Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέμιαν Λίλαρντ είναι πιθανό να αγωνιστούν οι Μπακς στο Game 6 με τους Πέισερς, όπως δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Μπακς, παρότι βρέθηκαν στα σχοινιά, κατάφεραν να επικρατήσουν στο Game 5 με τους Πέισερς και μείωσαν σε 3-2 τη σειρά για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Ενόψει του έκτου μεταξύ τους αγώνα για τη σειρά στην Ανατολή, ο Ντοκ Ρίβερς ρωτήθηκε για την κατάσταση των δύο σημαντικών απουσιών που είχαν στο προηγούμενο παιχνίδι τα «ελάφια». Του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντέμιαν Λίλαρντ.

 

Ο προπονητής του Μιλγουόκι εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιστροφή των δύο σταρ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. «Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λίλαρντ έβγαλε την μπότα που φορούσε (είχε θέμα στον αχίλλειο τένοντα), ενώ ο Έλληνας σούπερ έχει ξεκινήσει τρέξιμο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aποτελείωσαν τους Καβαλίερς και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής οι Σέλτικς!-ThemaSports
16/05 @ 08:57

Aποτελείωσαν τους Καβαλίερς και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής οι Σέλτικς!

Οι Μπόστον Σέλτικς προκρίθηκαν ξανά στους τελικούς της Ανατολής, αφού με το 113-98 κόντρα στους Καβαλίερς έκαναν με σχετική άνεση το 4-1 στη σειρά των ημιτελικών.

Άλωσαν την Οκλαχόμα με «όργια» Ντόνσιτς και απέχουν μια νίκη από τους τελικούς οι Μάβερικς!-ThemaSports
16/05 @ 08:49

Άλωσαν την Οκλαχόμα με «όργια» Ντόνσιτς και απέχουν μια νίκη από τους τελικούς οι Μάβερικς!

Με τον Λούκα Ντόνσιτς να κάνει ένα ακόμη triple-double οι Μάβερικς, άλωσαν την Οκλαχόμα (92-104) και πλέον απέχουν μια νίκη από την επιστροφή τους στους τελικούς της Δύσης!

Υπερηχητικοί Νικς, διέλυσαν με τρομερό Μπράνσον τους Πέισερς και έκαναν το 3-2!-ThemaSports
15/05 @ 08:50

Υπερηχητικοί Νικς, διέλυσαν με τρομερό Μπράνσον τους Πέισερς και έκαναν το 3-2!

Με τον Τζέιλεν Μπράνσον να «βομβαρδίζει» το καλάθι των Πέισερς, οι Νικς έκαναν το 3-2 στη σειρά των ημιτελικών επικρατώντας 121-91 και απέχουν μια νίκη από τους τελικούς της ανατολής!

NBA: Μυθικός Γιόκιτς, οδήγησε τους Νάγκετς στην νίκη με 112-97 επί των Τίμπεργουλβς με ιστορική εμφάνιση και το Ντένβερ έκανε το 3-2-ThemaSports
15/05 @ 08:30

NBA: Μυθικός Γιόκιτς, οδήγησε τους Νάγκετς στην νίκη με 112-97 επί των Τίμπεργουλβς με ιστορική εμφάνιση και το Ντένβερ έκανε το 3-2

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να πραγματοποιεί μία αδιανόητη εμφάνιση με 40 πόντους, 13 ασίστ και μηδέν (!) λάθη οι Νάγκετς επικράτησαν με 112-97 των Τίμπεργουλβς στο Game 5 και σημείωσαν την 3η σερί νίκη τους, κάνοντας το 3-2 στην σειρά.

Οι Νάγκετς απάντησαν στα break των Τίμπεργουλβς!-ThemaSports
13/05 @ 08:57

Οι Νάγκετς απάντησαν στα break των Τίμπεργουλβς!

Οι Ντένβερ Νάγκετς άλωσαν ξανά την έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, επικρατώντας με 115-107, ισοφάρισαν την σειρά σε 2-2 και πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Οι Σέλτικς σοβαρεύτηκαν και πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας-ThemaSports
12/05 @ 10:28

Οι Σέλτικς σοβαρεύτηκαν και πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας

Οι Μπόστον Σέλτικς έβγαλαν αντίδραση για την ήττα από τους Καβαλίερς στο Game 2, αλώνοντας το Κλίβελαντ (93-106) παίρνοντας ξανά το προβάδισμα στη σειρά με 2-1.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ