Ο Κόουλ Πάλμερ έχει εξελιχθεί σε ηγέτη για τους Λονδρέζους, καταγράφοντας ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σημείωσε τέσσερα γκολ (!) στο εμφατικό 6-0 της Τσέλσι επί της Έβερτον, έφτασε συνολικά τα 20 την φετινή σεζόν στην Premier League και έπιασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μια μυθική χρονιά για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, που μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι στην Τσέλσι και έχει εξελιχθεί αναμφίβολα στην μεταγραφή της χρονιάς για τους «μπλε» του Λονδίνου.

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 20:35

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καταρχήν συμφωνία οδήγησε η ψηφοφορία των 20 κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ για την τοποθέτηση ορίου σε ό,τι αφορά στην επένδυση χρημάτων για τα ρόστερ! Η Μάντσεστερ Σίτι τάχθηκε κατά του πλάνου, απούσα η Τσέλσι!

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού-ThemaSports
29/04 @ 17:14

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τίλεμανς, χωρίς να είναι ακόμα σαφές αν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι του «Βίλα Παρκ».

Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ μακριά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε βουνό να ανέβουμε»-ThemaSports
29/04 @ 16:19

Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ μακριά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε βουνό να ανέβουμε»

H Μάντσεστερ Σίτι διατήρησε την... στενή επαφή της με την πρωτοπόρο Άρσεναλ, με τη νίκη με 2-0 στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε ότι έχει ακόμα ένα βουνό να ανέβει η ομάδα του στην προσπάθειά της για την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση της Premier League.

«Κριστιάνο Ρονάλντο, βασιλιά του Champions League!»: Πώς «διέλυσε» τον Πεπ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών! -ThemaSports
29/04 @ 16:57

«Κριστιάνο Ρονάλντο, βασιλιά του Champions League!»: Πώς «διέλυσε» τον Πεπ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών!

Στις 29 Απριλίου του 2014 στη Βαυαρία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτύπησε «δις» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και αναγορεύτηκε «κάιζερ» του Champions League. Τα γκολ του Πορτογάλου προσέφεραν στη «Βασίλισσα» τη La Decima, την 10η κούπα, δηλαδή, έπειτα από μανιώδη καταδίωξη 12 ετών!

Τέλος εποχής για τον Τιάγκο Σίλβα: Το βίντεο της Τσέλσι για την αποχώρηση του με τα δάκρυα στα μάτια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 14:13

Τέλος εποχής για τον Τιάγκο Σίλβα: Το βίντεο της Τσέλσι για την αποχώρηση του με τα δάκρυα στα μάτια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν 24 Απριλίου όταν ο Τιάγκο Σίλβα είχε δηλώσει πως σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει την απόφαση του όσον αφορά το μέλλον του και σήμερα(29/4) η Τσέλσι δημοσίευσε ένα βίντεο, με τον 39χρονο να στέλνει το δικό του μήνυμα, για όσα πέρασε στην τετραετία του στους Λονδρέζους, με δάκρυα στα μάτια, ανακοινώνοντας την αποχώρηση του από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ