Ο τεχνικός της ΠΑΕΕΚ, Βασίλης Βούζας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για την ΠΑΕΕΚ και τους στόχους της νέας σεζόν: «Απέμεινε ακόμη ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί μια καλή σεζόν για την ομάδα μας, και να σκεφτούμε για το μέλλον. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας. Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις και νομίζω είμαστε κοντά σε συμφωνία, αν τηρηθούν κάποιες απαιτήσεις που έχω θέσει. Δουλεύουμε με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη και η ομάδα να πάει πιο ψηλά».

 

Η αξιοποιήση των ακαδημιών: «Στόχος να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπούμε στην πρώτη οκτάδα που θα διεκδικεί την άνοδο. Στόχος μα και η αξιοποιήσει Κύπριο ποδοσφαιριστών. ».

Για το επίτευγμα της Κ19 του Ολυμπιακού, όπου είχε διατελέσει προπονητής στις ακαδημίες: «Έχει ξεκινήσει μια πολύ καλή πορεία σε εκείνες τις ακαδημίες με αποτέλεσμα να στεφθούνε πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Αυτό όμως δεν θα λέει κάτι αν η ομάδα δεν αξιοποιήσει σωστά αυτά τα παιδιά».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος στην πρώτη κατηγορία: «Νομίζω ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ δείχνουν την μεγαλύτερη σταθερότητα. Επιβάλλεται να νικήσουν αυτή την αγωνιστική. Νομίζω τελευταία αγωνιστική θα παιχθεί το πρωτάθλημα. Πιστεύω θα νικήσουν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Έχουν αυτό το μέταλλο για να φθάσουν εκεί μέχρι τέλους. Η Ομόνοια έχει αποδυναμωθεί μετά τον τραυματισμό του Μπέζους».

Για το φαβορί στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, αν πάνε σε «τελικό» πρωταθλήματος: «Νομίζω το ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία να διαχειριστεί το πλεονέκτημα, αν κερδίσει την Ομόνοια. Το έχει δείξει αυτό, στα περισσότερα ματς παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Νομίζω έχει το πλεονέκτημα, αν παίζει για δυο αποτέλεσματα».

Για τον τελικό Κυπέλλου Ομόνοια-Πάφος: «Είναι δυο ομάδες ισάξιες. Μεγαλύτερη σταθερότητα έχει δείξει η Ομόνοια και έχει το ειδικό βάρος σαν ομάδα και σαν προϊστορία. Και εκεί όμως είναι όλα ανοικτά».

Για την παραίτηση του Κύπριου διαιτητή, Αιμίλιου Χριστοφή: «Δεν θέλω να εκφράσω την άποψη μου για τους διαιτητές. Είναι ένα πονεμένο θέμα. Θα έχει κάποιους λόγους και παραιτήθηκε. Υπάρχει πίεση στους διαιτητές. Θα πρέπει να γίνει καλύτερη εκπαίδευση. Δεν είναι ικανοί όλοι να σφυρίζουν στις κατηγορίες. Υπάρχουν καλοί διαιτητές αλλά στο σύνολο τους θα μπορούσα να πω πως δεν είναι τόσο ικανοί. Θα πρέπει να σφυρίζουν αυτοί που είναι ικανοί».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από την ΠΑΕΕΚ για τη σημαία του Ψευδοκράτους στον αγώνα Γαλατάσαραϊ-Σίβασπορ-ThemaSports
06/05 @ 15:49

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από την ΠΑΕΕΚ για τη σημαία του Ψευδοκράτους στον αγώνα Γαλατάσαραϊ-Σίβασπορ

Με ανάρτηση της στα social media η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την ομάδα της Γαλατάσαραϊ που επέτρεψε να περάσει στο γήπεδο της σημαία του Ψευδοκράτους στον αγώνα με τη Σίβασπορ και μάλιστα να τοποθετηθεί σε ευκρινές σημείο στην εξέδρα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ