Ο Ίκερ Μουνιαΐν αποχωρεί μετά από 15 χρόνια στην Μπιλμπάο

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση και πλέον το νούμερο 10 στην φανέλα δεν θα είναι ξανά το ίδιο.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους φιλάθλους της Αθλέτικ Μπιλμπάο όσο ακόμη η χαρά από την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ζωντανή. Ο αρχηγός της ομάδας, ο Ίκερ Μουνιαΐν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της καρδιάς του στο τέλος της σεζόν.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους φιλάθλους της Αθλέτικ Μπιλμπάο όσο ακόμη η χαρά από την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ζωντανή. Ο αρχηγός της ομάδας, ο Ίκερ Μουνιαΐν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της καρδιάς του στο τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος μετά από 15 χρόνια προσφοράς στον ισπανικό σύλλογο αναμένεται να μείνει ελεύθερος και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Η ανακοίνωση του έγινε μέσω των social media της Μπιλμπάο και ο ποδοσφαιριστής στο αναρτημένο βίντεο μόλις και μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

 

 

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Campeones, campeones» και το… πάρτι ξεκίνησε στους δρόμους της Μαδρίτης! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/05 @ 22:13

«Campeones, campeones» και το… πάρτι ξεκίνησε στους δρόμους της Μαδρίτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας για 36η φορά στην ιστορία της και οι φίλοι της ξεχύθηκαν στους δρόμους δίνοντας το… έναυσμα για το Μαδριλένικο πάρτι.

Έριξε νέα τεσσάρα στην Μπαρτσελόνα και έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Τζιρόνα!-ThemaSports
04/05 @ 21:34

Έριξε νέα τεσσάρα στην Μπαρτσελόνα και έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Τζιρόνα!

Μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά η εκπληκτική Τζιρόνα νίκησε πάλι με 4-2 την Μπαρτσελόνα και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας!

Όργια Χάαλαντ με τέσσερα γκολ και το πρωτάθλημα στο χέρι της Σίτι!-ThemaSports
04/05 @ 21:30

Όργια Χάαλαντ με τέσσερα γκολ και το πρωτάθλημα στο χέρι της Σίτι!

Με τον τρομερό Έρλινγκ Χάαλαντ να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 5-1 της Γουλβς, πλησίασε την Άρσεναλ (με παιχνίδι λιγότερο) και όλα εξαρτιούνται από εκείνη για τον τίτλο.

Στεγνό «καθάρισμα» κόντρα στη Κάντιθ για τη Ρεάλ και περιμένει… για τη στέψη-ThemaSports
04/05 @ 19:17

Στεγνό «καθάρισμα» κόντρα στη Κάντιθ για τη Ρεάλ και περιμένει… για τη στέψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-0 της Κάντιθ και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Τζιρόνα για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Bundesliga: Η Στουτγκάρδη «λάβωσε» την Μπάγερν στη μάχη της δεύτερης θέσης – Πάρτι και... πεντάρα για την Ντόρτμουντ!-ThemaSports
04/05 @ 17:34

Bundesliga: Η Στουτγκάρδη «λάβωσε» την Μπάγερν στη μάχη της δεύτερης θέσης – Πάρτι και... πεντάρα για την Ντόρτμουντ!

Η Στουτγκάρδη «θριάμβευσε» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης νικώντας με 3-1 και πλησίασε στο -2 τους Βαυαρούς. Με τον Μάρκο Ρόις σε τρελά κέφια, η Μπορούσια Ντόρτμουντ διέλυσε την Άουγκσμπουργκ με 5-1 επιστρέφοντας στις νίκες.

Η Ίπσουιτς επέστρεψε στην Premier League, 22 χρόνια μετά: Ποιος υποβιβάστηκε, ποιοι είναι στα Play Offs; -ThemaSports
04/05 @ 17:34

Η Ίπσουιτς επέστρεψε στην Premier League, 22 χρόνια μετά: Ποιος υποβιβάστηκε, ποιοι είναι στα Play Offs;

Και κάπου εδώ, η εντυπωσιακή Championship ολοκληρώθηκε. Η Ίπσουιτς επιστρέφει στην Premier League, για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια. Ανεβαίνει μαζί με τη Λέστερ, πανηγυρίζει μία σπουδαία σεζόν και αισθάνεται πως το ποδόσφαιρο είναι ένα… δίκαιο άθλημα. Στην εξάδα η Γουέστ Μπρομ και η Νόριτς, υποβιβάστηκε η Μπέρμιγχαμ με… νίκη, τεράστια σωτηρία για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και την Πλίμουθ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ