Ανάρτηση από την Ανόρθωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο που παρευρέθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσει το ματς με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ευχαριστούμε τους 1500 και πλέον φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το απόγευμα της Κυριακής(28/4) στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια για τη σωτηρία της Ανόρθωσης.

Ευχαριστούμε και όλο το προσωπικό που αφιλοκερδώς πρόσφερε τις υπηρεσίες του για να οργανωθεί άρτια η εκδήλωση.

Συνεχίζουμε για το πιο περήφανο SOLD OUT στον αγώνα με τον Άρη, όπου και οι κάτοχοι διαρκείας, αν το επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν τη θέση τους για ενίσχυση της ομάδας. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω του www.anotickets.com και στις μπουτίκ σε Λάρνακα και Λεμεσό.»

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσιανός: «Είναι ένας εφιάλτης, ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να υποθηκευτεί το γήπεδο - Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή»-ThemaSports
16/05 @ 12:54

Κασσιανός: «Είναι ένας εφιάλτης, ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να υποθηκευτεί το γήπεδο - Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρώην προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Χρήστος Κασσιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά και στην «επόμενη μέρα».

Αυτό κι αν είναι «πόκερ»...-ThemaSports
16/05 @ 09:58

Αυτό κι αν είναι «πόκερ»...

Έγιναν γνωστές σήμερα το πρωί, οι αποφάσεις του Χρήστου Πουλλαϊδη. Έκανε κίνηση για το πολύκροτο (και συνάμα κουραστικό για τους Ανορθωσιάτες) θέμα μεταβίβασης των μετοχών.

Νέα κίνηση Πουλλαΐδη... Μεταβιβάζει τις μετοχές-ThemaSports
16/05 @ 09:22

Νέα κίνηση Πουλλαΐδη... Μεταβιβάζει τις μετοχές

Πληροφορίες φέρουν τον Χρήστο Πουλλαΐδη, να έχει στείλει επιστολή, όπου γνωστοποιεί την απόφαση του να μεταβιβάσει τις μετοχές της εταιρείας στο σωματείο. Παράλληλα, προχωρεί σε διαγραφή του χρέους των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα κριτήρια.

Ανόρθωση: Σαν... μαχαιριά-ThemaSports
14/05 @ 18:54

Ανόρθωση: Σαν... μαχαιριά

Δεν φτάνει που ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Ανόρθωση, προστίθεται και η προσφυγή του Γκερέρο…

Μεγάλη εισφορά Χαμπουλλά-ThemaSports
14/05 @ 13:50

Μεγάλη εισφορά Χαμπουλλά

Το δικό του λιθαράκι έβαλε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς για την διάσωση του Παπαδόπουλος

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ