Πόλυς Χαραλάμπους

Η κατάσταση στην Ανόρθωση δεν είναι καθόλου καλή, τον τελευταίο καιρό. Η διοίκηση Αντρέα Σάντη, αναλαμβάνοντας το καράβι του σωματείου μέσα στον Φεβρουάριο, φαίνεται να δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα στον οικονομικό τομέα. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι απλήρωτα, επίσης υπάρχουν «παλιές αμαρτίες», με οφειλές σε πρώην προπονητές. Προσεχώς θα έλθουν προσφυγές, όπως έχει γραφτεί τις τελευταίες ώρες και από άλλα ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος Αντρέας Σάντης, φέρεται να ψάχνει οικονομικά στηρίγματα, ωστόσο η πληροφόρηση που έχουμε λέει, πως συνεχίζει να μην τα βρίσκει.

Είναι θέμα χρόνου να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου, για να συζητηθούν τρόποι τερματισμού του αδιεξόδου.

Το σενάριο να έλθει το τέλος εποχής του Αντρέα Σάντη, είναι ορατό. Είτε με δική του παραίτηση, είτε να του ζητήσουν πρώην παράγοντες να αποχωρήσει για να συσταθεί επιτροπή σωτηρίας.

Ένα άλλο σενάριο που παίζει, με λίγες πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή, είναι να ενεργοποιηθεί η εταιρία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το σίγουρο είναι ότι πέραν από τον Αντρέα Σάντη, έχουν κινητοποιηθεί κι άλλοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται σφόδρα για το μέλλον της Ανόρθωσης και δεν θέλουν να την δουν να «κατρακυλήσει» ακόμα περισσότερο, ειδικότερα στο οικονομικό κομμάτι.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ελπίζω να έρθει η δική μας Ανάσταση, στείλαμε το μήνυμα ότι υπάρχει η Ανόρθωση»-ThemaSports
28/04 @ 21:19

«Ελπίζω να έρθει η δική μας Ανάσταση, στείλαμε το μήνυμα ότι υπάρχει η Ανόρθωση»

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιάννος Οκκάς μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία στην "Αρένα".

«Η Ανόρθωση δεν θα υποκλιθεί σε κανένα…»-ThemaSports
28/04 @ 21:12

«Η Ανόρθωση δεν θα υποκλιθεί σε κανένα…»

Ο Κωστάκης Αρτυματάς μετά το φινάλε του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ μίλησε και αναφέρθηκε στην ομάδα του και στην ισοπαλία στην Αρένα.

«Ως διοικούσα επιτροπή θα αναλύσουμε κάθε σεντ πριν μπει στην Ανόρθωση από που έρχεται»-ThemaSports
28/04 @ 18:46

«Ως διοικούσα επιτροπή θα αναλύσουμε κάθε σεντ πριν μπει στην Ανόρθωση από που έρχεται»

Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel παραχώρησε ο Σάββας Αβραάμ, μέλος της διοικούσας επιτροπής.

Η ενδεκάδα ανάγκης του Οκκά κόντρα στην ΑΕΚ-ThemaSports
28/04 @ 17:45

Η ενδεκάδα ανάγκης του Οκκά κόντρα στην ΑΕΚ

Η αρχική ενδεκάδα της Ανόρθωσης για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, κόντρα στην ΑΕΚ(19:00).

Συγκινητική κίνηση για το «Παπαδόπουλος»: Σε δημοπρασία μια φανέλα υπογεγραμμένη από τους Έλληνες θρύλους του EURO 2004!-ThemaSports
28/04 @ 15:28

Συγκινητική κίνηση για το «Παπαδόπουλος»: Σε δημοπρασία μια φανέλα υπογεγραμμένη από τους Έλληνες θρύλους του EURO 2004!

Η ανταπόκριση στην οικονομική εκστρατεία των οπαδών της Ανόρθωσης για να σώσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι τεράστια και συγκινητική.

Απίστευτη ευαισθησία να «πετάξει» (ξανά) ψηλά ο Φοίνικας! Ο συγκλονιστικός Δόκτωρ Κυριακός…-ThemaSports
28/04 @ 12:45

Απίστευτη ευαισθησία να «πετάξει» (ξανά) ψηλά ο Φοίνικας! Ο συγκλονιστικός Δόκτωρ Κυριακός…

Την τελευταία εβδομάδα είναι σε εξέλιξη απίστευτη κινητοποίηση για να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες καταστάσεις (κυρίως οικονομικές) στην Ανόρθωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ