Ο Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ μίλησε λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι τίτλου με τον ΑΠΟΕΛ, εκεί όπου η ομάδα θέλει να γράψει μία «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το πρώτο σχόλιο: «Καλημέρα σας. Επικρατεί μεγάλη ανυπομονησία στην ομάδα μας. Οι γιορτές του Πάσχα μας επέτρεψαν να περάσουμε πιο οικογενειακές στιγμές, όμως η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα. Μετράμε τις μέρες έως το ντέρμπι του τίτλου, τον τελικό του πρωταθλήματος. Είναι 90΄ που κρίνουν τους κόπους μίας χρονιάς και κάτι παραπάνω. Η σημασία είναι “μεγάλη” για εμάς, αφού διακυβεύεται ένα πρωτάθλημα, το πρώτο ως ΑΕΚ. Βέβαια, κουβαλάμε την ιστορία του Πεζοπορικού και της ΕΠΑ. Έχουμε πέντε πρωταθλήματα στην ιστορία που “κουβαλάμε” ως ομάδα πριν την ενοποίηση. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι από τακτικής και ψυχολογικής άποψης, καλούμαστε να παίξουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, θέλουμε να ξεδιπλώσουμε τα στοιχεία που μας έφεραν ως εδώ και να πάρουμε τη νίκη, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε μία υπερβατική χρονιά, γυρίζοντας με το πρωτάθλημα στη Λάρνακα, ευελπιστώ να τα καταφέρουμε ως ομάδα».

Έχει ξεπεράσει την ισοπαλία με την Ανόρθωση: «Για να είμαι ειλικρινής το αφήσαμε πίσω από την πρώτη στιγμή. Το σύνθημα το έδωσε ο προπονητής. Έχουμε υπέρτατη πρόκληση για την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ας μην ξεχνάμε που βρισκόμασταν πριν μερικούς μήνες, ο αντίπαλος μας ήταν επτά βαθμούς μπροστά μας. Πλέον παίζουμε για ένα αποτέλεσμα και θέλουμε τη νίκη».

Για την ψυχολογία των παικτών: «Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι σε εξαιρετικά επίπεδα. Η ποδοσφαιρική υγεία είναι δεδομένη. Είναι ένα ματς των 90΄, θα αχνοφαίνεται το τρόπαιο του πρωταθλήματος, οπότε αντιλαμβάνεσαι πως νιώθει ένας ποδοσφαιριστής. Τα κίνητρα είναι τεράστια, παίζουμε στο ΓΣΠ στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, έχουμε δείξει πως μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα σε κάθε έδρα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ναι, προπονούνται όλοι κανονικά. Ξεπέρασαν τα προβλήματα οι Λόπες, Φαράζ και Λέδες, πηγαίνουμε με όλους τους παίκτες στον αγώνα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ