Απίστευτο κι όμως αληθινό - Τέσσερις (+1) τελικοί Κυπέλλου χωρίς κόσμο τα τελευταία χρόνια!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κωμικοτραγικές καταστάσεις ζει για ακόμη μια χρονιά το ελληνικό ποδόσφαιρο, που ετοιμάζεται να παίξει ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις (+1) τελικοί Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών τα τελευταία πέντε χρόνια!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό αυτό που συμβαίνει και φέτος με το Κύπελλο Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος ανακοίνωσε πως ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό θα γίνει στον Βόλο, με ερωτηματικό όμως την παρουσία κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, στη πρώτη συνάντηση των ομάδων παρουσία και του Δημάρχου του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος τόνισε πως είναι άγνωστο αν θα υπάρξει η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, λόγω των βελτιωτικών έργων που πρέπει να γίνουν.

Το Πανθεσσαλικό ετοιμάζεται να υποδεχθεί ακόμη ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός χωρίς την παρουσία θεατών στις κερκίδες του, παρότι Άρης και Παναθηναϊκός, οι δύο φιναλίστ δηλαδή, επιθυμούν να αγωνιστούν με τη στήριξη του κόσμου τους.

Θυμίζουμε, πως ο τελευταίος τελικός Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε με κόσμο, ήταν τον Μαΐο του 2022 στο ΟΑΚΑ. Τότε, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τέθηκαν αντιμέτωποι με την παρουσία των φιλάθλων τους στις εξέδρες του σταδίου.

Αναλυτικά οι τελευταίοι έξι τελικοί Κυπέλλου:
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (2019): ΟΑΚΑ – (Δόθηκαν ελάχιστες προσκλήσεις)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός (2020): Πανθεσσαλικό – Κεκλεισμένων των θυρών
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (2021): ΟΑΚΑ – Κεκλεισμένων των θυρών
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (2022): ΟΑΚΑ – Παρουσία κόσμου
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (2023): Πανθεσσαλικό – Κεκλεισμένων των θυρών
Άρης – Παναθηναϊκός (2024): Πανθεσσαλικό – Κεκλεισμένων των θυρών

Πηγή: sportime.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεσσάρα στο… χαλαρό για τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
28/04 @ 19:00

Τεσσάρα στο… χαλαρό για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα το εμπόδιο της Λαμίας, της οποίας επικράτησε 4-1 για την 8η αγωνιστική των playoffs, λίγες μέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα (2/5, 22:00). Τσικίνιο (24'), Ναβάρο (27'), Ποντένσε (52'), Αλεξανδρόπουλος (90+3') τα γκολ των ερυθρόλευκων, μείωσε ο Τόσιτς (64'). Ο Ολυμπιακός έκανε την δουλειά το απόγευμα της Κυριακής (28/4). Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 4-1 της Λαμίας για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και επέστρεψαν στις νίκες.

Σούπερλιγκ - ΑΕΚ: Τι χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα απόψε - Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων και οι ισοβαθμίες-ThemaSports
28/04 @ 14:23

Σούπερλιγκ - ΑΕΚ: Τι χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα απόψε - Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων και οι ισοβαθμίες

Η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει από απόψε το βράδυ το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας και δεύτερο συνεχόμενο. Τι χρειάζεται γι' αυτό; Πηγή: SPORT24

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξαναμπαίνουν στο κόλπο οι Θεσσαλονικείς ή το... σηκώνει η «Ένωση»; (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
28/04 @ 08:06

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξαναμπαίνουν στο κόλπο οι Θεσσαλονικείς ή το... σηκώνει η «Ένωση»; (Πιθανές ενδεκάδες)

Μεγάλος «τελικός» διεξάγεται την Κυριακή στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση «τίτλος». Σέντρα στις 19:30.

Συγκινητικός Πετράκης, είπε δακρυσμένος μαντινάδα μετά την παραμονή του Παναιτωλικού!-ThemaSports
27/04 @ 23:58

Συγκινητικός Πετράκης, είπε δακρυσμένος μαντινάδα μετά την παραμονή του Παναιτωλικού!

Μαντινάδα είπε on camera ο συγκινημένος, Γιάννης Πετράκης, μετά την εξασφάλισης την παραμονής του Παναιτωλικού.

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Την κέρδισε στο «σπίτι» της και την… πήρε μαζί του! -ThemaSports
27/04 @ 22:57

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Την κέρδισε στο «σπίτι» της και την… πήρε μαζί του!

Σε μία αναμέτρηση για γερά νεύρα, η Κηφισιά γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/04, 2-3), αποτέλεσμα που την «ρίχνει» οριστικά στην Super League 2. Δοκάρια και ακυρωμένα γκολ για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου που στοίχισαν τελικά την παραμονή, μετά το γκολ-ταφόπλακα του Ροσέρο στις καθυστερήσεις.

Θέλει τον Ιωάννιδη, ακόμη και αν παραμείνει το «κανόνι» της!-ThemaSports
27/04 @ 13:44

Θέλει τον Ιωάννιδη, ακόμη και αν παραμείνει το «κανόνι» της!

Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, η Σπόρτινγκ Λισαβώνας σκέφτεται πλέον να κινηθεί για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη ακόμη κι αν παραμείνει ο Βίκτορ Γιόκερες στην ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ