυρού, Jovanovski, Leonard 7, Σεϊρεκίδης 7, Χ. Αργυρού 4, Παπακυπριανού, Καϊμακάμης 1, Μιμίκος 4, Σαμαράς, Μούγιτς 5, Φέσιας

Παρνασσός (Σάββας Ζωγράφος): Ππούμος, Γουργούμης 1, Παρασκευά, Δημοσθένους 4, Τορνικίδης 2, Xατζηδάκης, Στουμπής, Χάιντουκ 3, Λάσκος 3, Καρκάλατος 1, Draskic 7, Καψής, Ευδοξίου,  Πέτρου, Νάκος 4, Valentin 2

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε αλώβητος από τη Βουδαπέστη και θα παίξει την ιστορική πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ του EHF European Cup στο «σπίτι» του ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
20/04 @ 17:30

Έφυγε αλώβητος από τη Βουδαπέστη και θα παίξει την ιστορική πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ του EHF European Cup στο «σπίτι» του ο Ολυμπιακός!

Αλώβητος από την Ουγγαρία έφυγε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία (28-28) με τη Φερεντσβάρος στον 1ο ημιτελικό του EHF European Cup και πλέον τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της Ηλιούπολης!

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός στον τελικό-ThemaSports
13/04 @ 22:30

Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός στον τελικό

Για δεύτερη σερί χρονιά Sabbianco Ανόρθωση και Παρνασσός θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας, κερδίζοντας στα ημιτελικά του 40ου Final-4 τον Προοδευτικό και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αντίστοιχα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ