Από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού δόθηκε και φέτος η εκκίνηση στη Διαδρομή Αγάπης που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μία Ευχή», στην παρουσία του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Χαράλαμπου Μιρή. 

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

 
Η εκκίνηση στη Διαδρομή Αγάπης δόθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2024. «Ως Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες με κοινωνικό υπόβαθρο. Άλλωστε μέσω του αθλητισμού και μέσω του ΚΟΑ πρέπει να προάγουμε και θέματα κοινωνικής υφής. Θέλω να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας και είμαι σίγουρος για την επιτυχία της. Εμείς θα είμαστε πάντα αρωγοί σε τέτοιες ενέργειες», επισήμανε ο Χαράλαμπος Μιρής κατά την επίδοση της επιταγής του ΚΟΑ στον Πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μία Ευχή» Γιώργο Πενηντάεξ, ο οποίος τόνισε:

«Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΚΟΑ που πάντα μας φιλοξενεί και μας κατευοδώνει στη Διαδρομή Αγάπης. Το σημαντικό είναι να μεταδίδουμε προς την κοινωνία το σωστό μήνυμα της ευαισθητοποίησης προς τα απλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με καρκίνο. Δυστυχώς σήμερα βιώνουμε πολλές εκπτώσεις αξιών και καλούμαστε για το αυτονόητο, να παραμείνουμε άνθρωποι και προπάντων να γίνουμε συνάνθρωποι. Μέσα από το «Ένα Όνειρο Μία Ευχή» πραγματοποιούμε αυτή την αποστολή».  

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Στέλιος Κυριακίδης νικητής στο Μαραθώνιο της Βοστόνης - Όλα ξεκίνησαν μπροστά στον... Χίτλερ-ThemaSports
20/04 @ 21:33

Ο Στέλιος Κυριακίδης νικητής στο Μαραθώνιο της Βοστόνης - Όλα ξεκίνησαν μπροστά στον... Χίτλερ

Σαν σήμερα το 1946 ο Στέλιος Κυριακίδης, ένας «χτικιάρης» δρομέας από την εμφυλιοκρατούμενη Ελλάδα σημείωνε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού: Κέρδιζε τον 50ο Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Διέλυσε τον ΠΑΟΚ με… φόρα από την Ευρώπη ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
06/04 @ 18:13

Διέλυσε τον ΠΑΟΚ με… φόρα από την Ευρώπη ο Ολυμπιακός!

Σε… πάρτι μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, συντρίβοντάς τον 22-5 στο Παπαστράτειο.

Πόσο θα κοστίσουν στους Γάλλους οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού-ThemaSports
26/03 @ 20:31

Πόσο θα κοστίσουν στους Γάλλους οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα κοστίσουν μεταξύ 3 και 5 δισ. ευρώ δημόσιο χρήμα», σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Κολοκοτρώνη-ThemaSports
23/03 @ 22:31

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Κολοκοτρώνη

Η Αιμιλία Κολοκοτρώνη έγινε πριν από λίγο η τέταρτη εκπρόσωπος του κυπριακού στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί στο τέλος Αυγούστου (27-31) στη Λίμα του Περού.

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων: Οι απαιτήσεις για την ΚΟΕΑΣ-ThemaSports
21/03 @ 08:18

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων: Οι απαιτήσεις για την ΚΟΕΑΣ

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων του 2024 διεξήχθη το σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη Λεϊρία της Πορτογαλίας, και ήδη τη «σκυτάλη» παρέλαβε η ΚΟΕΑΣ, η οποία θα είναι η διοργανώτρια αρχή την τριετία 2025 – 2027.

Σήκωσε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του-ThemaSports
16/03 @ 23:44

Σήκωσε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του

Έγινε η απονομή του τροπαίου μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Δρ Κώστα Κωνσταντίνου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ