Δεν έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, για να έχουμε το πιο… παρανοϊκό φινάλε, με διαφορά! Πώς ο Παναθηναϊκός πρέπει να δουλέψει για την ΑΕΚ; Πώς μπορούν όλα να «τελειώσουν», ουσιαστικά, για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, μέσα σε μόλις 90 λεπτά;

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι πρωτάθλημα βλέπουμε; Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να «καταδιώκουν» την ΑΕΚ και να «ονειρεύονται» πρωτάθλημα σε Κλ. Βικελίδης και Λεωφόρο, αντίστοιχα!

Γιατί το όνειρο για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έχει τελικό σταθμό έδρες αντιπάλων; Τα πράγματα είναι απλά, αφού και οι δύο χρειάζονται 3/3 για να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας! Με την ΑΕΚ να έχει το «πάνω χέρι», αλλά να περιμένει και ένα... δώρο από τον Παναθηναϊκό, που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο για την τελική κατάταξη.


Οι «πράσινοι» μπορεί να έχασαν σημαντικό έδαφος για το πρωτάθλημα, αλλά έχοντας να αγωνιστούν με ΠΑΟΚ εκτός (15/5, 20:00) και Ολυμπιακό εντός (19/5, 20:00), μπορούν να «στέψουν» πρόωρα πρωταθλήτρια την ΑΕΚ!

Παράλληλα, μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι, αφού και βαθμολογικά, αν χάσουν και τα δύο ματς, υπάρχει ο κίνδυνος να τερματίσουν στην 4η θέση. Γεγονός που θα κάνει επιτακτική την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλιώς θα μείνουν εκτός Ευρώπης! Γιατί; Επειδή το εισιτήριο του Κυπελλούχου θα πάει στον 5ο στο πρωτάθλημα, Άρη, ο οποίος θα «κλέψει» την ευρωπαϊκή έξοδο του 4ου στη Stoiximan Super League!

Βέβαια, το εξ αναβολής ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (12/4, 20:00) θα μας κάνει πιο «σοφούς», αφού με ισοπαλία των δύο, η ΑΕΚ θα χρειάζεται να κερδίσει απλά την Λαμία την τελευταία αγωνιστική (19/5, 20:00), ενώ αν υπάρξει νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας, θα έχει την ευκαιρία για φιέστα σε ένα γήπεδο που δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός!

Κάτι που από μόνο του, θα είναι έξτρα κίνητρο για Άρη και Παναθηναϊκό. Να αποτρέψουν, δηλαδή, τη φιέστα του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού, αντίστοιχα, σε Κλεάνθης Βικελίδης ή Λεωφόρο.

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεραπεία ο Μουργκ στον ΠΑΟΚ, αμφίβολος για Άρη-ThemaSports
16/05 @ 22:40

Θεραπεία ο Μουργκ στον ΠΑΟΚ, αμφίβολος για Άρη

Μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ στράφηκε αμέσως στον «τελικό» της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Άρη που θα κρίνει τον τίτλο.

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ: Η υψωμένη γροθιά του Τάισον και ο τρελός πανηγυρισμός του Ζίβκοβιτς στο πάρτι τίτλου στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 20:12

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ: Η υψωμένη γροθιά του Τάισον και ο τρελός πανηγυρισμός του Ζίβκοβιτς στο πάρτι τίτλου στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρακάμερα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το 4-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό τα έχει όλα. Την υψωμένη γροθιά του Τάισον, τον τρελό πανηγυρισμό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και φυσικά την αποθέωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική ο Παναθηναϊκός Β (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
16/05 @ 19:25

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική ο Παναθηναϊκός Β (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έσπρωξε στον... γκρεμό τον Παναθηναϊκό Β η Παναχαϊκή, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας. Νίκη του υποβιβασμένου Ολυμπιακού Β επί του Γιούχτα με 3-1. Ισόπαλη με τη Νίκη Βόλου η ΑΕΚ Β.

«Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Τερίμ, η αποχώρηση είναι πολύ κοντά!»-ThemaSports
16/05 @ 14:31

«Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Τερίμ, η αποχώρηση είναι πολύ κοντά!»

Ανάρτηση Τούρκου δημοσιογράφου αναφέρει πως υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ, και πως το τέλος της συνεργασίας τους πλησιάζει!

«Τέτοιες χειμερινές μεταγραφές, μία στις 1000!»: Το comeback του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον... Ιανουάριο και έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!-ThemaSports
16/05 @ 13:26

«Τέτοιες χειμερινές μεταγραφές, μία στις 1000!»: Το comeback του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον... Ιανουάριο και έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!

Ο Ολυμπιακός διανύει ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν, βρίσκεται στον τελικό του UEFA Conference League και μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ (15/05, 2-0) «ξεκόλλησε» από την τέταρτη θέση της Stoiximan Super League! Για την αγωνιστική ανάκαμψη των «ερυθρολεύκων» τον βασικότερο ρόλο προφανώς και έπαιξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και οι προσθήκες έναν μήνα πριν έρθει!

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του... «τελικού» με ΠΑΟΚ!-ThemaSports
16/05 @ 11:02

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του... «τελικού» με ΠΑΟΚ!

Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει όπως όλα δείχνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Κυριακή, για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνει τον τίτλο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ