Δήλωση... παραμονής από τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ δήλωσε αποφασισμένος να μείνει στη Λίβερπουλ και μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιο του αρχηγού των «κόκκινων» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολλανδός σέντερ μπακ βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Ντόρτμουντ.

«Η προσοχή είναι τώρα στα τελευταία δύο παιχνίδια και στη συνέχεια ο σύλλογος θα εστιάσει στο ποιος είναι ο νέος προπονητής. Θα υπάρχει ένα μεταβατικό στάδιο κι εγώ είμαι μέρος της» δήλωσε ο 32χρονος άσος και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κάτι για μένα να συζητήσω (αναφορικά με το μέλλον μου), επειδή δεν υπάρχει κάποιο νέο. Όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αγαπώ το σύλλογο και μπορείτε να το δείτε αυτό επίσης. Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου ήδη. Θα γίνουν πολλές αλλαγές και δεν θα έλεγα ότι το τρομακτικό είναι η σωστή λέξη, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό αυτό που θα συμβεί τώρα. Ας δούμε λοιπόν».

Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην εφετινή Premier League αντιμετωπίζοντας την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ (13/5) και φιλοξενώντας τη Γουλβς στο «Άνφιλντ» (19/5).

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι παίκτες της Λίβερπουλ που ΔΕΝ ακολουθεί ο Κλοπ στο Instagram: Επτά συνολικά, τρεις δεν έκανε «follow back»!-ThemaSports
19/05 @ 12:19

Οι παίκτες της Λίβερπουλ που ΔΕΝ ακολουθεί ο Κλοπ στο Instagram: Επτά συνολικά, τρεις δεν έκανε «follow back»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έφτιαξε Instagram, έγινε viral, τον έχουν ακολουθήσει σχεδόν 700.000 άνθρωποι μέσα σε τέσσερις ώρες. Ο ίδιος ακολουθεί μόλις... 60. Και παρότι, αγαπά απεριόριστα τη Λίβερπουλ, υπάρχουν επτά παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που δεν είναι «φίλοι» ιντερνετικά, προς το παρόν!

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή - Έπαιξε ως αλλαγή ο Κύπριος επιθετικός (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 10:34

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή - Έπαιξε ως αλλαγή ο Κύπριος επιθετικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Όστιν για το MLS και... βουλιάζει στη βαθμολογία.

Η Άρσεναλ έκανε πρόβα στο Έμιρεϊτς για τη... φιέστα κατάκτησης της Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 10:07

Η Άρσεναλ έκανε πρόβα στο Έμιρεϊτς για τη... φιέστα κατάκτησης της Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άρσεναλ έκανε τις προετοιμασίες για τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι ο τίτλος δεν είναι στα χέρια της, καθώς περιμένει ένα δώρο από τη Γουέστ Χαμ.

Μότα και Ντε Τζέρμπι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα-ThemaSports
19/05 @ 11:37

Μότα και Ντε Τζέρμπι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Τα ονόματα των Τιάγκο Μότα και Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι «παίζουν» τις τελευταίες ώρες για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «βλέπει» την Άρσεναλ να παίρνει την Premier League-ThemaSports
19/05 @ 11:19

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «βλέπει» την Άρσεναλ να παίρνει την Premier League

Το «παρών» στον πυγμαχικό αγώνα, όπου ο Ολεξάντρ Ούσικ επικράτησε του Τάισον Φιούρι, έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού η εκδήλωση έγινε στη Σαουδική Αραβία.

Premier League – Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής: Τίτλος, ευρωπαϊκά εισιτήρια και «αντίο» Κλοπ!-ThemaSports
19/05 @ 11:46

Premier League – Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής: Τίτλος, ευρωπαϊκά εισιτήρια και «αντίο» Κλοπ!

Έφτασε η... μέρα της κρίσης στη φετινή Premier League. Η 38η και τελευταία αγωνιστική διεξάγεται, λοιπόν, την Κυριακή (19/5), με όλες τις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 18:00.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ