Ξεκάθαρος ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, αναφορικά με το αν ο Άρνε Σλοτ είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τους «κόκκινους» ξανά στις επιτυχίες. Δεν είναι σίγουρος, αμφιβάλλει, θεωρεί πως ακόμη και αν ο τρόπος παιχνιδιού του είναι σύμφωνος με τα «θέλω» της ομάδας, κάτι του... λείπει!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί η πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού να προσπαθεί να εκλογικεύσει τις τελευταίες ώρες, τους λόγους που η διοίκηση της Λίβερπουλ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Άρνε Σλοτ, όμως ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.

Ο λόγος για τον Στιβ Νίκολ, ο οποίος μετρά περισσότερα από 400 ματς με τους «κόκκινους». Του ζητήθηκε να πει την άποψή του και ο Σκωτσέζος ήταν κάθετος. Χαρακτήρισε τη Λίβερπουλ ως μία εκ των κορυφαίων ομάδων στην Αγγλία και θεωρεί πως ο Σλοτ δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Και όλα αυτά, λίγες ώρες αφότου ο Γιούργκεν Κλοπ επισήμανε, πόσο του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Άρνε Σλοτ!

Διαβάστε αναλυτικά, όσα είπε ο Στιβ Νίκολ για τον Άρνε Σλοτ:

«Είναι αυτή η συνέχεια ενός ανθρώπου που μπορεί να οδηγήσει το τεράστιο μέγεθος της Λίβερπουλ ξανά στον τίτλο της Premier League και στο Champions League;

Εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό. Όλα τα… κουτάκια έχουν καλυφθεί, αναφορικά με τον τρόπο που βλέπουμε εμείς το παιχνίδι, αλλά και αυτός. Αλλά είμαστε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αγγλίας. Δεν είμαι σίγουρος για αυτόν, ποιες είναι οι εναλλακτικές;».

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο Γερμανός elite, Φέλιξ Τσβάιερ σφυρίζει το ματς-ThemaSports
07/05 @ 12:35

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο Γερμανός elite, Φέλιξ Τσβάιερ σφυρίζει το ματς

Η UEFA έκανε γνωστές τους ορισμούς των διαιτητών που θα σφυρίξουν τα ευρωπαϊκά ματς αυτής της εβδομάδας, με τον Γερμανό elite, Φέλιξ Τσβάιερ, να διαιτητεύει την ιστορική ρεβάνς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα.

Συστήνουν τον Σάντσο στη Ρεάλ Μπέλιγχαμ και Ζιντάν-ThemaSports
07/05 @ 12:10

Συστήνουν τον Σάντσο στη Ρεάλ Μπέλιγχαμ και Ζιντάν

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ και ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχουν στη συστήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο.

Φαν Ντάικ: «Θέλω να είμαι μέρος της Λίβερπουλ και μετά την αποχώρηση Κλοπ»-ThemaSports
07/05 @ 11:50

Φαν Ντάικ: «Θέλω να είμαι μέρος της Λίβερπουλ και μετά την αποχώρηση Κλοπ»

Δήλωση... παραμονής από τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ.

Κεραυνοί Κάραγκερ κατά Καζεμίρο: "Το ποδόσφαιρο τον έχει εγκαταλείψει, ας του πουν ότι πρέπει να σταματήσει"-ThemaSports
07/05 @ 11:20

Κεραυνοί Κάραγκερ κατά Καζεμίρο: "Το ποδόσφαιρο τον έχει εγκαταλείψει, ας του πουν ότι πρέπει να σταματήσει"

Με σκληρά λόγια εκφράστηκε ο Τζέιμι Κάραγκερ κατά του Καζεμίρο μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στη βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 από την Κρίστα Πάλας.

Το… γύρισε στην υποκριτική ο Πογκμπά μετά την υπόθεση ντόπινγκ-ThemaSports
07/05 @ 09:53

Το… γύρισε στην υποκριτική ο Πογκμπά μετά την υπόθεση ντόπινγκ

Αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί σε κάποιον σύλλογο, λόγω της τετραετούς ποινής που του επιβλήθηκε, ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία το 2018 αποφάσισε να αποδεχθεί τη σχετική πρόταση.

Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή με 4-0: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»-ThemaSports
07/05 @ 09:19

Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή με 4-0: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επέμεινε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη συντριβή με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ