Κάλεσμα σε όλους, ώστε να συμβάλλουν για να διεξαχθεί ομαλά ο τελικός του Conference League στην OPAP Arena απηύθυνε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας στο Κανάλι 1 90,4 του Πειραιά εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο κόσμος της ομάδας θα σεβαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ θύμισε πως ο ίδιος είχε παραχωρήσει το «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα με τη Νταντί Γιουνάιτεντ το 2010.

«Θα θυμάστε όλοι ότι ενώ είχα μόλις αναλάβει τον Ολυμπιακό, τον Αύγουστο του 2010, παραχώρησα το γήπεδο μας στην ΑΕΚ για να παίξει με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα playoffs του Europa League γιατί είχε προβλήματα το γήπεδο της ΑΕΚ. Υπήρχαν αντιδράσεις τότε από τους φιλάθλους μας αλλά τους εξήγησα το απλούστατο: Το κάνουμε για τον τόπο μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν το συζητώ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το καλοκαίρι εμείς διοργανώσαμε έναν τελικό Super Cup στο Καραϊσκάκη για τον οποίο και εμείς ως Ολυμπιακός και η χώρα μας πήραμε συγχαρητήρια από όλους. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει μεγάλους τελικούς! Και θα ήταν χαρά μου αν αντί για την Μάντσεστερ Σίτι ή την Σεβίλλη ήταν μια ελληνική ομάδα, π.χ. ο ΠΑΟΚ. Με χαρά θα έδινα και τις σουίτες του γηπέδου και τη δική μου για να διευκολυνθεί η ελληνική ομάδα! Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τις υπερβολές για τον τελικό στο ΟΠΑΠ Αρένα», πρόσθεσε.

«Πρέπει όλοι να εργαστούν ώστε η Ελλάδα να διοργανώσει έναν λαμπρό τελικό! Όσο για τους Ολυμπιακούς που θα βρεθούν εκείνο το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φυσικά και θα σεβαστούν το γήπεδο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και θα δώσουν την ψυχή τους μαζί με την ομάδα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ας σταματήσουν λοιπόν οι ανοησίες και ας εργαστούν όλοι να γίνει ένας τελικός που θα διαφημίσει την Ελλάδα και θα πάει ψηλότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο! Σε αυτό τον σκοπό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί», κατέληξε.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 24 ώρες που συγκλόνισαν τη Θεσσαλονίκη και τον λαό του ΠΑΟΚ: Το VIDEO που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις-ThemaSports
20/05 @ 17:52

Οι 24 ώρες που συγκλόνισαν τη Θεσσαλονίκη και τον λαό του ΠΑΟΚ: Το VIDEO που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας και στη Θεσσαλονίκη στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι. Δείτε το VIDEO του SPORT24 που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Η ΑΕΚ πήρε ένα «σκληρό μάθημα», αλλά φέτος επισφράγισε πως το DNA της αλλάζει! -ThemaSports
20/05 @ 22:01

Η ΑΕΚ πήρε ένα «σκληρό μάθημα», αλλά φέτος επισφράγισε πως το DNA της αλλάζει!

Έδωσε μια μάχη… μέχρι τελικής πτώσεως στη Stoiximan Super League, ο τίτλος χάθηκε, αλλά από την επόμενη ημέρα κιόλας, υπάρχει ένας βασικός λόγος αισιοδοξίας! Κι αυτό, γιατί στη μεγάλη εικόνα, η ΑΕΚ απέβαλε μία από τις χειρότερες συνήθειές της στον 21ο αιώνα.

Το ξέσπασμα στην λήξη, το «campeones» στα αποδυτήρια και το «σ’αγαπώ» του Λουτσέσκου στον Ιβάν Σαββίδη-ThemaSports
20/05 @ 16:00

Το ξέσπασμα στην λήξη, το «campeones» στα αποδυτήρια και το «σ’αγαπώ» του Λουτσέσκου στον Ιβάν Σαββίδη

Την παρακάμερα του αγώνα με τον Άρη δημοσίευσε ο ΠΑΟΚ, με τις αντιδράσεις στο φινάλε του αγώνα και τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια να ξεχωρίζουν από όσα έγιναν στο Χαριλάου για τους Πρωταθλητές.

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 13:10

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το μήνυμα στον Άρη εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 12:12

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικός έφαγε πέσιμο στο Βικελίδης, επειδή πανηγύρισε γκολ του ΠΑΟΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!-ThemaSports
20/05 @ 08:48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!

Ο Ολυμπιακός στρέφει από σήμερα την προσοχή του στον τελικό της επόμενης Τετάρτης για το Conference League. Το διπλό κίνητρο για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ