Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για τον τελικό κυπέλλου με τη Λευκοθέα: «Πάμε για την ολοκλήρωση της σεζόν, οι δύο καλύτερες ομάδες δίνουν «μάχη» για το τρόπαιο στην Περιστερώνα. Είμαστε το φαβορί, ωστόσο, σε έναν αγώνα μίας «ανάσας» όλα είναι δυνατά να γίνουν. Δεν υπάρχει κορεσμός σε εμάς, θέλουμε το τρόπαιο του κυπέλλου».

Για το γήπεδο της Περιστερώνας και τη διαφωνία της διεξαγωγής του τελικού σε εκείνη την τοποθεσία: «Υπήρξε μία διαφωνία γιατί ορίστηκε ο αγώνας στο γήπεδο της Κατωκοπιάς. Όταν στα ημιτελικά υπήρχαν τρεις (3) ομάδες από τη Λεμεσό, θεωρούσαμε ότι το ιδανικότερο και το πιο δίκαιο θα ήταν να γίνει κάπου μεταξύ των δύο πόλεων. Το γήπεδο αυτό δεν προσφέρεται για το γυναικείο ποδόσφαιρο και την προβολή του αθλήματος σε αυτό το “κομμάτι”, είναι μακριά από κάθε πόλη. Δεν βοηθάει στην προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία που θα το κάνει τηλεοπτικό, όμως είναι δύσκολο να έρθει κόσμος στις κερκίδες, λογικά θα είμαστε λίγοι στο γήπεδο, είναι κρίμα γιατί είναι τελικός. Αυτός ο αγώνας είναι “γιορτή” της Ομοσπονδίας, θα μπορούσε να μεταφερθεί σε άλλο γήπεδο, όπως έγινε στον τελικό Γ και Δ κατηγορίας που πήγε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Υπήρξε αντίδραση της Ομοσπονδίας. Μας ενημέρωσαν πως εάν θέλουμε άλλη έδρα, να τα πληρώσουμε από μόνοι μας τα έξοδα, εκφράσαμε την δυσαρέσκεια με την απουσία από τη σύσκεψη».

Αυτό το γεγονός σας ώθησε να “βγάλετε” ανακοίνωση για τον κ. Βάκη; «Κάθε μικρό πράγμα, βοήθησε να ξεχειλίσει το ποτήρι μας. Η ομάδα υπάρχει 17 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Με τον κ. Βάκη τα τελευταία 16 έτη στη θέση αυτή, εμείς θεωρούμε ότι δεν είχαμε καμία εκπροσώπηση. Ο κ. Βάκης εκπροσωπούσε ένα μεγάλο στήριγμα του Απόλλωνα, την εταιρεία «Columbia», η οποία διαχρονικά στήριζε το οικοδόμημα του Απόλλωνα εκτός από τις «Ladies», συνειδητά δεν κάναμε ποτέ κάποιο θέμα. Τώρα που ο κ. Βάκης δεν εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη εταιρεία και έχει αποχωρήσει, περιμέναμε να τελειώσει η χρονιά και να πράξουμε κάτι. Εμείς ειδοποιήσαμε τους πάντες, ήξεραν, είχαν ειδοποιηθεί και προετοιμαστεί για την κίνηση μας. Θεωρούσαμε ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος, τώρα που τελείωσαν οι υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας ήμασταν έτοιμοι να εξωτερικεύσουμε αυτό το πρόβλημα που είχαμε διαχρονικά, έτσι ώστε να βρεθεί ένας κατάλληλος από τους χιλιάδες των Απολλωνιστών και να μας εκπροσωπήσει επάξια στη θέση. Για 16 χρόνια ο κ. Βάκης δεν μας εκπροσωπούσε καθόλου. Οι οργανωμένοι έχουν άποψη, είναι πανλαϊκό το αίτημα για αντικατάσταση του ατόμου. Οι φίλαθλοι βλέπουν, διαβάζουν και αφουγκράζονται όσα γίνονται. Είναι ώρα για αλλαγή, αφού ως Απόλλων Ladies παθαίναμε κάθε χρόνο “ζημιά” από τον κ. Βάκη για 16 ολόκληρα χρόνια. Ας έρθει κάποιος άλλος που μπορεί να βοηθήσει και να εκπροσωπήσει επάξια τον Απόλλωνα, τα 16 έτη είναι πολλά κυρίως σε ένα πόστο που είναι αμισθί αφού είσαι εκεί για να προσφέρεις στην ομάδα, εμείς όμως δεν πήραμε τίποτα. Το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει, έτσι ώστε να σταματήσει η εσωστρέφεια στην ομάδα, γιατί δεν βοηθάει κανέναν αυτή η κατάσταση».

Για τη συνομιλία με τον κ. Κίρζη: «Φυσικά, μιλήσαμε με όλους πριν τις κινήσεις μας. Είναι συνεργάτης του Νίκου, θεωρούσε ότι τον βοηθά, αλλά όσα θα πράξει ο ίδιος δεν τα γνωρίζω. Η κάθε απόφαση είναι δικαίωμα του, διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, εμείς βγάλαμε την αγανάκτηση μας και ζητούμε την παραίτηση του. Οι οργανωμένοι του Απόλλωνα έδειξαν με κάθε τρόπο ότι η θέση τους είναι ταυτόσημη με το διοικητικό συμβούλιο των Apollon Ladies. Κάναμε προσπάθειες πριν βγει η ανακοίνωση, του στείλαμε επιστολή και ενημέρωνα τον κ. Βάκη για τις κινήσεις μας. Η πρώτη ήταν η ανακοίνωση, υπάρχουν άλλες πέντε κινήσεις, ώσπου να μας διευκολύνει με την παραίτηση του».

Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν: «Οι Απόλλων Ladies δεν σταματούν τον προγραμματισμό για 365 μέρες. Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός της νέας σεζόν. Έχουμε “κλείσει” κάποιες παίκτριες, άρα ξέρουμε ότι ο προϋπολογισμός είναι έτοιμος, γνωρίζουμε που θα βρούμε τα χρήματα και ευελπιστούμε για το “βήμα” παραπάνω ως σύνολο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...-ThemaSports
06/05 @ 13:11

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...

Βλέποντας αρκετά σχόλια οπαδών του Απόλλωνα στα social media για τον προπονητή των «κυανολεύκων», Πάμπλο Ματσίν, διαπιστώνουμε ότι παρά την αποτυχία της Λεμεσιανής ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πολλοί από αυτούς θέλουν να παραμείνει και τη νέα σεζόν, αφού θεωρούν ότι η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ ευθύνεται για την αποτυχία και όχι οι ικανότητες του.

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!-ThemaSports
06/05 @ 10:19

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportdog.gr, παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο Ματιέ Βαλμπουενά στον Απόλλωνα, παρά τη συμφωνία του Γάλλου σταρ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την ακαδημία του που θα ανοίξει στου Ρέντη.

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...-ThemaSports
05/05 @ 19:30

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...

Γκαστόν Σανγκόι και Ντάνιελ Κιντέρος έδωσαν πολλά στον Απόλλωνα.

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
05/05 @ 18:26

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Ντάνιελ Κιντέρος, μαζί με τον Γκαστόν Σανγκόι.

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!-ThemaSports
04/05 @ 19:45

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!

Ο Νίκος Κίρζης θα αποφασίσει μετά το Πάσχα για το μέλλον του Ματσίν.

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…-ThemaSports
04/05 @ 15:49

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…

Αρκετά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν την διοίκηση του Απόλλωνα και θα «πέσουν» στο τραπέζι τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ