Πόλυς Χαραλάμπους

O Παναγιώτης Αντρέου είχε κάμει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, με τον Νορβηγό Ρέκνταλ στον πάγκο. Ήταν στις 4 Φεβρουαρίου με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πολλοί θεώρησαν ότι ο Γιάννης Αναστασίου, ενδεχομένως να μην πίστευε στις δυνατότητες του 18χρονου κεντρικού χαφ. Τον έριξε αλλαγή στην θέση του Σίμιτς στο 73ο λεπτό, στο χθεσινό παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Για το ότι δεν αφήνει στην άκρη τους νεαρούς παίχτες ο Ελλαδίτης κόουτς, έκανε αναφορά ο ίδιος ο Αντρέου, μιλώντας στην Cablenet, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.  

Χθες μάλιστα τον έβαλε μέσα, σε μια στιγμή που το αποτέλεσμα ήταν ρευστό (ήταν 0-1).

Οι νεαροί γηγενείς παίχτες, όταν τους λέει να μπουν μέσα ο προπονητής υπο αυτές τις συνθήκες, τότε λαμβάνουν το μήνυμα ότι δεν υποτιμά τα προσόντα τους. Ούτε επηρεάζει την απόφαση του, το ότι δεν έχουν πολλές παραστάσεις από το επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Συν το ότι η Ομόνοια, είναι μια ομάδα που μαθηματικό, είναι ακόμα στο «κόλπο» διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

*Ο Παναγιώτης Αντρέου, είναι ο παίχτης που φοράει τη φανέλα με το 74.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ