Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη Φενέρμπαχτσε, με σκοπό μία ιστορική πρόκριση στους «4» του Europa Conference League.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη για να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό της «ταξίδι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για το τι διαφορετικό θα δούμε από τον Ολυμπιακό αύριο και το 60λεπτο του πρώτου αγώνα: 

«Είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε έρθει σίγουρα με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τις καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι».

Για το ποιοι θα ξεκινήσουν τον αγώνα: 

«Όπως σας έχω πει ξανά δεν θα αλλάξει η ιδέα μας. Δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές. Η βασική ιδέα του παιχνιδιού θα είναι η ίδια. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε και να νικήσουμε. Με έναν τρόπο ή άλλον προσπαθείτε να μάθετε ποιοι θα παίξουν. Δεν θα σας πω».

Για τις αλλαγές της Φενέρ και το πώς τη βελτίωσαν στο πρώτο ματς: 

«Πιστεύουμε πώς αυτό που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ήταν το πέναλτι που μας επηρέασε και άλλαξε την εικόνα. Αυτό πραγματικά άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού».


Για το πώς θα προετοιμάσει τους παίκτες του: 

«Το μόνο που τους έχω πει είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους. Να μην σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στον εαυτό τους είτε παίζουν εντός και είτε εκτός έδρας. Παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση. Αυτή που θα δείξει περισσότερη δύναμη θα πάρει τον τίτλο. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε με κάθε σεβασμό στη Φενέρ. Έχουμε δουλέψει πολύ και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φατίχ Τερίμ με... ημερομηνία λήξεως στο τέλος της σεζόν για τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
30/04 @ 10:17

Φατίχ Τερίμ με... ημερομηνία λήξεως στο τέλος της σεζόν για τον Παναθηναϊκό

Οι "φωνές" για άμεση αλλαγή στον Παναθηναϊκό κι η αντικειμενική δυσκολία γι’ αυτό το σενάριο, η προσπάθεια αποφόρτισης της κατάστασης κι η έρευνα για τον προπονητή της επόμενης χρονιάς.

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα - Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!-ThemaSports
30/04 @ 09:33

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα - Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Ο Ματίας Αλμέιδα κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει δίωξη για όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

«Δεν θα ξαναφάω γκολ στο 89'», με κιτρινόμαυρα γράμματα και «φόντο» την ΑΕΚ-ThemaSports
29/04 @ 20:07

«Δεν θα ξαναφάω γκολ στο 89'», με κιτρινόμαυρα γράμματα και «φόντο» την ΑΕΚ

Πάνω που θέλεις να πεις, ότι έχεις δει τη φετινή ΑΕΚ να χάνει βαθμούς με κάθε πιθανό τρόπο, σε διαψεύδει. Κι εκείνο το επικό πρωτοσέλιδο της SportDay πριν από 19 χρόνια, μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Το πιο «σαδιστικό», όμως, είναι πως οι υπόλοιποι την βλέπουν να πετά δικούς της βαθμούς, αλλά και πάλι, να έχει το «πάνω χέρι»!

Αυτοκτονία και αποτυχία για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι αυτά το πιο ανησυχητικό…-ThemaSports
29/04 @ 20:26

Αυτοκτονία και αποτυχία για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι αυτά το πιο ανησυχητικό…

Ο Παναθηναϊκός έριξε τίτλους τέλους για την φετινή σεζόν στην Stoiximan Super League, πριν καν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτοκτόνησε κόντρα στον Άρη, απέτυχε να πάρει το πρωτάθλημα και το πιο ανησυχητικό είναι μπροστά μας…

Όποιος «ξέγραψε» τον Πανιώνιο, το πλήρωσε: Ο Ναλιτζής, το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό και μία... μεθυσμένη Νέα Σμύρνη!-ThemaSports
29/04 @ 19:10

Όποιος «ξέγραψε» τον Πανιώνιο, το πλήρωσε: Ο Ναλιτζής, το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό και μία... μεθυσμένη Νέα Σμύρνη!

Πριν από ακριβώς 26 χρόνια (29/04/1998), ο Πανιώνιος κατέκτησε το δεύτερο, αλλά εξίσου... γλυκό με το πρώτο, Κύπελλο της ιστορίας του, «σοκάροντας» τον Παναθηναϊκό στον τελικό του «Γ. Καραισκάκης».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ