Η Λεβερκούζεν εξασφάλισε νωρίς τον τίτλο στη Γερμανία και τώρα ο Τσάμπι Αλόνσο και οι παίκτες του... κυνηγούν δύο ρεκόρ για να κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Πλέον η Μπάγερ, η οποία είναι αήττητη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς μετρά 38 νίκες και επτά ισοπαλίες σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει την δυνατότητα να πετύχει ακόμη δύο ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

 

Το πρώτο είναι να τελειώσει αήττητη το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλη ομάδα στα χρόνια της Bundesliga. Και αυτό γιατί μόνο η Μπάγερν Μονάχου έχει ολοκληρώσει τη σεζόν με μία ήττα και μάλιστα δύο φορές, με τη Λεβερκούζεν, μάλιστα, να είναι αυτή που «έσπασε» και στις δύο περιπτώσεις το αήττητο των Βαυαρών (3-0 τη σεζόν 1986-87 και 2-1 τη σεζόν 2012-13).

Αυτή τη στιγμή η Λεβερκούζεν έχει ρεκόρ 25-5-0 σε 30 αγωνιστικές και καλείται να μη χάσει στις τέσσερις «στροφές» που απομένουν ως το τέλος, προκειμένου να ξαναγράψει ιστορία. 

Το δεύτερο, το οποίο είναι και πιο δύσκολο, είναι να καταγράψει η Λεβερκούζεν την υψηλότερη βαθμολογική συγκομιδή στην ιστορία της Bundesliga, ρεκόρ που αυτή τη στιγμή κατέχει η Μπάγερν Μονάχου από τη σεζόν 2012-13. Οι Βαυαροί του Γιούπ Χάινκες ολοκλήρωσαν τότε τη χρονιά με 29 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν 91 βαθμούς.

Η Λεβερκούζεν έχει φέτος 80 βαθμούς ύστερα από 30 αγωνιστικές και καλούνται να κάνουν το 4/4 προκειμένου να φτάσουν τους 92 και να βελτιώσουν την επίδοση της Μπάγερν Μονάχου.

Sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άστον Βίλα: Έτσι θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»-ThemaSports
08/05 @ 12:10

Άστον Βίλα: Έτσι θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Στην Αθήνα θα βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης (8/5) η Άστον Βίλα, έχοντας πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση πριν από το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στο Μπέρμιγχαμ.

Δεν έκλεισε 6μηνο στην Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει!  -ThemaSports
08/05 @ 11:49

Δεν έκλεισε 6μηνο στην Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει!

Ο Βίτορ Ρόκε θέλει να φύγει το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα.

Ρωτήθηκε για Ρεάλ και έφυγε ο Μπαπέ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 11:02

Ρωτήθηκε για Ρεάλ και έφυγε ο Μπαπέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν... πήρε και τόσο καλά την ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την Ρεάλ Μαδρίτης, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκρίνγουντ-ThemaSports
08/05 @ 08:48

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκρίνγουντ

O πρόεδρος της Χετάφε, αποκάλυψε ότι δέχθηκε κρούση από τον Ζοάν Λαπόρτα για τον Άγγλο επιθετικό, που ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ: Ο νέος προπονητής… φέρνει μαζί του στο Άνφιλντ δύο παικταράδες!-ThemaSports
08/05 @ 08:31

Λίβερπουλ: Ο νέος προπονητής… φέρνει μαζί του στο Άνφιλντ δύο παικταράδες!

Στην Λίβερπουλ περιμένουν πως και πως τον Σλοτ... ο οποίος θέλει να φέρει μαζί του και δύο αστέρια της Φέγενορντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχώρισε τον Σάουθγκεϊτ για την «επόμενη μέρα»-ThemaSports
07/05 @ 22:50

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχώρισε τον Σάουθγκεϊτ για την «επόμενη μέρα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει τις επιλογές της στον πάγκο για την επόμενη χρονιά και μια εξ αυτών είναι του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ