Ο Αχιλλέας Μπέος μισή ώρα μετά την έναρξη της σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson αποχώρησε και τόνισε πως είναι θετικός για αγώνα με παρουσία 15.000 φιλάθλων υπό προϋποθέσεις αλλά τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι αρνητικός καθώς θέλει περισσότερους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ούτε μισή ώρα δεν παρέμεινε στη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αποχώρησε και κατά την αποχώρηση του είπε πως ο ίδιος είναι θετικός αγώνα με παρουσία 15.000 φιλάθλων (4.500 για κάθε ομάδα) υπό προϋποθέσεις αλλά τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι αρνητικός καθώς θέλει να γίνει το ματς με περισσότερο κόσμο, κάτι το οποίο εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: «Ο διαιτητής ενημέρωσε ότι δεν ξεκινάει το ματς αν δεν κατέβει το πανό»-ThemaSports
28/04 @ 19:34

ΑΕΚ: «Ο διαιτητής ενημέρωσε ότι δεν ξεκινάει το ματς αν δεν κατέβει το πανό»

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ, «ο διαιτητής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως το ματς δεν ξεκινά, αν δεν κατέβει το πανό».

Τεσσάρα στο… χαλαρό για τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
28/04 @ 19:00

Τεσσάρα στο… χαλαρό για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα το εμπόδιο της Λαμίας, της οποίας επικράτησε 4-1 για την 8η αγωνιστική των playoffs, λίγες μέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα (2/5, 22:00). Τσικίνιο (24'), Ναβάρο (27'), Ποντένσε (52'), Αλεξανδρόπουλος (90+3') τα γκολ των ερυθρόλευκων, μείωσε ο Τόσιτς (64'). Ο Ολυμπιακός έκανε την δουλειά το απόγευμα της Κυριακής (28/4). Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 4-1 της Λαμίας για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και επέστρεψαν στις νίκες.

Σούπερλιγκ - ΑΕΚ: Τι χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα απόψε - Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων και οι ισοβαθμίες-ThemaSports
28/04 @ 14:23

Σούπερλιγκ - ΑΕΚ: Τι χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα απόψε - Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων και οι ισοβαθμίες

Η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει από απόψε το βράδυ το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας και δεύτερο συνεχόμενο. Τι χρειάζεται γι' αυτό; Πηγή: SPORT24

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξαναμπαίνουν στο κόλπο οι Θεσσαλονικείς ή το... σηκώνει η «Ένωση»; (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
28/04 @ 08:06

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξαναμπαίνουν στο κόλπο οι Θεσσαλονικείς ή το... σηκώνει η «Ένωση»; (Πιθανές ενδεκάδες)

Μεγάλος «τελικός» διεξάγεται την Κυριακή στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση «τίτλος». Σέντρα στις 19:30.

Συγκινητικός Πετράκης, είπε δακρυσμένος μαντινάδα μετά την παραμονή του Παναιτωλικού!-ThemaSports
27/04 @ 23:58

Συγκινητικός Πετράκης, είπε δακρυσμένος μαντινάδα μετά την παραμονή του Παναιτωλικού!

Μαντινάδα είπε on camera ο συγκινημένος, Γιάννης Πετράκης, μετά την εξασφάλισης την παραμονής του Παναιτωλικού.

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Την κέρδισε στο «σπίτι» της και την… πήρε μαζί του! -ThemaSports
27/04 @ 22:57

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Την κέρδισε στο «σπίτι» της και την… πήρε μαζί του!

Σε μία αναμέτρηση για γερά νεύρα, η Κηφισιά γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/04, 2-3), αποτέλεσμα που την «ρίχνει» οριστικά στην Super League 2. Δοκάρια και ακυρωμένα γκολ για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου που στοίχισαν τελικά την παραμονή, μετά το γκολ-ταφόπλακα του Ροσέρο στις καθυστερήσεις.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ