Περισσότερες από τις μισές ποδοσφαιρίστριες της κορυφαίας ενδεκάδας του γυναικείου πρωταθλήματος ανήκουν στο ρόστερ της Apollon Ladies, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στα «PASP BEST11 WOMEN’S AWARDS 2023-24», τα οποία μεταδόθηκαν από το κανάλι του Συνδέσμου στο YouTube.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι ενδεικτικό ότι ανάμεσα στις τοπ έντεκα, συμπεριλαμβάνονται εφτά ποδοσφαιρίστιες των κυανολεύκων, ενώ από δύο έχουν ο Άρης και η Λευκοθέα Λατσιών. Τις απονομές των βραβείων πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης και εκ μέρους του εστιατορίου Buffalo Wings & Rings στη Λεμεσό, ο Fouad Batshon.

Συγκεκριμένα, στη θέση κάτω από τα γκολπόστ συναντάμε τη Μαρία Ματθαίου (Apollon Ladies), στα αριστερά τη Manisha Kalyan (Apollon Ladies), δεξιά τη Μαριλένα Γεωργίου (Apollon Ladies), ενώ στο κέντρο της άμυνας τις Λία Σιακαλλή (Λευκοθέα) και Δήμητρα Καραπέτσα (Άρης).

Στη μεσαία γραμμή υπάρχει μόνο κυανόλευκο χρώμα, με τη Φιλίππα Σάββα να έχει ανασταλτικά καθήκοντα, τη Μαρία Παναγιώτου σε ρόλο «οχταριού» και τη Joana Dantas σε ένα ελεύθερο ρόλο πίσω από την επιθετικό Elshaddai Acheampong (Apollon Ladies).

Την τελευταία πλαισιώνουν από αριστερά η Ειρήνη Μιχαήλ (Λευκοθέα) και από δεξιά η Χριστίνα Κυριακίδη (Άρης). Η καλύτερη ενδεκάδα αναδείχθηκε μέσα από ψηφοφορία που συμμετείχαν όλες οι ποδοσφαιρίστριες.

Ξεπέρασε το 50% ο Τσιακλής
Ο προπονητής της Λευκοθέας Στέλιος Τσιακλής αναδείχθηκε ο καλύτερος στην κατηγορία του. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας των Λατσιών συγκέντρωσε ποσοστό 55% των ψήφων, με τον Ανδρέα Ματθαίου της Apollon Ladies να ακολουθεί με 24%.

Η κορυφαία παίκτρια και η πρώτη σκόρερ
Από τις βραβεύσεις απουσιάζουν αυτή της πρώτης σκόρερ του πρωταθλήματος Elshaddai Acheampong, καθώς και της “The Best Player” η οποία έλαβε τις περισσότερες ψήφους των αντιπάλων συναδέλφων της. Όχι, όμως, τυχαία. Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις αποκτούν μία άλλη αίγλη αφού φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων «PASP FOOTBALL AWARDS», θα πραγματοποιηθούν στα συγκεκριμένα μεγάλα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π., που είναι προγραμματισμένα για τις 15 Μαΐου στο Monte Caputo.

Ο ΠΑ.Σ.Π. ευχαριστεί τον χορηγό φιλοξενίας Buffalo Wings & Rings καθώς και τον δωροθέτη των νικητών, τα Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice και PharmaLEAD.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέχρι τις 21 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα 2024 - 2025-ThemaSports
17/05 @ 12:06

Μέχρι τις 21 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα 2024 - 2025

Ενημέρωση για το νέο πρωτάθλημα γυναικών

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ ξανά στην κορυφή, πανηγύρισαν το 19ο τους πρωτάθλημα-ThemaSports
11/05 @ 16:00

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ ξανά στην κορυφή, πανηγύρισαν το 19ο τους πρωτάθλημα

Η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ και εξασφάλισε το πρωτάθλημα για 19η φορά στην ιστορία της.

Προπόνηση Εθνικής με 12 μόνο παίκτριες-ThemaSports
10/05 @ 08:28

Προπόνηση Εθνικής με 12 μόνο παίκτριες

προπόνηση υπήρχε σήμερα για την Εθνική Γυναικών Κύπρου.

«Φλερτάροντας» με ένα βραβείο-ThemaSports
06/05 @ 11:31

«Φλερτάροντας» με ένα βραβείο

Μετά τη Γ’ και Β’ Κατηγορία, τη σκυτάλη των φετινών βραβείων που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών παίρνουν τα «PASP BEST11 WOMEN’S AWARDS 2023-24»!

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας-ThemaSports
04/05 @ 12:23

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας

Σε ρυθμούς προπονήσεων η Εθνική μας ομάδα Γυναικών ενόψει των υποχρεώσεων της στα προκριματικά του UEFA Women's EURO 2025.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ η Apollon Ladies - Τριάρα στη Λευκοθέα στον τελικό κυπέλλου και... νέο ΝΤΑΜΠΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 20:56

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ η Apollon Ladies - Τριάρα στη Λευκοθέα στον τελικό κυπέλλου και... νέο ΝΤΑΜΠΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνεχίζει ακάθεκτη τη δυναστεία της στο γυναικείο ποδόσφαιρο η Apollon Ladies!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ