Ήταν η κοινή συνισταμένη πίσω από τις νίκες τουλάχιστον 2 ετών

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ισπανός αποτελεί το πρωταρχικό γρανάζι της μηχανής του Γκουαρντιόλα, χωρίς αυτό υπάρχει μέλλον;

Η Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε τεράστια δύναμη της ποδοσφαιρικής ελίτ. Αποκορύφωμα των υψηλών πτήσεων είναι η κατάκτηση του τρέμπλ την περσινή χρονιά. Αυτές όμως οι νίκες έχουν έναν κοινό παρονομαστή που ακούει στο όνομα Ρόδρι.

Ο Ισπανός έχει καταφέρει κάτι ασύλληπτο το οποίο ίσως και να διέφυγε από αρκετούς. Από το 2022 και έπειτα, μόνο με εκείνον η ομάδα του Γκουαρντιόλα κερδίζει σε παιχνίδια της Premier League. Το ρεκόρ καταρρίφθηκε αυτές τις μέρες μετά την νίκη της Σίτι επί της Λούτον με 5-1.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για την πρώτη απουσία του παίκτη του σε νίκη και μάλιστα έκανε και χιούμορ.

 

"Χρειαζόταν ξεκούραση, θα ξεκουραστεί και την Τετάρτη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης", δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα εκπλήσσοντας τους παρευρισκόμενους, ωστόσο ο ίδιος παραδέχθηκε αμέσως πως αστειευόταν με το τελευταίο κομμάτι της δήλωσης.

Αναμφίβολα, ο Ισπανός μέσος είναι ένα πολύτιμο γρανάζι για την ομάδα του Πεπ. Κατάφερε να προσαρμοστεί από το πιο τεχνικό και αργό παιχνίδι του Ισπανικού πρωταθλήματος σε αυτό το της Premier League που απαιτεί ταχύτητα και δύναμη. Έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα του και δικαίως θεωρείται ένας από τους καλύτερος στην θέση του.

 

contra.gr 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού-ThemaSports
29/04 @ 17:14

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τίλεμανς, χωρίς να είναι ακόμα σαφές αν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι του «Βίλα Παρκ».

Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ μακριά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε βουνό να ανέβουμε»-ThemaSports
29/04 @ 16:19

Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ μακριά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε βουνό να ανέβουμε»

H Μάντσεστερ Σίτι διατήρησε την... στενή επαφή της με την πρωτοπόρο Άρσεναλ, με τη νίκη με 2-0 στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε ότι έχει ακόμα ένα βουνό να ανέβει η ομάδα του στην προσπάθειά της για την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση της Premier League.

«Κριστιάνο Ρονάλντο, βασιλιά του Champions League!»: Πώς «διέλυσε» τον Πεπ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών! -ThemaSports
29/04 @ 16:57

«Κριστιάνο Ρονάλντο, βασιλιά του Champions League!»: Πώς «διέλυσε» τον Πεπ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών!

Στις 29 Απριλίου του 2014 στη Βαυαρία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτύπησε «δις» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και αναγορεύτηκε «κάιζερ» του Champions League. Τα γκολ του Πορτογάλου προσέφεραν στη «Βασίλισσα» τη La Decima, την 10η κούπα, δηλαδή, έπειτα από μανιώδη καταδίωξη 12 ετών!

Τέλος εποχής για τον Τιάγκο Σίλβα: Το βίντεο της Τσέλσι για την αποχώρηση του με τα δάκρυα στα μάτια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 14:13

Τέλος εποχής για τον Τιάγκο Σίλβα: Το βίντεο της Τσέλσι για την αποχώρηση του με τα δάκρυα στα μάτια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν 24 Απριλίου όταν ο Τιάγκο Σίλβα είχε δηλώσει πως σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει την απόφαση του όσον αφορά το μέλλον του και σήμερα(29/4) η Τσέλσι δημοσίευσε ένα βίντεο, με τον 39χρονο να στέλνει το δικό του μήνυμα, για όσα πέρασε στην τετραετία του στους Λονδρέζους, με δάκρυα στα μάτια, ανακοινώνοντας την αποχώρηση του από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Νέες δηλώσεις του Κιν για Χάαλαντ: «Βελτιώθηκε σε παίκτη δεύτερης κατηγορίας»-ThemaSports
29/04 @ 13:49

Νέες δηλώσεις του Κιν για Χάαλαντ: «Βελτιώθηκε σε παίκτη δεύτερης κατηγορίας»

O Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νίτογχαμ Φόρεστ και ο Ρόι Κιν προχώρησε σε νέα σχόλια για την ποιότητα του Νορβηγού άσου των «Πολιτών», αναφέροντας ότι πλέον είναι παίκτης επιπέδου δεύτερης κατηγορίας κι όχι τέταρτης, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ