Ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας  Ανδρέας Αζάς παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η ομάδα είναι μια χαρά, λειτουργεί ως οικογένεια. Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ. Ολοκληρώθηκε η προπόνηση και το απόγευμα η ομάδα θα πάει σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη».

Για την ανανέωση του Κατσαντώνη: «Η αγάπη προς τον Πρόεδρο «οδηγήσε» σε αυτή την απόφαση για υπογραφή νέου συμβολαίου. Ο Κατσαντώνης μας χαροποίησε αφάνταστα, ενώ είναι ορεξάτος, ήρθε στην προπόνηση και είναι έτοιμος να μας ενισχύσει ως σύνολο. Μπήκε εξ αρχής στην προπόνηση της ομάδας. Απόφαση του προπονητή εάν θα τον χρησιμοποιήσουν με τη Νέα Σαλαμίνα. Εκείνο που θέλω να σημειώσω είναι ότι η αγάπη προς τον κ. Δημοσθένους έπαιξε ρόλο. Ο Πρόεδρος είναι δίπλα στους παίκτες και οι πάντες λατρεύουν αυτόν τον άνθρωπο».

Για τη διαφορά από την επικίνδυνη «ζώνη»: «Υπάρχει μία καλή διαφορά, αυτή είναι στους επτά πόντους, διότι έχουμε την ισοβαθμία. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Παίζουμε με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ έχουμε τρία συνεχόμενα εντός έδρας στη συνέχεια. Δεν ηρεμούμε, θέλουμε νίκες στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Στον προπονητή πλέον πηγαίνει το “μπαλάκι” για την αρχική ενδεκάδα. Μακάρι να συνεχίσουν τα πράγματα όπως είναι τώρα, διότι το κλίμα είναι εξαιρετικό».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ για το 6-6: «Έχουμε καθαρό μέτωπο και παντελονάτο πρόεδρο…»-ThemaSports
25/04 @ 14:14

ΔΗΛΩΣΗ για το 6-6: «Έχουμε καθαρό μέτωπο και παντελονάτο πρόεδρο…»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

H Καρμιώτισσα με τους "Μικρούς Ήρωες" -ThemaSports
25/04 @ 13:00

H Καρμιώτισσα με τους "Μικρούς Ήρωες"

Λίγες μέρες πριν το Άγιο Πάσχα αντιπροσωπεία του Οργανισμού Καρμιώτισσα υπο την καθοδήγηση του Προέδρου Σταύρου Δημοσθένους και του Χορηγού της ομάδας Ντίμα Πούνιν, επισκέφθηκε το Παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

«Οι παίκτες έδειξαν τεράστιες ψυχικές δυνάμεις»-ThemaSports
24/04 @ 20:31

«Οι παίκτες έδειξαν τεράστιες ψυχικές δυνάμεις»

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους.

Αζάς για Επιτροπή Δεοντολογίας: «Δεν κερδίσαμε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, την ΑΕΖ κερδίσαμε»!-ThemaSports
24/04 @ 12:31

Αζάς για Επιτροπή Δεοντολογίας: «Δεν κερδίσαμε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, την ΑΕΖ κερδίσαμε»!

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας, Ανδρέας Αζάς, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας ότι θα κάνει έρευνα για τρία παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα είναι για το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, το ματς ΑΕΖ-Καρμιώτισσα που έληξε με σκορ 2-5.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Καρμιώτισσας για την έρευνα: «Είναι 1η Απριλίου σήμερα; Τι έπρεπε να κάνουμε, να χάσουμε;»-ThemaSports
24/04 @ 10:02

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Καρμιώτισσας για την έρευνα: «Είναι 1η Απριλίου σήμερα; Τι έπρεπε να κάνουμε, να χάσουμε;»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννη Βιολάρη στον Super Sport FM, για την ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ότι θα διεξάγει έρευνα για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ.

ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ: «Δεν παίρνω συμβουλές από τον πατέρα μου - Έχουμε ένα πρόεδρο που κάνει για χίλιους»-ThemaSports
16/04 @ 21:45

ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ: «Δεν παίρνω συμβουλές από τον πατέρα μου - Έχουμε ένα πρόεδρο που κάνει για χίλιους»

Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports με τον Πόλυ Χαραλάμπους, ήταν ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, Άλεξ Σπόλιαριτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ