Πόλυς Χαραλάμπους

Μέσα σε διάστημα 4 ημερών, ο Άρης δέχθηκε δυο… περιποιημένες τριάρες από την Ομόνοια. Η χθεσινή πληγώνει παραπάνω, επειδή εν πολλοίς θέτει νοκ άουτ την ομάδα από τον θεσμό του κυπέλλου. Ποτέ μη λες ποτέ, όμως οι πιθανότητες να κάμει σούπερ ανατροπή η «ελαφρά ταξιαρχία» μέσα στο ΓΣΠ, δεν είναι παρά πολλές.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αξιοσημείωτο επίσης, ότι στον ενάμισι μήνα που είναι μπροστά από τον πάγκο της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου, έχει νικήσει τρεις φορές την ομάδα της Λεμεσού.

Δείχνει να είναι «χαμένος» ο έλεγχος της κατάστασης στον Άρη. Πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο στα μετόπισθεν, αλλά η ομάδα δεν σκοράρει εύκολα. Παρότι ο Σπιλέφσκι βάζει κάμποσους επιθετικούς.

Τούτο έπραξε και χθες, αποφασίζοντας να χωρέσει στο ίδιο σχήμα, τους Σαβό, Κοκόριν, Μοντνόρ, Μπένγκτσον και Γκομίς. Μόνο που στον τελευταίο, μάλλον έδωσε εντολή να έχει ρόλο κεντρικού χαφ, επειδή ο μοναδικός καθαρόαιμος για τη μεσαία γραμμή που χρησιμοποίησε ήταν ο Ζόκε.

Η εν λόγω απόφαση του Λευκορώσου τεχνικού, ήταν σαν βούτυρο στο ψωμί για την αντίπαλο ομάδα. Από ένα σημείο και μετά, έκαναν ότι ήθελαν οι τρεις χαφ της Ομόνοιας, Χάμπος, Μπεζούς και Κούσουλος.

Έγιναν ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τους πράσινους της Λευκωσίας, όταν αποβλήθηκε ο Καζού, λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο. Αψυχολόγητη η ενέργεια του Βραζιλιάνου να χτυπήσει με το πόδι τον Κακουλλή, ύστερα από το φάουλ που του έκανε ο επιθετικός της Ομόνοιας.
Για τα φαινόμενα απειθαρχίας, έχει ευθύνη φυσικά η τεχνική ηγεσία.

Οι περσινοί πρωταθλητές θα… παίξουν ρέστα, για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της Ευρώπης, την προσεχή Κυριακή, φιλοξενώντας την ΑΕΚ στη Λεμεσό.

Αν ήταν Κύπριος ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ενδεχομένως ο Σπιλέφσκι να ήταν ήδη στο ταμείο ανεργίας. Δεν προκύπτουν πληροφορίες ο κύριος Νικ, σκέφτεται να αποκαθηλώσει τον συμπατριώτη του.

Αν η ομάδα δεν καταφέρει να βγει στην Ευρώπη, θα είναι λογικό να πάει σε αλλαγή προπονητή με τη λήξη της σεζόν. Έχει πετύχει μεγάλα πράγματα, στα δυο χρόνια που είναι τεχνικό αφεντικό του Άρη ο Σπιλέφσκι, όμως τον τελευταίο καιρό φαίνεται να τα έχει κάμει θάλασσα…

Για το ότι έχει συχνές "εκρήξεις" είναι άλλο ζήτημα, το οποίο έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα σημειώματα... 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ