Σάλος στην Ισπανία με την κίνηση οπαδών της Μπαρτσελόνα λίγο πριν τη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Απίστευτο περιστατικό λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League, σε μια ακατανόητη στιγμή με πρωταγωνιστές τους ντόπιους οπαδούς.

Κατά την άφιξη του πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μπλαουγκράνα στο στάδιο «Montjuic», μέρος των πιο φανατικών οπαδών της Μπαρτσελόνα πέταξαν φωτοβολίδες και αντικείμενα στο πέρασμά του χωρίς να καταλάβουν ότι το όχημα μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της δικής τους ομάδας και όχι της γαλλικής.

Ο λόγος για ένα τέτοιο λάθος θα μπορούσε να είναι η μεγάλη ποσότητα καπνού, ως αποτέλεσμα των φωτοβολίδων που είχαν ανάψει και δεν τους επέτρεπαν να δουν καθαρά ποιο πούλμαν ήταν.

Η στιγμή ήταν σουρεαλιστική και πέρασε αρχικά απαρατήρητη από όλους εκείνους τους φιλάθλους που αντί να αποθεώσουν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, τους έκαναν... επίθεση!

Δείτε το βίντεο της Marca:

 Onsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών -ThemaSports
29/04 @ 23:58

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στη Βαλένθια των 10 παικτών, όμως είχε τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική βραδιά και χάρη στο hat-trick του, έφερε τα πάνω… κάτω στην αναμέτρηση (29/04, 4-2).

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 20:35

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καταρχήν συμφωνία οδήγησε η ψηφοφορία των 20 κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ για την τοποθέτηση ορίου σε ό,τι αφορά στην επένδυση χρημάτων για τα ρόστερ! Η Μάντσεστερ Σίτι τάχθηκε κατά του πλάνου, απούσα η Τσέλσι!

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού-ThemaSports
29/04 @ 17:14

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τίλεμανς, χωρίς να είναι ακόμα σαφές αν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι του «Βίλα Παρκ».

Η Λεβερκούζεν… τιμωρεί στις καθυστερήσεις: Κάποτε «Fergie» τώρα «Xabi Time»! -ThemaSports
29/04 @ 23:17

Η Λεβερκούζεν… τιμωρεί στις καθυστερήσεις: Κάποτε «Fergie» τώρα «Xabi Time»!

Δεκαέξι γκολ στις καθυστερήσεις σε 15 παιχνίδια έως τώρα, διατηρούν ζωντανό το «εξωφρενικό» αήττητο των 46 παιχνιδιών της Λεβερκούζεν. Τρεις παίκτες έχουν πετύχει το 50% από αυτά, ενώ 7 από τα 16 έχουν προέλθει από στημένες φάσεις. «Αν χαλαρώσεις (στις καθυστερήσεις), θα τιμωρηθείς». Το μότο του Τσάμπι Αλόνσο.

Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ μακριά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε βουνό να ανέβουμε»-ThemaSports
29/04 @ 16:19

Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ μακριά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε βουνό να ανέβουμε»

H Μάντσεστερ Σίτι διατήρησε την... στενή επαφή της με την πρωτοπόρο Άρσεναλ, με τη νίκη με 2-0 στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε ότι έχει ακόμα ένα βουνό να ανέβει η ομάδα του στην προσπάθειά της για την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση της Premier League.

«Κριστιάνο Ρονάλντο, βασιλιά του Champions League!»: Πώς «διέλυσε» τον Πεπ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών! -ThemaSports
29/04 @ 16:57

«Κριστιάνο Ρονάλντο, βασιλιά του Champions League!»: Πώς «διέλυσε» τον Πεπ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών!

Στις 29 Απριλίου του 2014 στη Βαυαρία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτύπησε «δις» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και αναγορεύτηκε «κάιζερ» του Champions League. Τα γκολ του Πορτογάλου προσέφεραν στη «Βασίλισσα» τη La Decima, την 10η κούπα, δηλαδή, έπειτα από μανιώδη καταδίωξη 12 ετών!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ