Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες (30/4, 2-2) για τα ημιτελικά του Champions League και έδωσαν την ευκαιρία στον Τσουαμενί να φτάσει τους 30 αγώνες χωρίς ήττα, όταν αγωνίζεται ως βασικός, με τους Ρόδρι και Ζορζίνιο, αλλά και μία «ελληνική» έκδοση του Γάλλου να τον ακολουθούν!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν λέει να χάσει ο Τσουαμενί, όταν αγωνίζεται ως βασικός, με τον Γάλλο να μετράει 30 συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα, όταν επιλέγεται στο βασικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τι και αν οι Μαδριλένοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ εφτά λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού, απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο;

Ο Βινίσιους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ήταν εκείνος που έδωσε «παράταση» στο ρεκόρ του Τσουαμενί, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Με την ομάδα του Κάρλος Αντσελότι, να μην έχει ηττηθεί μέσα στην σεζόν, όταν ο 22χρονος μέσος αγωνίζεται βασικός!

Ωστόσο, και η Premier League έχει τους δικούς της «Τσουαμενί», με τους Ρόντρι και Ζορζίνιο να αρνούνται να χάσουν, όντες βασικοί!


 

 

Θα ξεκινήσουμε με τον Ζορζίνιο, ο οποίος είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Άρσεναλ, ο Ιταλός μέσος έχει βρεθεί συνολικά 10 φορές στο βασικό σχήμα των «κανονιέρηδων» και έχει ηττηθεί μόλις μία φορά από την Νιουκάστλ (4/11, 1-0) στην φετινή Premier League.

Από την άλλη ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι έχει… ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη ήττα, πάνω από έναν χρόνο! Ο Ισπανός χαφ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Μάντσεστερ και όταν βρίσκεται στην αρχική εντεκάδα η αποφυγή της ήττας μοιάζει μονόδρομος.

Ρόδριι έχει να χάσει πάνω από 450 μέρες ως βασικός στην Premier League και το ματς της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τότεναμ (1-0) πριν 14 μήνες!

 

 

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να λείπει και το ελληνικό στοιχείο, με τον Νορντίν Άμραμπατ να τρέχει ένα σερί 17 αήττητων παιχνιδιών, όταν βοηθάει την ομάδα του από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, στην Stoiximan Super League.

Με την τελευταία ήττα του Μαροκινού, να είναι απέναντι στον Ολυμπιακό (1-3), στην μοναδική ήττα της ΑΕΚ στην OPAP Arena σε εγχώριες διοργανώσεις, τον Μάιο του 2023!

www.bnsports.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίκτες και φίλοι συγκίνησαν τον Κλοπ: «Θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 10:54

Παίκτες και φίλοι συγκίνησαν τον Κλοπ: «Θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο προτού αποχωρήσει, ο Γιούργκεν Κλοπ αντιλήφθηκε μέσα από ένα βίντεο πόσο άλλαξε τη ζωή ορισμένων από τους ποδοσφαιριστές του, πόσο βοήθησε άλλους σε δύσκολες στιγμές και πόσο κέρδισε την εμπιστοσύνη τους ώστε να τον θέλουν φίλο για μια ζωή. «Θα έδινα τα πάντα να παίξω έστω και μια σεζόν για εκείνον» είπε ο Στίβεν Τζέραρντ!

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!-ThemaSports
18/05 @ 09:37

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το 2000 με την Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών...

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ-ThemaSports
18/05 @ 09:24

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ

Την τελευταία αγωνιστική κρίνεται ο τίτλος της Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, με τους «πολίτες» να διατηρούν καθαρό προβάδισμα, καθώς είναι στο +2 από τους Λονδρέζους.

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!-ThemaSports
18/05 @ 08:19

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!

Η Σαουθάμπτον νίκησε 3-1 τη Γουέστ Μπρομ και πέρασε στον τελικό των playoffs της Championship, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιντς.

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 08:07

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έστω και σε αδιάφορο μαρς, η Ρίο Αβε ισοφάρισε 1-1 στο 94’ την Μπενφίκα εντός έδρας για την 34η αγωνιστική της Primeira Liga και την άφησε πιο μακριά από την πρωταθλήτρια, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία-ThemaSports
18/05 @ 00:06

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία

Φιορεντίνα και Νάπολι προσέφεραν απλόχερα θέαμα αλλά περιορίστηκσαν στον βαθμό της ισοπαλίας, φέρνοντας 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ