Η Νιούκαστλ είναι μία από τις ομάδες που ψάχνουν έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Νιούκαστλ τη φετινή σεζόν δεν τα πήγε τόσο καλά. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι που «τρέχουν» το project του αγγλικού συλλόγου. Γι’ αυτό ήδη κάνουν σχέδια για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, προκειμένου τα δεδομένα να αλλάξουν προς το καλύτερο και όχι να έχουν πάλι μία πορεία με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ξεκινήσει και είναι πολλά όσον αφορά την επιθετική γραμμή των «καρακαξών». Σύμφωνα με αυτά ο Μπένζαμιν Σέσκο είναι πρώτος και καλύτερος στη λίστα του αγγλικού συλλόγου. Ο νεαρός στράικερ κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Λειψίας. Όχι μόνο στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League όπου σημείωσε δύσκολα και θεαματικά γκολ με τη φανέλα των Γερμανών.

Η Νιούκαστλ είναι αυτή που καλοβλέπει την περίπτωση του 20χρονου στράικερ. Όμως, δεν είναι η μόνη από το Νησί που έχει ρίξει εκεί το βλέμμα της. Μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Team Talk» τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Τσέλσι τσεκάρουν την περίπτωσή του αν και για να τον κάνουν δικό τους πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.Η Νιούκαστλ θα κάνει μερικές... αλλαγές το καλοκαίρι

Η Νιούκαστλ θα κάνει μερικές… αλλαγές το καλοκαίρι

Δεν είναι μόνο ο Μπένζαμιν Σέσκο που μπορεί να αλλάξει παραστάσεις το καλοκαίρι που έρχεται και να γίνει παίκτης της Νιούκαστλ. Στο μυαλό των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας παίζει πολύ δυνατά το σενάριο να πουληθεί ο Αλμιρόν. Αν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα έρθουν πολλά εκατομμύρια λίρες στα ταμεία το συλλόγου, όπου αυτά σε δεύτερη φάση θα δοθούν για την ενίσχυσή του.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αλεξάντερ Ίσακ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ. Ο Σουηδός φορ δεν σταματάει να σκοράρει με τη φανέλα των «καρακαξών» και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο ρεπορτάζ των Λονδρέζων είναι ολοένα και περισσότερα. Μένει να δούμε τι θα συμβεί, όμως και το καλοκαίρι.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών -ThemaSports
29/04 @ 23:58

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στη Βαλένθια των 10 παικτών, όμως είχε τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική βραδιά και χάρη στο hat-trick του, έφερε τα πάνω… κάτω στην αναμέτρηση (29/04, 4-2).

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 20:35

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καταρχήν συμφωνία οδήγησε η ψηφοφορία των 20 κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ για την τοποθέτηση ορίου σε ό,τι αφορά στην επένδυση χρημάτων για τα ρόστερ! Η Μάντσεστερ Σίτι τάχθηκε κατά του πλάνου, απούσα η Τσέλσι!

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού-ThemaSports
29/04 @ 17:14

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τίλεμανς, χωρίς να είναι ακόμα σαφές αν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι του «Βίλα Παρκ».

Η Λεβερκούζεν… τιμωρεί στις καθυστερήσεις: Κάποτε «Fergie» τώρα «Xabi Time»! -ThemaSports
29/04 @ 23:17

Η Λεβερκούζεν… τιμωρεί στις καθυστερήσεις: Κάποτε «Fergie» τώρα «Xabi Time»!

Δεκαέξι γκολ στις καθυστερήσεις σε 15 παιχνίδια έως τώρα, διατηρούν ζωντανό το «εξωφρενικό» αήττητο των 46 παιχνιδιών της Λεβερκούζεν. Τρεις παίκτες έχουν πετύχει το 50% από αυτά, ενώ 7 από τα 16 έχουν προέλθει από στημένες φάσεις. «Αν χαλαρώσεις (στις καθυστερήσεις), θα τιμωρηθείς». Το μότο του Τσάμπι Αλόνσο.

Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ μακριά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε βουνό να ανέβουμε»-ThemaSports
29/04 @ 16:19

Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ μακριά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε βουνό να ανέβουμε»

H Μάντσεστερ Σίτι διατήρησε την... στενή επαφή της με την πρωτοπόρο Άρσεναλ, με τη νίκη με 2-0 στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε ότι έχει ακόμα ένα βουνό να ανέβει η ομάδα του στην προσπάθειά της για την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση της Premier League.

«Κριστιάνο Ρονάλντο, βασιλιά του Champions League!»: Πώς «διέλυσε» τον Πεπ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών! -ThemaSports
29/04 @ 16:57

«Κριστιάνο Ρονάλντο, βασιλιά του Champions League!»: Πώς «διέλυσε» τον Πεπ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών!

Στις 29 Απριλίου του 2014 στη Βαυαρία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτύπησε «δις» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και αναγορεύτηκε «κάιζερ» του Champions League. Τα γκολ του Πορτογάλου προσέφεραν στη «Βασίλισσα» τη La Decima, την 10η κούπα, δηλαδή, έπειτα από μανιώδη καταδίωξη 12 ετών!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ