Η Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως θέλει να φέρει πίσω στον σύλλογο τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά από διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τρέφει έντονο ενδιαφέρον για να καλωσορίσει πίσω τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μετά το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, για να αναλάβει έναν διοικητικό ρόλο όταν είναι έτοιμος, όπως αναφέρει ο Μιγκέλ Ντιλέινι, δημοσιογράφος του «Independent».
 
Στο ενημερωτικό δελτίο του Ντιλέινι «Reading the Game», υποστηρίζει ότι η επιστροφή στην ομάδα της Bundesliga θα μπορούσε να είναι μια πιθανή επιλογή για τον Γερμανό προπονητή, αν και παραμένει αβέβαιο αν θα δεχθεί την πρόταση, καθώς δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα θελήσει να προπονήσει ξανά κάποια ομάδα.
 

Κλοπ

Η Ντόρτμουντ θέλει σε άλλο πόστο τον Κλοπ

Θυμίζουμε πως η θητεία του Κλοπ στη Λίβερπουλ ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015 μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν 2014-15, μετά από επτά σεζόν με τους Γερμανούς, κάνοντας τον αμέσως αγαπητό στους οπαδούς των «Κόκκινων». Ο 56χρονος θα αποχαιρετήσει το Άνφιλντ με μια εντυπωσιακή συγκομιδή, που περιλαμβάνει έναν τίτλο Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας, δύο Carabao Cup, ένα Champions League, ένα FA Community Shield, ένα UEFA Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ανακοινώνοντας δημόσια την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του προπονητή της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν τον Ιανουάριο, ο Κλοπ επικαλέστηκε την εξάντληση μετά από σχεδόν μια δεκαετία στο «τιμόνι», σκοπεύοντας να ξεκινήσει ένα σαββατικό διάλειμμα στη συνέχεια. Αν και ο Κλοπ έχει συνδεθεί με τη θέση του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, προς το παρόν δεν έχει άμεσα σχέδια για την ανάληψη οποιουδήποτε προπονητικού ρόλου. Ενώ οι εικασίες στροβιλίζονται γύρω από την ενδεχόμενη επιστροφή του Κλοπ στην άκρη κάποιου πάγκου στο μέλλον, μια διοικητική θέση στην Ντόρτμουντ θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του στο μεσοδιάστημα.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν έκλεισε 6μηνο στην Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει!  -ThemaSports
08/05 @ 11:49

Δεν έκλεισε 6μηνο στην Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει!

Ο Βίτορ Ρόκε θέλει να φύγει το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα.

Ρωτήθηκε για Ρεάλ και έφυγε ο Μπαπέ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 11:02

Ρωτήθηκε για Ρεάλ και έφυγε ο Μπαπέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν... πήρε και τόσο καλά την ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την Ρεάλ Μαδρίτης, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκρίνγουντ-ThemaSports
08/05 @ 08:48

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκρίνγουντ

O πρόεδρος της Χετάφε, αποκάλυψε ότι δέχθηκε κρούση από τον Ζοάν Λαπόρτα για τον Άγγλο επιθετικό, που ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ: Ο νέος προπονητής… φέρνει μαζί του στο Άνφιλντ δύο παικταράδες!-ThemaSports
08/05 @ 08:31

Λίβερπουλ: Ο νέος προπονητής… φέρνει μαζί του στο Άνφιλντ δύο παικταράδες!

Στην Λίβερπουλ περιμένουν πως και πως τον Σλοτ... ο οποίος θέλει να φέρει μαζί του και δύο αστέρια της Φέγενορντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχώρισε τον Σάουθγκεϊτ για την «επόμενη μέρα»-ThemaSports
07/05 @ 22:50

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχώρισε τον Σάουθγκεϊτ για την «επόμενη μέρα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει τις επιλογές της στον πάγκο για την επόμενη χρονιά και μια εξ αυτών είναι του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Τιάγκο Σίλβα ξανά στη Φλουμινένσε, εκεί όπου ξεκίνησε το υπέροχο ταξίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/05 @ 22:31

Ο Τιάγκο Σίλβα ξανά στη Φλουμινένσε, εκεί όπου ξεκίνησε το υπέροχο ταξίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπειτα από 14 χρόνια αναρρίχησης μέχρι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο και έχοντας κατακτήσει 30 τρόπαια, ο Τιάγκο Σίλβα αποφάσισε το φετινό καλοκαίρι να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα! Στη Φλουμινένσε!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ