Η ηγεσία του ΚΟΑ τίμησε την «Ημέρα του Τένις» με την παρουσία της στην ετήσια τελετή βραβεύσεων των κορυφαίων αντισφαιριστών και αντισφαιριστριών του 2023, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Γιάννης Ιωάννου, ο οποίος εκπροσώπησε την ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου, καθώς επίσης η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Άλκης Γαλατόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

 
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε εκ μέρους της ΥΠΑΝ ο Γιάννης Ιωάννου σημείωσε ότι «η Πολιτεία αναγνωρίζει την υψηλή προσπάθεια όλων σας και στέκεται σταθερά και αδιάλειπτα στο πλευρό σας. Πέραν της οικονομικής και της πολύπλευρης γενικότερα στήριξης που παρέχεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, η Πολιτεία επιδιώκει την ενίσχυση με κάθε δυνατό τρόπο της δικής σας δραστηριότητας, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεστε για να μπορείτε απερίσπαστοι να επικεντρώνεστε στους υψηλούς στόχους σας».

Από την πλευρά της στο χαιρετισμό που απηύθυνε εκπροσωπώντας τον ΚΟΑ, η Κάλλη Χατζηιωσήφ συνεχάρη τους βραβευθέντες και την ηγεσία της ΟΑΚ, τονίζοντας ότι «το όραμα και η ορθολογιστική χρηστή διοίκηση της Ομοσπονδίας, η πολύπλευρη στήριξη των αθλητών και η καλλιέργεια του αθλήματος σε σωστές βάσεις, κατάφεραν η αντισφαίριση από ελιτίστικο άθλημα των ολίγων να επεκταθεί σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας». Στάθηκε, δε, στη στήριξη του Οργανισμού προς τους αθλητές και τις αθλήτριες μέσω των χορηγιών και των Σχεδιασμών του ΚΟΑ. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Volley League ανδρών, η Χρυσή Βίβλος: Έφτασε τους 32 τίτλους ο Ολυμπιακός-ThemaSports
22/04 @ 20:47

Volley League ανδρών, η Χρυσή Βίβλος: Έφτασε τους 32 τίτλους ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υπέταξε με 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό στο θρίλερ του "Μελίνα Μερκούρη" και με 3-1 νίκες στους τελικούς της Volley League ανδρών έκανε το back to back φτάνοντας παράλληλα τους 32 τίτλους στην ιστορία του.

Στον τελικό η Καρολίνα-ThemaSports
21/04 @ 14:59

Στον τελικό η Καρολίνα

Στον τελικό των 50μ ελεύθερο S11 του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 προκρίθηκε η Καρολίνα Πελενδρίτου.

Κορίτσι θαύμα: 9χρονη στην Ινδία σηκώνει τρεις φορές το σωματικό της βάρος -ThemaSports
20/04 @ 14:06

Κορίτσι θαύμα: 9χρονη στην Ινδία σηκώνει τρεις φορές το σωματικό της βάρος

Η Arshia Goswami είναι ένα 9χρονο κορίτσι, από το κρατίδιο Haryana της Ινδίας, που έχει χαρακτηριστεί ως η γυναικεία εκδοχή του Ηρακλή!

ΧΑΜΟΣ στα αποδυτήρια με το πάρτι των Παφιτών (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 22:57

ΧΑΜΟΣ στα αποδυτήρια με το πάρτι των Παφιτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας μικρός... χαμός έγινε στα αποδυτήρια της Πάφου μετά την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

ΛΙΘΑΡΑΚΙ...-ThemaSports
16/04 @ 16:15

ΛΙΘΑΡΑΚΙ...

Ανέλαβε την ΕΝΠ στην τέταρτη θέση σε μια περίοδο όπου ο Ολυμπιακός ήταν στην πρώτη θέση.

Στον Πανελλήνιο ξεκίνησαν τα πάντα...-ThemaSports
15/04 @ 17:16

Στον Πανελλήνιο ξεκίνησαν τα πάντα...

Τρίτη 15 Απριλίου 1958.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ