Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την αναζήτηση νέου προπονητή για την επόμενη σεζόν, μετά από τις απανωτές αρνήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα από διάφορους υποψήφιους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker» η διοίκηση της ομάδας της Βαυαρίας έχει αλλάξει στρατηγική και αποφάσισε να προχωρήσει την επόμενη σεζόν με μια μεταβατική λύση, στοχεύοντας το καλοκαίρι να πάρει στον πάγκο της τον Αλόνσο ή τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος θ' αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Λίβερπουλ και έχει αποφασίσει να μη δουλέψει τη σεζόν 2024/25.

Ετσι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Μαξ Εμπερλ, συναντήθηκε ξανά με τον Ραλφ Ράγκνικ. Ο Γερμανός τεχνικός, με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Σάλκε, Λειψία και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι στον πάγκο της εθνικής Αυστρίας, την οποία οδήγησε στα τελικά του EURO, μόλις ένα βαθμό πίσω στα προκριματικά από το Βέλγιο. 

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Εμπερλ, μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας του Μονάχου, Κριστόφ Φρόιντ, συναντήθηκε με τον Ράγκνικ και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν. 

Ο 65χρονος Γερμανός, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild» απάντησε αρνητικά, καθώς επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν ήθελε να είναι μια μεταβατική λύση στο Μόναχο και αποφάσισε να μείνει στον πάγκο της Αυστρίας και μετά τους αγώνες του Euro 2024.

Τώρα σύμφωνα με το «Sky Sports Germany» ο Εμπερλ στρέφεται σε μια γνωστή λύση, τον Χάνσι Φλικ. Ο 59χρονος τεχνικός είναι χωρίς δουλειά μετά την απόλυση του από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας και ενώ ήταν έτοιμος ν' αναλάβει την Μπαρτσελόνα η παραμονή του Τσάβι στο «Καμπ Νου» άλλαξε τα δεδομένα. 

Ο Φλικ ήταν για τρία χρόνια στο τεχνικό επιτελείο των Βαυαρών. Το 2019 ως βοηθός του Νίκο Κόβατς και την επόμενη διετία ως πρώτος προπονητής, οδηγώντας τους Βαυαρούς στην κατάκτηση του τρεμπλ τη σεζόν 2019-20, πανηγυρίζοντας το νταμπλ στη Γερμανία, αλλά και το τρόπαιο του Champions League, επικρατώντας στον τελικό της Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0.

Sdna.gr
 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!-ThemaSports
20/05 @ 23:53

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!

Γύρισε από την... κόλαση και με τρία τέρματα σε διάστημα οκτώ λεπτών (από το 76' στο 84'), η Γιουβέντους έφυγε όρθια μετά από «ομηρική» μάχη στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» με αντίπαλο την Μπολόνια (3-3)!

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ