Τα σουηδικά ΜΜΕ συνέδεσαν τον Ιωάννη Πίττα με την ΑΕΚ και η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, παρουσίασε τα δεδομένα για τον Κύπριο διεθνή επιθετικό της ΑΙΚ Στοκχόλμης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Allsvenskan.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ξανά στο προσκήνιο βρέθηκε το όνομα του Ιωάννη Πίττα για την ΑΕΚ. Σουηδικά ΜΜΕ υποστήριξαν πως σκάουτ της Ένωσης βρέθηκαν στην Στοκχόλμη και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της ΑΙΚ με τη Νόρκεπινγκ, έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο στον Κύπριο επιθετικό, ο οποίος πραγματοποίησε μία τρομερή εμφάνιση με δύο γκολ και μία ασίστ.

Η αλήθεια είναι πως ο 27χρονος φορ έχει μία πάρα πολύ θετική παρουσία με τη φανέλα της σουηδικής ομάδας, μετρώντας συνολικά 16 γκολ σε 26 αναμετρήσεις, ενώ τη φετινή σεζόν έχει 7 τέρματα και μία ασίστ σε 13 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του, όπως είναι λογικό, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων.

Ωστόσο, η πραγματικότητα, όσον αφορά στην ΑΕΚ είναι διαφορετική. Η Ένωση δεν έχει ως προτεραιότητα, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, την ενίσχυση στη θέση του φορ, ενώ δεν προκύπτει γενικότερα και ενδιαφέρον για τον Πίττα, του οποίου του συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο του 2025.

Άλλωστε, σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το SPORT24, και οι απαιτήσεις της ΑΙΚ είναι ιδιαίτερα υψηλές και συγκεκριμένα αγγίζουν τα 3.000.000 ευρώ, τα οποία στην καλύτερη θα μπορούσαν να πέσουν στα 2.500.000 ευρώ δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους.

Επομένως, το σενάριο να βρέθηκαν σκάουτ της ΑΕΚ στην Στοκχόλμη ανήμερα του Πάσχα δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Το βέβαιο, ωστόσο, είναι πως ο Πίττας θα ακουστεί έντονα το προσεχές καλοκαίρι, βάσει των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποιεί με την ΑΙΚ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Πάνω από 5.000 κόσμος στο συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών κατά του Γιάννη Αλαφούζου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 16:11

Παναθηναϊκός: Πάνω από 5.000 κόσμος στο συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών κατά του Γιάννη Αλαφούζου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το συλλαλητήριο κατά του ιδιοκτήτη του τριφυλλιού Γιάννη Αλαφούζου, καθώς συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Άρεως.

Stoiximan Super League: Αυτό είναι το πλάνο της Λίγκας για την απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή-ThemaSports
19/05 @ 14:39

Stoiximan Super League: Αυτό είναι το πλάνο της Λίγκας για την απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή

Το πλάνο της λίγκας για τη στέψη του πρωταθλητή της Stoiximan Super League είναι να διεξαχθεί απόψε η απονομή στον μεγάλο νικητή.

Άρης: Φραστική επίθεση σε Καρυπίδη από θαμώνες σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης...-ThemaSports
19/05 @ 12:33

Άρης: Φραστική επίθεση σε Καρυπίδη από θαμώνες σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης...

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, δέχθηκε φραστική επίθεση από δύο θαμώνες σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και κάλεσε την αστυνομία. Ακολούθως οδηγήθηκαν στο τμήμα αλλά κανείς δεν προχώρησε σε μήνυση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι αιωνίων με φόντο την Ευρώπη-ThemaSports
19/05 @ 10:55

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι αιωνίων με φόντο την Ευρώπη

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνουν αυλαία στο πρωτάθλημα με την 3η θέση να διακυβεύεται στη Λεωφόρο.

Άρης-ΠΑΟΚ: Βγαίνει πρωταθλητής στο… clasico του «Κλεάνθης Βικελίδης»-ThemaSports
19/05 @ 09:11

Άρης-ΠΑΟΚ: Βγαίνει πρωταθλητής στο… clasico του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης στις 20:00 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League στο ματς που θα βγάλει τον πρωταθλητή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ