Η ηγεσία του ΚΟΑ στον Μαραθώνιο Λεμεσού-Η φιλανθρωπική δράση του Οργανισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Αντιπρόεδρος και η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κάλλη Χατζηιωσήφ και Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη αντίστοιχα εκπροσώπησαν τον ΚΟΑ στον Μαραθώνιο Λεμεσού, το Σάββατο 13 Απριλίου 2024. Μαζί με τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη έδωσαν την εκκίνηση στον εταιρικό δρόμο των 5 χλμ., στον οποίο συμμετείχε και το πρόγραμμα του Οργανισμού «Αθλητισμός Για Όλους» (ΑΓΟ). 

Παράλληλα η Αντιπρόεδρος και η ΓΔ του ΚΟΑ συμμετείχαν σε φιλανθρωπική δράση του Μαραθωνίου που έγινε κατορθωτή με τη στήριξη του Οργανισμού. Η μικρή Κρίστια έτρεξε για πρώτη φορά σε Μαραθώνιο με τροχοκάθισμα, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, του 365 SGC Run Walk, του 365 SGC Foundation, του Τμήματος Νεολαίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και των Cyprus Olympians. Η Κάλλη Χατζηιωσήφ και η Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη βρέθηκαν στο πλευρό της Κρίστιας πριν την εκκίνηση της διαδρομής και στήριξαν την προσπάθειά της, συγχαίροντάς τη παράλληλα για τη δύναμή της που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους. 

Η Αντιπρόεδρος και η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ έδωσαν συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Μαραθωνίου Λεμεσού για την άρτια και φέτος διοργάνωση, τονίζοντάς τους τη σταθερή στήριξη του Οργανισμού προς τον Μαραθώνιο.

Tags
ΚΟΑ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία-ThemaSports
29/04 @ 18:25

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία

Με 12 μετάλλια επέστρεψε η κυπριακή αποστολή του ταεκβοντό από το διεθνές τουρνουά HEREYA OPEN που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!-ThemaSports
29/04 @ 18:07

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!

Η κυπριακή αποστολή της τοξοβολίας επιστρέφει από το Διεθνές Τουρνουά «Danube Arrows» που έγινε στη Βουλγαρία με 1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό-ThemaSports
29/04 @ 17:59

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό

Η εξαιρετική παρουσία της κυπριακής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Ρίμινι της Ιταλίας ολοκληρώθηκε με την έβδομη θέση της Εθνικής ομάδας στο Σύνθετο ομαδικό, στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή σε τελικούς της διοργάνωσης.

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
29/04 @ 17:48

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου αρκετοί αθλητές και αθλήτριές μας μπήκαν ή συνέχισαν στον ανοιχτό στίβο, προσδοκώντας ότι τον Μάιο θα ανεβάσουν ρυθμούς και επιδόσεις, κάνοντας σαφώς περισσότερους αγώνες.

Τα αποτελέσματα των Κύπριων αθλητών-φοιτητών στις ΗΠΑ-ThemaSports
29/04 @ 17:32

Τα αποτελέσματα των Κύπριων αθλητών-φοιτητών στις ΗΠΑ

Λίγες μόνο ημέρες αγωνιστικής δράσης σε ανοικτά μίτινγκ απομένουν για τους αθλητές και τις αθλήτριες που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αφού εντός Μαΐου θα διεξαχθούν οι τελικοί σε όλες τις περιφέρειες, θα ακολουθήσουν οι τελικοί σε Ανατολή και Δύση και η σεζόν θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς του NCAA (5-8 Ιουνίου, Γιουτζίν Όρεγκον).

Ο Μάριος Γεωργίου κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια σε μία ώρα!-ThemaSports
27/04 @ 21:20

Ο Μάριος Γεωργίου κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια σε μία ώρα!

O  Μάριος Γεωργίου συνεχίζει την συλλογή μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας. Ο Κύπριος πρωταθλητής κατά τη σημερινή ημέρα αγώνων κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια, σε διάστημα μόλις μίας ώρας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ