Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολυύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport Fm για τα εισιτήρια, τον τελικό αλλά και το ματς πρωταθλήματος με την Ομόνοια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για τα εισιτήρια του τελικού: «Είναι πρωτόγνωρες οι καταστάσεις που ζούμε. Μας αφήνει ευχαριστημένους η ανταπόκριση του κόσμου. Δείχνει την θέληση των φίλων της Πάφου να βρεθούν σε ένα τέτοιο μεγάλο τελικό. Ξεκίνησε στις 9 η προπώληση και ηλεκτρονικά, αλλά και στα γραφεία της ομάδας. Ακουμπήσαμε περίπου τις 2.5 χιλιάδες εισιτήρια μέσα σε 3 ώρες. Πάμε πάρα πολύ καλά».

Αν θα εξαντληθούν τα εισιτήρια: «Θεωρούμε είναι αρκετά ελκυστικές οι τιμές των εισιτηρίων. Θεωρούμε πως θα τα εξαντλήσουμε. Όποιος έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 2 αγώνες της ομάδας μας τα τελευταία 2 χρόνια, τότε μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήριο. Αναμένουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος: «Η προσοχή μας είναι εκεί στραμμένη. Αγωνιστικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Να κάνουμε εμείς σωστά τη δουλειά μας και αν μας ωφελήσει το αποτέλεσμα του Ανόρθωση-Άρης, καλοδεχούμενο».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Ικόκο σίγουρα θα είναι εκτός. Ο Μελούσο σίγουρα χάνει το ματς πρωταθλήματος. Θα δούμε αν θα προλάβει τον τελικό. Ο Ρους είναι τιμωρημένος».

Για τον ενθουσιασμό που υπάρχει: «Υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις που θα κλείσουν για τον τελικό. Είναι η ομάδα μας. Αντιπροσωπεύει όλη την επαρχία της Πάφου. Είμαστε ενθουσιασμένοι αλλά και αγχωμένοι. Θέλουμε να κάνουμε ότι χρειάζεται στην εντέλεια».

Για το πριμ της διοίκησης προς τους παίκτες: «Αυτά αφορούν την διοίκηση. Νομίζω το να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο είναι νομίζω το μεγαλύτερο ηθικό πριμ που θα μπορούσαμε να έχουμε. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και κρατηθήκαμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πριμ».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»-ThemaSports
20/05 @ 13:50

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»-ThemaSports
20/05 @ 13:37

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Θέμης Αγαθοκλέους, μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου! -ThemaSports
20/05 @ 09:05

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου!

Δεν χορταίνουν στην Πάφο και απολαμβάνουν δεόντως τις στιγμές χαράς που τους προκάλεσε η κατάκτηση του κυπέλλου κόκα-κόλα. Συμβαίνει αυτό, γιατί πρόκειται για μια ομάδα που για πρώτη φορά ζει τον… πυρετό της δόξας και της καταξίωσης.

Έκαμε την διαφορά… έβαλε και δυο γκολάρες ο Πέπε! -ThemaSports
20/05 @ 08:37

Έκαμε την διαφορά… έβαλε και δυο γκολάρες ο Πέπε!

O Βλατ Nτράγκομιρ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίχτης του τελικού. Έβαλε το δεύτερο γκολ ο Ρουμάνος χαφ, το οποίο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Πάφου στον τελικό με την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ