Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Ακρίτας Χλώρακας αποτέλεσε την ομάδα έκπληξη, που κατάφερε να… μπει στο γκρουπ των ομάδων που ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας από τους παίχτες που ξεχώρισαν στην σούπερ σεζόν της ομάδας, ήταν ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Βασίλης Δημοσθένους. Κατέγραψε 27 συμμετοχές και 7 γκολ!

Προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη, πήγε από μικρή ηλικία στο εξωτερικό στις ακαδημίες της Τότεναμ, θήτευσε επίσης στην Ιταλική Ριέτι και στην Ολύμπια Λουμπλιάνας.

Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο Βασίλης Δημοσθένους να παραμείνει στον Ακρίτα, για να τον βοηθήσει να έχει αξιοπρεπή παρουσία στα «σαλόνια».

Θα είναι μια καλή ευκαιρία και για τον ίδιο, να αγωνιστεί σε μια διοργάνωση, που υπάρχει περισσότερη προβολή για τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Ο Δημοσθένους έχει θητεύσει σε κάποιες απο τις μικρές εθνικές ομάδες.  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθνική Κύπρου με 0 βαθμούς το... 1991 - Πως ήταν ο κόσμος: Δύο πόντους η νίκη, δίκη Κοσκωτά και Τσάμπιονς Λιγκ ο Ερ. Αστέρας!-ThemaSports
18/10 @ 20:45

Εθνική Κύπρου με 0 βαθμούς το... 1991 - Πως ήταν ο κόσμος: Δύο πόντους η νίκη, δίκη Κοσκωτά και Τσάμπιονς Λιγκ ο Ερ. Αστέρας!

Έτοιμη να γράψει ιστορία απ΄ την... ανάποδη είναι η Εθνική Κύπρου των ανδρών, η οποία μετά και τη συντριβή από τη Γεωργία με 4-0, έκανε το... 7/7 (ήττες) στον Α΄ όμιλο της προκριματικής φάσης για το EURO 2024 και είναι... μία ανάσα από το να «επιστρέψει» 32 χρόνια πίσω, στο μακρινό 1991.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ