Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τίλεμανς, χωρίς να είναι ακόμα σαφές αν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι του «Βίλα Παρκ».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Εμιλιάνο Μαρτίνες στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν έχει ούτως ή άλλως δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς λόγω τιμωρίας, ωστόσο προέκυψε ζήτημα και για τη ρεβάνς αφότου αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Τσέλσι.

Όπως αναφέρουν λοιπόν τα νεότερα, θα μείνει εκτός δράσης για δυο εβδομάδες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση του «Καραϊσκάκη».

Όσο για τον άλλο τραυματία της αγγλικής ομάδας, τον Γιούρι Τίλεμανς, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι εξετάσεις του Βέλγου ήταν καθαρές και αφότου διαψεύστηκαν οι φόβοι ότι είχε υποστεί θλάση, θα υπολογίζεται κανονικά για τη ρεβάνς, χωρίς όμως να είναι ακόμα σαφές αν προλαβαίνει και το πρώτο παιχνίδι.

-

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ-ThemaSports
16/05 @ 22:12

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ

Η εθνική Γαλλίας ανακοίνωσε την λίστα 25 παικτών για το Euro 2024. Πολλοί αστέρες, αλλά και επιστροφή του Καντέ στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024-ThemaSports
16/05 @ 22:08

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024

Η εθνική Ολλανδίας ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024. Η λίστα περιλαμβάνει 30 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα κοπούν μίνιμουμ τέσσερις.

«Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε υποβιβασμός»: Το τρίτο ενδεχόμενο «τιμωρίας» της Σίτι για τις... 115 παραβιάσεις!-ThemaSports
16/05 @ 20:53

«Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε υποβιβασμός»: Το τρίτο ενδεχόμενο «τιμωρίας» της Σίτι για τις... 115 παραβιάσεις!

Μπορεί να μην είναι καν… ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις κατηγορίες για τις 115 παραβιάσεις κανονισμών, από το 2009 μέχρι και το 2018. Αν όμως είναι, τα ενδεχόμενα τιμωρίας που προκύπτουν, είναι τρία και όχι… δύο. Δεν είναι μόνο η αφαίρεση βαθμών και ο υποβιβασμός. Υπάρχει και κάτι ακόμη, το οποίο οι Άγγλοι φίλοι άλλων ομάδων της Premier League, αντιμετωπίζουν σαν… χάδι!

Μέρα-νύχτα, με ένα ποδήλατο για να δει τη Γιουνάιτεντ: «Και ξαφνικά, εμφανίζεται ο Γουέιν Ρούνεϊ...»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 20:39

Μέρα-νύχτα, με ένα ποδήλατο για να δει τη Γιουνάιτεντ: «Και ξαφνικά, εμφανίζεται ο Γουέιν Ρούνεϊ...»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βράδυ, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, με ένα ποδήλατο, να διασχίζει χώρες, για να καταφέρει να φτάσει στο «Ολντ Τράφορντ». Και εκεί, να εμφανίζεται ο Γουέιν Ρούνεϊ. Και πώς να μην βάλει τα κλάματα, πώς να μην αισθάνεται πως κάποιος τον… κοροϊδεύει; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και δεν λαμβάνει χώρα μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, για 1,5 ώρα, κάθε… Κυριακή!

Πέντε χρόνια VAR: Ποιες «ευνοήθηκαν», οι τέσσερις που αδικήθηκαν, η Λίβερπουλ και η... Άρσεναλ!-ThemaSports
16/05 @ 18:34

Πέντε χρόνια VAR: Ποιες «ευνοήθηκαν», οι τέσσερις που αδικήθηκαν, η Λίβερπουλ και η... Άρσεναλ!

Ποιες μπορούν να ψηφίσουν «ναι» στην κατάργηση του VAR; Τέσσερις έχουν... αδικηθεί, τι θα κάνει η Λίβερπουλ; Τι θα κάνει η Άρσεναλ; Πόσους βαθμούς έχει κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι, «παραπονιέται» σωστά για τον VAR ο Έρικ Τεν Χαγκ; Έχουμε όλες τις απαντήσεις, με την «έρευνα» να στρέφει την προσοχή της στις αποφάσεις της τεχνολογίας, στα πέντε χρόνια που υφίσταται στην Premier League!

«Πεπ, μία σεζόν ακόμη και τέλος;» Όλη η Αγγλία «γράφει» για το μεγάλο φινάλε του Γκουαρδιόλα στη Σίτι!-ThemaSports
16/05 @ 18:21

«Πεπ, μία σεζόν ακόμη και τέλος;» Όλη η Αγγλία «γράφει» για το μεγάλο φινάλε του Γκουαρδιόλα στη Σίτι!

Μία μεγάλη είδηση μετέδωσε ο David Ornstein πριν από μερικά λεπτά, η οποία αφορά το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ