Με καλάθι του Τζαμάλ Μάρεϊ στην εκπνοή οι Νάγκετς επικράτησαν 101-99 των Λέικερς και έκαναν το 2-0 στη σειρά. Φοβερός αλλά και μοιραίος στο φινάλε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο καλύτερο παιχνίδι των playoffs (και ίσως όχι μόνο) μέχρι τώρα, οι Νάγκετς επικράτησαν 101-99 των Λέικερς και έκαναν το 2-0 στον πρώτο γύρο της Δύσης στο ΝΒΑ.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η δέκατη σερί νίκη για τους πρωταθλητές απέναντι στους «λιμνάνθρωπους», που θα φιλοξενήσουν τα δύο επόμενα παιχνίδια της σειράς.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ με σουτ στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στο Ντένβερ, τη στιγμή που στα 12" πριν το τέλος ο καταπληκτικός σε όλο το ματς αλλά κυρίως στην τέταρτη περίοδο Λεμπρόν Τζέιμς είδε την μπάλα να κυλά βασανιστικά εκτός στόχου.

Oι φιλοξενούμενοι έχασαν χρυσή ευκαιρία για το break, καθώς δέκα λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου προηγούνταν με +20 (48-68).

Ωστόσο οι Νάγκετς με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στη νίκη, παρότι ο Λεμπρόν έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κρατήσει το προβάδισμα για την ομάδα του.

Ο Μάρεϊ τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους παρότι είχε μόλις 9/24 σουτ, ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε ένα ακόμη τριπλ-νταμπλ με 27 πόντους, 20 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Πολύ καλός ήταν και ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για τους Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 26 πόντους, 12 ασίστ και 8 ριμπάουντ, με τον Άντονι Ντέιβις να μετρά 32 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον ΝτιΆντζελο Ράσελ να μετρά 23 πόντους.

Το τρίτο ματς της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής στο LA (05:00).

Δωδεκάλεπτα: 24-28, 44-59, 69-79, 101-99.

Δείτε ΕΔΩ την στατιστική του αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς Γιάννη δεν μπορούν: Αποκλεισμός Μπακς με βαριά ήττα από Πέισερς-ThemaSports
03/05 @ 08:08

Χωρίς Γιάννη δεν μπορούν: Αποκλεισμός Μπακς με βαριά ήττα από Πέισερς

Παρουσιάζοντας πολύ κακή εικόνα και παίζοντας ξανά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς έχασαν με 120-98 από τους Πέισερς και αποκλείστηκαν.

Στα ημιτελικά της Ανατολής οι Νικς κόντρα στους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς-ThemaSports
03/05 @ 08:04

Στα ημιτελικά της Ανατολής οι Νικς κόντρα στους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς

Θέση στα ημιτελικά της Ανατολής έκλεισαν οι Νικς, οι οποίοι επικράτησαν 115-118 στην έδρα των Σίξερς και με 4-2 πήραν εκείνοι την πρόκριση και θα αντιμετωπίσουν τους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς.

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους»-ThemaSports
02/05 @ 10:10

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους»

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέμιαν Λίλαρντ είναι πιθανό να αγωνιστούν οι Μπακς στο Game 6 με τους Πέισερς, όπως δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς.

Με τρομερό Ντόντσιτς, οι Μάβερικς έκαναν break στους Κλίπερς και το 3-2-ThemaSports
02/05 @ 08:45

Με τρομερό Ντόντσιτς, οι Μάβερικς έκαναν break στους Κλίπερς και το 3-2

Ο Λούκα Ντόντσιτς σκόραρε 35 πόντους και οδήγησε τους Μάβερικς στη νίκη 123-93 στην έδρα των Κλίπερς και έκαναν το 3-2 για τη δυτική περιφέρεια του NBA.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του-ThemaSports
01/05 @ 10:00

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του

Θα μείνει στους Λέικερς; Θα βγει στην αγορά ως free agent; Θα αποσυρθεί από τα παρκέ; Τι σκοπεύει να κάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς;

FIBA Hall of Fame: Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς στη λίστα για την είσοδο στο μπασκετικό πάνθεον!-ThemaSports
30/04 @ 19:53

FIBA Hall of Fame: Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς στη λίστα για την είσοδο στο μπασκετικό πάνθεον!

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς συμπεριλήφθη στην τάξη του 2024 για την είσοδο στο Hall of Fame της FIBA. Στη λίστα και ο πρώην «πράσινος», Ρομέιν Σάτο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ