Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportdog.gr, παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο Ματιέ Βαλμπουενά στον Απόλλωνα, παρά τη συμφωνία του Γάλλου σταρ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την ακαδημία του που θα ανοίξει στου Ρέντη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως αναφέρεται, ο Βαλμπουενά βρήκε την Ιθάκη του στην Κύπρου και θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και τη νέα σεζόν, παρότι τον Σεπτέμβριο του 2024 θα κλείσει τα 40 του χρόνια!

Τονίζεται επίσης ότι« «αυτές τις μέρες ο μάνατζερ του βρίσκεται στη Μεγαλόνησο για να μιλήσει με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Λεμεσού», ενώ επανέρχονται στο προσκήνιο τα σενάρια για Ελ Αραμπί: «Μην αποκλείσετε, μάλιστα, το προσεχές καλοκαίρι να πάρει μαζί του και τον κολλητό του στην Κύπρο. Τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και τον περασμένο Αύγουστο το είχε προσπαθήσει, άλλωστε, άσχετα αν δεν τα είχε καταφέρει».

Δείτε αναλυτικά το δημοσίεμα:

«ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Πριν από μερικούς μήνες υπήρχε σενάριο που τον ήθελε να κρεμάει τα παπούτσια του το προσεχές καλοκαίρι και να αναλάμβανε πόστο στον Ολυμπιακό. Αλλά ο Γάλλος άσος στην Κύπρο βρήκε την Ιθάκη του: Είναι βασικός, τον υπολογίζουν πολύ και παρά τα 39 του χρόνια (τον Σεπτέμβρη θα γινει 40!) αυτές τις μέρες ο μάνατζέρ του βρίσκεται στη Μεγαλόνησο για να μιλήσει με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Λεμεσού. Που τον θέλουν για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα στην ομάδα. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, το καλοκαίρι του 2025 (σ.σ. προφανώς ήθελαν να γράψουν 2024) να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Επειδή αυτά, όμως, είναι μακρινά, εμείς θα μείνουμε σε αυτό που ισχύει: Ο Ματιέ όχι μόνο δεν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στον Απόλλωνα για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμα. Μην αποκλείσετε, μάλιστα, το προσεχές καλοκαίρι να πάρει μαζί του και τον κολλητό του στην Κύπρο. Τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και τον περασμένο Αύγουστο το είχε προσπαθήσει, άλλωστε, άσχετα αν δεν τα είχε καταφέρει».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ