Ο Φελίπε Μέλο σε συνέντευξή του στη globo αναφέρθηκε στους Μπρούνο Άλβες και Ρομπίνιο, αλλά και τι θα έκανε αν έκαναν τα ίδια στην κόρη του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Φελίπε Μέλο κλήθηκε να σχολιάσει στην globo για τους άλλοτε συμπαίκτες του στην εθνική Βραζιλίας, Ντάνι Άλβες και Ρομπίνιο. Ο πρώτος καταδικάστηκε για βιασμό και κατέθεσε εγγυητική με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη στη Βραζιλία για το ίδιο έγκλημα.

Ο 40χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός, γνωστός για το σκληρό τρόπο παιχνιδιού του, απάντησε με τον ίδιο τρόπο για τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές, δείχνοντας αλληλεγγύη στις γυναίκες.

"Καταρχάς, κανείς δεν αναγκάζεται να μιλήσει για το θέμα. "Α, γιατί δεν μιλάει ο τάδε;". Δεν μιλάει επειδή δεν αναγκάζεται να μιλήσει, αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στη συζήτηση

Έχω μια κόρη 15 ετών. Αν το έκαναν αυτό στην κόρη μου, δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ για να σου δώσω αυτή τη συνέντευξη… Νομίζω ότι τα ανθρώπινα όντα πρέπει να γίνονται σεβαστά, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες.

 

Τα νέα έρχονται σαν βόμβα, αλλά πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτά που έκαναν. Αφού καταδικάστηκαν, πρέπει να πληρώσουν για ό,τι έκαναν. Κι ας γίνει μάθημα. Αφού πληρώσουν για την ποινή τους και φύγουν, τότε θα πρέπει να επανενταχθούν στην κοινωνία".

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα-ThemaSports
27/04 @ 10:25

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα

H Μάρτα, πρώτη σκόρερ όλων των εποχών της Βραζιλίας σε άνδρες και γυναίκες θα αποσυρθεί από τους διεθνείς αγώνες φέτος, δήλωσε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν... κυνηγά δύο ιστορικά ρεκόρ-ThemaSports
27/04 @ 09:58

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν... κυνηγά δύο ιστορικά ρεκόρ

Η Λεβερκούζεν εξασφάλισε νωρίς τον τίτλο στη Γερμανία και τώρα ο Τσάμπι Αλόνσο και οι παίκτες του... κυνηγούν δύο ρεκόρ για να κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την φετινή σεζόν.

«Αυτοκτονία» της Λιντς: Διασύρθηκε από την ΚΠΡ και... ανέβασε στην Premier League τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 01:27

«Αυτοκτονία» της Λιντς: Διασύρθηκε από την ΚΠΡ και... ανέβασε στην Premier League τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λιντς συνετρίβη με 4-0 από την ΚΠΡ, χάνοντας έδαφος στη μάχη της ανόδου και επιτρέποντας στη Λέστερ να εξασφαλίσει τη θέση της στην επόμενη Premier League.

Τσίμπησε τον βαθμό και έμεινε ζωντανή για παραμονή στη Ligue 1 η Ναντ-ThemaSports
27/04 @ 01:19

Τσίμπησε τον βαθμό και έμεινε ζωντανή για παραμονή στη Ligue 1 η Ναντ

Η Ναντ πήρε εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1, από τη Μονπελιέ και έμεινε στο +4 από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας της Ligue 1.

Καρλίτος: Ξανά… μανά για Κύπρο!-ThemaSports
27/04 @ 08:55

Καρλίτος: Ξανά… μανά για Κύπρο!

Ξανά μανά για Καρλίτος και Κυπριακές ομάδες.

Υποβιβάστηκε η Σαλερνιτάνα του Κάστανου! -ThemaSports
27/04 @ 08:41

Υποβιβάστηκε η Σαλερνιτάνα του Κάστανου!

Η τρίτη θητεία της Σαλερνιτάνα στη Serie A ολοκληρώθηκε στα τρία χρόνια, έπειτα από την ήττα 0-3 στην έδρα της Φροζινόνε για την 34η αγωνιστική.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ