Η Μονακό πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 επί της Λιλ και πάτησε γερά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ενώ η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νις και έχασε έδαφος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία τεράστιας σημασίας νίκη πήρε η Μονακό!

Η ομάδα του πριγκιπάτου επικράτησε 1-0 της Λιλ στο «Λουί Ντε» σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να ανέβει στο +6 από την τέταρτη θέση και να πατήσει πολύ γερά στην τριάδα του Champions League.

Οι Μονεγάσκοι ήταν ανώτεροι σε γενικές γραμμές και βρήκαν τελικά το σημαντικό γκολ με τον Γιουσούφ Φοφανά στο 61ο λεπτό. Η Λιλ, από την πλευρά της, έμεινε τέταρτη και έχει ακόμα πολλές ελπίδες, όμως έχασε την ευκαιρία να μπει γερά στο «κόλπο» του Champions League.

Μεγάλο ματς έλαβε χώρα και στο «Βελοντρόμ», όπου η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νις. Πλέον, οι Μασσαλοί έμειναν στην όγδοη θέση και απομακρύνθηκαν από τα «καλά» ευρωπαϊκά εισιτήρια, αν και ακόμη έχουν την εναλλακτική του Europa, έχοντας φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Η Νις, από την άλλη, βρίσκεται στους 48 βαθμούς και την πέμπτη θέση, έχοντας ακόμη ισχυρές ελπίδες ακόμη και για Champions League, μετά τις ήττες των Μπρεστ και Λιλ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 στο 13' με τον Τερέμ Μοφί, ενώ η Μαρσέιγ ανέτρεψε τα δεδομένα με τον Κλος στο 31' και τον Ομπαμεγιάνγκ στο 56'. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, καθώς ισοφαρίστηκαν από τον Μελβίν Μπαρντ στο 72'.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στεγνό «καθάρισμα» κόντρα στη Κάντιθ για τη Ρεάλ και περιμένει… για τη στέψη-ThemaSports
04/05 @ 19:17

Στεγνό «καθάρισμα» κόντρα στη Κάντιθ για τη Ρεάλ και περιμένει… για τη στέψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-0 της Κάντιθ και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Τζιρόνα για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Bundesliga: Η Στουτγκάρδη «λάβωσε» την Μπάγερν στη μάχη της δεύτερης θέσης – Πάρτι και... πεντάρα για την Ντόρτμουντ!-ThemaSports
04/05 @ 17:34

Bundesliga: Η Στουτγκάρδη «λάβωσε» την Μπάγερν στη μάχη της δεύτερης θέσης – Πάρτι και... πεντάρα για την Ντόρτμουντ!

Η Στουτγκάρδη «θριάμβευσε» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης νικώντας με 3-1 και πλησίασε στο -2 τους Βαυαρούς. Με τον Μάρκο Ρόις σε τρελά κέφια, η Μπορούσια Ντόρτμουντ διέλυσε την Άουγκσμπουργκ με 5-1 επιστρέφοντας στις νίκες.

Η Ίπσουιτς επέστρεψε στην Premier League, 22 χρόνια μετά: Ποιος υποβιβάστηκε, ποιοι είναι στα Play Offs; -ThemaSports
04/05 @ 17:34

Η Ίπσουιτς επέστρεψε στην Premier League, 22 χρόνια μετά: Ποιος υποβιβάστηκε, ποιοι είναι στα Play Offs;

Και κάπου εδώ, η εντυπωσιακή Championship ολοκληρώθηκε. Η Ίπσουιτς επιστρέφει στην Premier League, για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια. Ανεβαίνει μαζί με τη Λέστερ, πανηγυρίζει μία σπουδαία σεζόν και αισθάνεται πως το ποδόσφαιρο είναι ένα… δίκαιο άθλημα. Στην εξάδα η Γουέστ Μπρομ και η Νόριτς, υποβιβάστηκε η Μπέρμιγχαμ με… νίκη, τεράστια σωτηρία για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και την Πλίμουθ!

Καθάρισε την Μπόρνμουθ και βροντοφωνάζει ότι θέλει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ-ThemaSports
04/05 @ 16:33

Καθάρισε την Μπόρνμουθ και βροντοφωνάζει ότι θέλει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ

Φωνάζει ότι θέλει τον τίτλο η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» έκαναν... πάρτι στο Λονδίνο με καλεσμένη την Μπόρνμουθ και

Super League: Η πιο μεγάλη μάχη για τον τίτλο – Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ThemaSports
04/05 @ 16:26

Super League: Η πιο μεγάλη μάχη για τον τίτλο – Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Super League: Η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός κρατούν την τύχη στα χέρια τους, κάτι που δεν ισχύει για τον ΠΑΟΚ, ενώ μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει ο Παναθηναϊκός.

Περνά από δοκιμαστικά ο Αμού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/05 @ 12:00

Περνά από δοκιμαστικά ο Αμού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ακινκούμνι Αμού παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρηση του από την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ