Η Άρσεναλ κάνει από τώρα τα πλάνα της για το καλοκαίρι και πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη στην άμυνα που έχει ήδη φτιάξει.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Άρσεναλ φέτος έχει κάνει μία σπουδαία πορεία. Όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και στην Ευρώπη. Κανείς δεν γνωρίζει όταν θα κλείσει η σεζόν ποιο θα είναι το πρόσημο για τους Λονδρέζους. Εκείνοι ήδη έχουν στο μυαλό τους το πλάνο τους και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε τα πράγματα να πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον για εκείνους.

Ένας από τους παίκτες που τους ενδιαφέρει και μάλιστα εδώ και καιρό είναι ο Ουσμανέ Ντιομαντέ. Ο νεαρός στόπερ είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τόσο πέρυσι, όσο και φέτος. Είναι μόλις 20 ετών, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που έχουν να πουν για την εμπειρία και την ωριμότητα που βγάζει στο παιχνίδι του, παρά το γεγονός ότι ηλικιακά είναι πολύ μικρός. Μάλιστα, σύμφωνα με αρκετούς Πορτογάλους δημοσιογράφους ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός είναι «καλύτερος από τον Σαλιμπά».

Η Άρσεναλ δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον καλοβλέπει. Όμως, είναι εκείνη που έχει ήδη κάνει τις πρώτες επικοινωνίες μαζί του και όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» οι Λονδρέζοι πολύ σύντομα θα μπουν στην τελική ευθεία και γενικότερα θα… τρέξουν τη μεταγραφή του, ώστε να τον αποκτήσουν όσο πιο απλά και γρήγορα γίνεται. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βάλουν το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη, αφού θα πρέπει να δώσουν στην πορτογαλική ομάδα για χάρη του κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον.

 

Άρσεναλ: Καλή η άμυνα αλλά δεν είναι μόνο αυτό που... βλέπει

Άρσεναλ: Καλή η άμυνα αλλά δεν είναι μόνο αυτό που… βλέπει

Είναι γνωστό εδώ και καιρό. Είναι, ίσως, το μοναδικό κομμάτι που λείπει από το παζλ του Μίκελ Αρτέτα. Η Άρσεναλ θέλει πώς και πώς έναν παίκτη στην επίθεσή της που θα μπορεί να σκοράρει εύκολα. Να βάζει το ένα γκολ, πίσω από το άλλο. Αυτό ήταν και παραμένει το πρώτο και πιο καυτό… ζήτημα που πρέπει να λύσουν οι Λονδρέζοι, πέρα από την αμυντική τους ενίσχυση.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μπάγερν Μονάχου vs Ρεάλ Μαδρίτης, vol. 27»: Το Clasico της Ευρώπης, επιστρέφει με πέντε μοναδικές στιγμές του! -ThemaSports
30/04 @ 18:03

«Μπάγερν Μονάχου vs Ρεάλ Μαδρίτης, vol. 27»: Το Clasico της Ευρώπης, επιστρέφει με πέντε μοναδικές στιγμές του!

Το ευρωπαϊκό Clasico είναι και πάλι εδώ! Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται ξανά αντιμέτωπες (30/4, 22:00) και το BN Sports σας θυμίζει πέντε μοναδικές στιγμές που μας έχουν «χαρίσει» οι δύο ομάδες, στους μεταξύ τους αγώνες!

Οι «κανόνες» του Σλοτ: Οι δύο λόγοι που θα επιβάλλει ποινές στη Λίβερπουλ δίχως να... φωνάζει!-ThemaSports
30/04 @ 17:01

Οι «κανόνες» του Σλοτ: Οι δύο λόγοι που θα επιβάλλει ποινές στη Λίβερπουλ δίχως να... φωνάζει!

Δεν φωνάζει ποτέ. Δεν σηκώνει σε καμία περίπτωση τον τόνο της φωνής του. Εκτός αν κάποιος είναι ασυνεπής και δεν είναι στην ώρα του, σε δύο πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Έτσι λειτουργούσε ο Άρνε Σλοτ στην Ολλανδία, με τον ίδιο τρόπο επιθυμεί να πορευτεί και στη Λίβερπουλ!

Πάρντιου: Θέλει πρώην παίκτη του Πανιωνίου στον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ!-ThemaSports
30/04 @ 17:25

Πάρντιου: Θέλει πρώην παίκτη του Πανιωνίου στον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ!

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου εξέφρασε την άποψη πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία τον άλλοτε παίκτη της, αλλά και του Πανιωνίου, Μαρκ Ρόμπινς!

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της Λέστερ για την επάνοδό της στην Premier League έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό!-ThemaSports
30/04 @ 15:13

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της Λέστερ για την επάνοδό της στην Premier League έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό!

Έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της στην Championship, η Λέστερ πανηγύρισε την επάνοδό της στην Premier, με τις «αλεπούδες» να στήνουν ένα μεγάλο πάρτι για την πρόκριση στα μεγάλα σαλόνια της χώρας!

Ο Elite Μάρκο Γκουίντα διαιτητής στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός-ThemaSports
30/04 @ 12:41

Ο Elite Μάρκο Γκουίντα διαιτητής στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός

Ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, κατηγορίας Elite, ορίστηκε στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός. Ο Μάρκο Γκουίντα από την Ιταλία, διαιτητής κατηγορίας Elite, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του Conference League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Ολυμπιακό την Πέμπτη (22:00).

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Ας είμαι εγώ ο φάρος για να δείξουμε στο εξωτερικό, ότι υπάρχει και ο Κύπριος προπονητής στην αγορά»-ThemaSports
30/04 @ 11:16

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Ας είμαι εγώ ο φάρος για να δείξουμε στο εξωτερικό, ότι υπάρχει και ο Κύπριος προπονητής στην αγορά»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος οδήγησε την Στεάουα Βουκουρεστίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ