Με απόφαση Ποστέκογλου, ετοιμάζονται και άλλοι παίκτες να ακολουθήσουν

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Τότεναμ θέλει να αλλάξει επίπεδο και οι παραχωρήσεις παικτών είναι μια μη διαπραγματεύσιμη κίνηση.

ΗΤότεναμ με καθοδηγητή τον Άγγελο Ποστέκογλου επιθυμεί να αλλάξει πραγματικά status και για αυτό τον λόγο αναμένονται να συμβούν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις το καλοκαίρι.

Ανάμεσα σε εκείνους που υποστηρίζεται πως βρίσκονται κοντά στην έξοδο από τον σύλλογο είναι ο Ριτσάρλισον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μπορεί να διανύει μία καλύτερη σεζόν συγκριτικά με την περσυνή, ωστόσο δεν παύει να τον χαρακτηρίζει η λέξη αναξιοπιστία. Παρά τα 60 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για χάρη του, δεν κατάφερε ποτέ μέχρι σήμερα να μπει έστω και στο ελάχιστο στα παπούτσια του Χάρι Κέιν και εύλογα το μέλλον του στα "Σπιρούνια" τίθεται εν αμφιβόλω.

Ο Ποστέκογλου θέλει να απαλλαγεί από παίκτες στοιχήματα και παίκτες με μεταπτώσεις στις επιδόσεις τους προκειμένου να χτίσει μία ομάδα με σταθερότητα, μία ομάδα ικανή να υποστηρίξει το δικό του προσωπικό πλάνο και όραμα. Ο Ριτσάρλισον δεν φαίνεται πως ανήκει στους επιλεγμένους παίκτες και δεν είναι ο μόνος. Οι Πιερ Χόιμπιεργκ και Έμερσον Ρογιάλ σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι επίσης σε κίνδυνο.

Τα χρήματα από τις πιθανές πωλήσεις και αποδεσμεύσεις θα δώσει την ευκαιρία στον Ελληνοαυστραλό τεχνικό να αποκτήσει του ποδοσφαιριστές-κλειδιά που θα ανοίξουν την πόρτα για ένα πιο φωτεινό μέλλον, ιδανικά συνοδευόμενο με τρόπαια, την αχίλλειο πτέρνα της Τότεναμ.

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Παπασταθόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας!-ThemaSports
19/05 @ 09:03

Ο Παπασταθόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Με ανάρτησή του στα Social Media, o Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που θα αποσυρθεί ως παίκτης της Μπέτις.

Υπέροχος Ρόις: Κέρασε μπύρα τους οπαδούς της Ντόρτμουντ για το «αντίο» του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
19/05 @ 08:06

Υπέροχος Ρόις: Κέρασε μπύρα τους οπαδούς της Ντόρτμουντ για το «αντίο» του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε μια πανέμορφη κίνηση προχώρησε ο Μάρκο Ρόις, που κέρασε μπύρα όλους τους οπαδούς της Ντόρτμουντ για το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των Βεστφαλών.

Επιστροφή «στ’ αστέρια»: Ασταμάτητη Αταλάντα, κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Champions League! (video)-ThemaSports
18/05 @ 21:31

Επιστροφή «στ’ αστέρια»: Ασταμάτητη Αταλάντα, κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Champions League! (video)

Με άνεση, δίχως να… ιδρώσει, η Αταλάντα κέρδισε τη Λέτσε με 2-0 (18/05) και εξασφάλισε την πέμπτη θέση της Serie A, αλλά και ένα εισιτήριο στο επόμενο Champions League! Α

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!-ThemaSports
18/05 @ 18:38

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!

Η Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία κατακτώντας αήττητη το πρωτάθλημα της Bundesliga και αν πάρει και το Κύπελλο, θα στείλει και τη Χάιντενχαϊμ στην Ευρώπη – Σώθηκε η Ουνιόν, στα μπαράζ η Μπόχουμ.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Φόντεν!-ThemaSports
18/05 @ 19:35

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Φόντεν!

Ο Φιλ Φόντεν ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς στην Premier League, ανακοίνωσε σήμερα (18/5) η κορυφαία ποδοσφαιρική Λίγκα του πλανήτη.

«Τα σκάει» για Ράμσντεϊλ! -ThemaSports
18/05 @ 19:18

«Τα σκάει» για Ράμσντεϊλ!

Αποφασισμένη να κινηθεί για τον Άαρον Ράμσντεϊλ της Άρσεναλ παρουσιάζεται η Νιούκαστλ, όπως γράφει σήμερα η βρετανική «Telegraph».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ