Πόλυς Χαραλάμπους

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν τότε που σήκωσαν το πρωτάθλημα, με Μιχάλη Κωνσταντίνου, Αλωνεύτη, Τζίμη (Χριστοφή) και τα άλλα παιδιά…

Ο κυρ-Γιάννης, όπως επεσημάναμε ξανά έβαλε… μια τάξη στην Ομόνοια από τότε που τον φώναξε ο Παπασταύρου, θυμίζουμε ότι είχε… σούπερ επιτυχημένο απολογισμό με τον Σπιλέφσκι. Επί των ημερών του, η Ομόνοια νίκησε δυο φορές στο πρωτάθλημα τον Άρη, μια στο κύπελλο, ενώ ο επαναληπτικός ημιτελικός της Λευκωσίας έληξε χωρίς να μπει γκολ.  

Μόνο με το Ραν Μπεν Σιμόν, τα βρήκε μπαστούνια ο τεχνικός της Ομόνοιας, αφού δέχθηκε δυο ήττες στα παιχνίδια της Β’ φάσης. Ένα ματς αν «έπαιρνε» λένε κάποιοι, σήμερα το τριφύλλι, θα ήταν ακόμα στην διεκδίκηση του τίτλου. Φυσικά με τα «αν» κανένας δεν πετυχαίνει πράγματα στη ζωή και στο ποδόσφαιρο…

Φυσικά ο… προσωρινός (μέχρι τον Μάιο) προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, για να νιώσει ότι έφερε εις πέρας την αποστολή που του ανέθεσε ο εργοδότης του, θα πρέπει να νικήσει για πρώτη φορά την Πάφο και τον Ισπανό συνάδελφο του Χουάν Kάρλος Καρσέδο. Όχι την Κυριακή του Θωμά, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά στον τελικό του κυπέλλου στις 18 του Μάη στο ΓΣΠ.

Με την εξασφάλιση του ευρωπαικού εισιτηρίου, εννοείται ότι… έφυγε το άγχος από τους πάντες στο «Ηλίας Πούλλος». Να μην ξεχνάμε επίσης, ότι ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου στέλνει την Ομόνοια στο Γιουρόπα Ληγκ. Αν βγει Ευρώπη μέσω της 3ης θέσης του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί στο Κόνφερενς Ληγκ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έχουμε αμφιβολίες για «Κβίλι»… -ThemaSports
15/05 @ 09:58

Έχουμε αμφιβολίες για «Κβίλι»…

Όλες σχεδόν οι ιστοσελίδες, έγραψαν χθες, ότι ο Άρης προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Κβιλιτάϊα, με συνολικές απολαβές 1.5 εκατομμύρι ευρώ!

Ούτε οι σούπερ αντι-ΑΠΟΕΛίστες δεν το αμφισβητούν!  -ThemaSports
12/05 @ 09:31

Ούτε οι σούπερ αντι-ΑΠΟΕΛίστες δεν το αμφισβητούν!

Παραμένουν μεθυσμένοι στον ΑΠΟΕΛ, ύστερα από την… επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής «δουλειάς». Καταφέρνοντας να πάρουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος, μετά από 5 χρόνια στον εξώστη του οικήματος στην καρδιά της Λευκωσίας!

Πληγώνει πολύ η απώλεια στο «photo finish»… -ThemaSports
12/05 @ 08:57

Πληγώνει πολύ η απώλεια στο «photo finish»…

Θα χρειαστούν μέρες στην ΑΕΚ να χωνέψουν το ότι έχασαν το πρωτάθλημα στο «φώτο φίνις». Το ότι δέχονται συγχαρητήρια από παντού, ότι ήταν άξιος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, αμφιβάλλουμα κατά πόσον λειτουργεί ως «καταπραϋντικό» για την πίκρα και την στεναχώρια που νιώθουν…

Απόδειξη ο Μεντιλίμπαρ! Χωρίς κόουτς-αλεπού δεν πας πουθενά… -ThemaSports
10/05 @ 08:16

Απόδειξη ο Μεντιλίμπαρ! Χωρίς κόουτς-αλεπού δεν πας πουθενά…

Αμέσως μετά τον επικό διπλό θρίαμβο επί της Άστον Βίλα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ρωτήθηκε από τον συνάδελφο της Cosmote Tv, κατά πόσον πίστευε σε πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Ληγκ, πριν τρεις μήνες όταν «μπάρκαρε» για πρώτη φορά στο ερυθρόλευκο λιμάνι.

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ