Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και προπονητής, Κωνσταντίνος Μηνά, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το χθεσινό αποτέλεσμα με την Ανόρθωση και για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ισοπαλία με την «Κυρία»: «Ανησυχούσα για το παιχνίδι, διότι η Ανόρθωση όπως και να είναι, είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, έπαιξε με όλους, έκοψε και πέντε βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα οι πιθανότητες ήταν υπέρ της ΑΕΚ, όμως δεν μπορούσε κανένας να αποκλείσει το κάθε αποτέλεσμα. Για εμένα δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά το πώς ήρθε. Σε έτσι σημείο που δεν μπορείς να αντιδράσεις. Το αντίθετο με εκείνο που έγινε με τον Άρη. Αυτό είναι ενόχλησε παραπάνω. Ναι, ήταν και το αποτέλεσμα, αλλά ήταν στο τελευταίο λεπτό. Εκεί που έλεγες πως πας για δύο σκορ. Εντάξει, έγινε, πάει για ένα αποτέλεσμα στο ΓΣΠ. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε η Ανόρθωση, δεν μπορεί κανένας νορμάλ φίλαθλος να έχει παράπονο από αυτήν».

Για το τελευταίο ματς: «Θα πιέσει πολύ ο κόσμος ειδικά τα πρώτα λεπτά. Η ΑΕΚ πρέπει να χειριστεί σωστά τα πρώτα λεπτά, να απορροφηθεί η πίεση. Πρέπει να διαχειριστεί την πίεση και προβλέπω πως σε κάποια φάση θα ρισκάρει, θα έχει άγνοια κινδύνου αφού μόνο με τη νίκη θα παίρνει πρωτάθλημα. Και εκείνες τις στιγμές είναι που θα της φύγει το άγχος κάπως. Δεν έχει κάποια μαγική συνταγή για να σου πει πως θα κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου. Σε ένα παιχνίδι υπάρχει και η ρέντα και ο παράγοντας τύχη», είπε.

Και συνέχισε: «Ο κόσμος στάθηκε στην ομάδα, αναγνώρισε την υπερπροσπάθεια γιατί πριν έξι μήνες κινδύνευε η ομάδα να μείνει εκτός εξάδας. Το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να δει τι καλά πράγματα έκανε, να πάει με αυτά, να κάνει το παιχνίδι της για να μην έχει τύψεις. Να πει, πήγα, ήμουν τολμηρός και ανεξάρτητα αν χάσει η κερδίσει, να πει ότι έκανε αυτά που μπορούσε. Μου αρέσει η νοοτροπία της ομάδας με τον Μπεν Σιμόν»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

ΑΕΚ: Παρελθόν άλλοι 3-ThemaSports
15/05 @ 12:45

ΑΕΚ: Παρελθόν άλλοι 3

Ντιουνκού, Κάσας και Ερερίν δεν συνεχίζουν στην ΑΕΚ

Δημητρίου: «Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις - Το μπάτζετ της νέας χρόνιας δεν θα αυξηθεί»-ThemaSports
15/05 @ 12:06

Δημητρίου: «Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις - Το μπάτζετ της νέας χρόνιας δεν θα αυξηθεί»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 μίλησε ο εκπρόσωποε τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου

ΑΕΚ: Παρελθόν και ο Μάμας-ThemaSports
15/05 @ 12:03

ΑΕΚ: Παρελθόν και ο Μάμας

Δεν σταματούν οι αποχωρήσεις στην ΑΕΚ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ