O Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νίτογχαμ Φόρεστ και ο Ρόι Κιν προχώρησε σε νέα σχόλια για την ποιότητα του Νορβηγού άσου των «Πολιτών», αναφέροντας ότι πλέον είναι παίκτης επιπέδου δεύτερης κατηγορίας κι όχι τέταρτης, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με δική του ατομική ενέργεια και όμορφο τεχνικό τελείωμα ήταν εκείνος που έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του. Ο θρυλικός πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, ο οποίος σίγουρα δεν είναι μεγάλος θαυμαστής του Σκαδιναβού επιθετικού, σε συνέχεια των «σκληρών» σχολίων που είχε κάνει για την απόδοση του  23χρονο σταρ, προχώρησε σε νέες, σίγουρα  πιο... κολακευτικές δηλώσεις.

«Έμοιαζε πολύ με παίκτη της Championship, έχει βελτιωθεί πολύ», είπε αρχικά αστειευόμενος, «σκορπώντας» τα γέλια στο πλατό της εκπομπής, ενώ συνέχισε μιλώντας με σοβαρότητα αυτή τη φορά. «Είναι απολύτως εκπληκτικός. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητά του όσον αφορά το τελείωμά του.Όταν ξεκινάει, θέλει να έχει άμεσο αντίκτυπο στο παιχνίδι και όταν είναι δεδομένο ότι έχει ανθρώπους όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μαζί του, σίγουρα θα το κάνει. Και τότε είναι ακριβώς αυτό που μας έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει», τόνισε ο Κιν. 

Θυμίζουμε τις ταπεινωτικές δηλώσεις του Κιν προ λίγων εβδομάδων, όταν είχε εκφράσει την άποψη του για την περίοδο... ξηρασίας που περνούσε ο Χάαλαντ στο σκοράρισμα.

«Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Επαινώ τον Χάαλαντ κάθε εβδομάδα, επίσης τη Σίτι, και νομίζω ότι είναι απίστευτος επιθετικός. Αλλά το συνολικό του παιχνίδι είναι σε επίπεδο παίκτη της League Two (τέταρτης κατηγορίας)», είχε δηλώσει ο Άγγλος, που πλέον έχει θέση αναλυτή.

Sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε υποβιβασμός»: Το τρίτο ενδεχόμενο «τιμωρίας» της Σίτι για τις... 115 παραβιάσεις!-ThemaSports
16/05 @ 20:53

«Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε υποβιβασμός»: Το τρίτο ενδεχόμενο «τιμωρίας» της Σίτι για τις... 115 παραβιάσεις!

Μπορεί να μην είναι καν… ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις κατηγορίες για τις 115 παραβιάσεις κανονισμών, από το 2009 μέχρι και το 2018. Αν όμως είναι, τα ενδεχόμενα τιμωρίας που προκύπτουν, είναι τρία και όχι… δύο. Δεν είναι μόνο η αφαίρεση βαθμών και ο υποβιβασμός. Υπάρχει και κάτι ακόμη, το οποίο οι Άγγλοι φίλοι άλλων ομάδων της Premier League, αντιμετωπίζουν σαν… χάδι!

Μέρα-νύχτα, με ένα ποδήλατο για να δει τη Γιουνάιτεντ: «Και ξαφνικά, εμφανίζεται ο Γουέιν Ρούνεϊ...»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 20:39

Μέρα-νύχτα, με ένα ποδήλατο για να δει τη Γιουνάιτεντ: «Και ξαφνικά, εμφανίζεται ο Γουέιν Ρούνεϊ...»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βράδυ, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, με ένα ποδήλατο, να διασχίζει χώρες, για να καταφέρει να φτάσει στο «Ολντ Τράφορντ». Και εκεί, να εμφανίζεται ο Γουέιν Ρούνεϊ. Και πώς να μην βάλει τα κλάματα, πώς να μην αισθάνεται πως κάποιος τον… κοροϊδεύει; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και δεν λαμβάνει χώρα μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, για 1,5 ώρα, κάθε… Κυριακή!

Πέντε χρόνια VAR: Ποιες «ευνοήθηκαν», οι τέσσερις που αδικήθηκαν, η Λίβερπουλ και η... Άρσεναλ!-ThemaSports
16/05 @ 18:34

Πέντε χρόνια VAR: Ποιες «ευνοήθηκαν», οι τέσσερις που αδικήθηκαν, η Λίβερπουλ και η... Άρσεναλ!

Ποιες μπορούν να ψηφίσουν «ναι» στην κατάργηση του VAR; Τέσσερις έχουν... αδικηθεί, τι θα κάνει η Λίβερπουλ; Τι θα κάνει η Άρσεναλ; Πόσους βαθμούς έχει κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι, «παραπονιέται» σωστά για τον VAR ο Έρικ Τεν Χαγκ; Έχουμε όλες τις απαντήσεις, με την «έρευνα» να στρέφει την προσοχή της στις αποφάσεις της τεχνολογίας, στα πέντε χρόνια που υφίσταται στην Premier League!

«Πεπ, μία σεζόν ακόμη και τέλος;» Όλη η Αγγλία «γράφει» για το μεγάλο φινάλε του Γκουαρδιόλα στη Σίτι!-ThemaSports
16/05 @ 18:21

«Πεπ, μία σεζόν ακόμη και τέλος;» Όλη η Αγγλία «γράφει» για το μεγάλο φινάλε του Γκουαρδιόλα στη Σίτι!

Μία μεγάλη είδηση μετέδωσε ο David Ornstein πριν από μερικά λεπτά, η οποία αφορά το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αδιανόητες καταγγελίες εις βάρος του Αλέγκρι: «Ξέρω πού θα σε βρω!»-ThemaSports
16/05 @ 14:04

Αδιανόητες καταγγελίες εις βάρος του Αλέγκρι: «Ξέρω πού θα σε βρω!»

Κανονικός... πόλεμος ανάμεσα στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον διευθυντή της Tuttosport! «Θα έρθω να σου κόψω και τα δύο αυτιά!» φέρεται να του φώναξε, ο προπονητής της Γιουβέντους.

«Ο Φρίμπονγκ σε τιμή... ευκαιρίας για έναν μήνα»: Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ «τρέχουν» να προλάβουν το EURO!-ThemaSports
16/05 @ 13:45

«Ο Φρίμπονγκ σε τιμή... ευκαιρίας για έναν μήνα»: Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ «τρέχουν» να προλάβουν το EURO!

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτούν «ζεστά» τον Τζέρεμι Φρίμπονγκ, σε μια λίστα ομάδων που δεν αποκλείεται να μεγαλώσει. Θα πρέπει, όμως, να κινηθούν γρήγορα, ώστε να εκμεταλλευτούν την πολύ ευνοϊκή ρήτρα του συμβολαίου του!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ