Στον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Μιλίτσεβιτς, έπεσαν δικαιολογημένα τα φώτα, μετά το σημαντικό νέο «διπλό» της ΑΕΚ στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην «κατηγορία» των πιο σταθερών παιχτών της ομάδας, κατά την βαθμολογική αντεπίθεση που έγινε επί των ημερών του Μπεν Σιμόν, μπαίνει και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Ο Γάλλο-Κύπριος άσος, που σήκωσε το πρωτάθλημα πριν δυο χρόνια με τα χρώματα του Απόλλωνα, δίδει τα πάντα για το… ζήσει ξανά, με την φανέλα της ΑΕΚ.

Λογικά πρέπει να έμαθε το σύνθημα «ΑΕΚ Σκάλα πρωτάθλημα» που φώναζαν προχθές εν χορώ, όσοι οπαδοί ήταν στο βόρειο πέταλο του «Άλφα Μέγα».

Π.Χ. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση στην... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία Κβιλιτάια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 18:44

Η αντίδραση στην... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία Κβιλιτάια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ThemaSports
29/04 @ 21:23

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Χρωστά μια... ηχηρή απάντηση η ΑΕΚ.

Oι Αφρικανοί σωματοφύλακες! -ThemaSports
29/04 @ 10:24

Oι Αφρικανοί σωματοφύλακες!

Στην αλλαγή που παρουσιάζει η Ομόνοια, το τελευταίο δίμηνο τρεις από τους εικονιζόμενους, στα πλείστα ματς είχαν αρκετά καλή απόδοση.

Στα γκολ της χρονιάς του Μοντνόρ!  (VIDEO) -ThemaSports
29/04 @ 08:26

Στα γκολ της χρονιάς του Μοντνόρ! (VIDEO)

Στα χθεσινά παιχνίδια του πρώτου γκρουπ, τα περισσότερα φώτα έπεσαν στο ΓΣΠ και στο φινάλε στην «ΑΕΚ Αρένα», όπου η Ανόρθωση βρήκε γκολ στο φινάλε με τον Μακούν…

Συγκλονιστικός Κωστάκης!-ThemaSports
29/04 @ 07:59

Συγκλονιστικός Κωστάκης!

Φίλησε το σήμα της Ανόρθωσης ο Μακούν, στον ενθουσιασμό του επάνω για το γκολ που πέτυχε στην «ΑΕΚ Αρένα», ισοφαρίζοντας τους οικοδεσπότες. Σε ένα ακόμα ματς, που η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης θεωρούσε χαμένη από χέρι, την ομάδα της Αμμοχώστου…

ΕΚΑΝΕ... ΜΠΑΜ Η ΓΙΑΓΙΑ!-ThemaSports
27/04 @ 21:14

ΕΚΑΝΕ... ΜΠΑΜ Η ΓΙΑΓΙΑ!

Η γιαγιά της Φιλίππας Σάββα κέρδισε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Απόλλων Ladies για την κατάκτηση του κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ