Ανδρέας Σταύρου

Η Ομόνοια έστειλε μηνύματα τίτλου στα πλει οφς αλλά δεν χάθηκε στις δύο ήττες από την ΑΕΚ και την ισοπαλία με την Πάφο

Ακολουθήστε μας στο Google news

Από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και τον Δεκέμβριο που έπαιξε ντέρμπι κορυφής, η Ομόνοια ήταν σε τροχιά τίτλου αλλά με τις εμφανίσεις της φανέρωνε αδυναμίες, ελλείψεις ενώ την συντρόφευε και μία αστάθεια η οποία της στέρησε πολλούς βαθμούς. 

Εκείνες οι αστάθεις έφεραν δύο αλλαγές προπονητών με τρίτο και τελευταίο που έκατσε στον πάγκο τον Γιάννη Αναστασίου. Όταν έγινε η πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή κανείς δεν πίστευε ότι θα ακολουθούσε μία ξέφρενη πορεία που θα έκανε τον κόσμο να ονειρευτεί ξανά το πρωτάθλημα αλλά έγινε και αυτό το οποίο ανάγκασε αρκετό κόσμο να αναρωτηθεί που θα βρισκόταν η Ομόνοια εάν δεν πετούσε βαθμούς από εδώ και από εκεί σε φαινομενικά εύκολους αγώνες.

Αν κάτσει να θυμηθεί κανείς τις ισοπαλίες με Εθνικό, Καρμιώτισσα, τις δύο με την ΑΕΖ αλλά και την ισοπαλία με την ΑΕΛ που δεν είναι στα καλύτερα της φέτος, θα πει με σιγουριά ότι το πρωτάθλημα χάθηκε τότε και όχι με τις λιγοστές απώλειες που είχε στα ντέρμπι μέσα στα πλέι οφς.

Αυτό είναι ένα πάθημα που πρέπει να γίνει μάθημα στην Ομόνοια ενόψει της νέας περιόδου γιατί στα ντέρμπι χάνουν βαθμούς όλοι. Όταν όμως έχεις απώλειες στα ματς που θεωρείσαι φαβορί τότε δεν υπάρχει γυρισμός όσο και αν προσπαθήσεις να το καλύψεις.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καϊάφας-Κανάρης-Μαυρής συζητούν για τελικούς κυπέλλου! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 14:33

Καϊάφας-Κανάρης-Μαυρής συζητούν για τελικούς κυπέλλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παλαίμαχοι αστέρες της Ομόνοιας, Σωτήρης Καϊάφας, Ανδρέας Κανάρης και Τάκης Μαυρής, σε μία ενδιαφέρον συζήτηση θυμούνται τελικούς κυπέλλου που έζησαν και εξιστορούν πράγματα που τους έχουν μείνει χαραγμένα από αυτούς.

Καθησυχαστικός ο Σεμέδο ενόψει τελικού!-ThemaSports
16/05 @ 10:22

Καθησυχαστικός ο Σεμέδο ενόψει τελικού!

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Γουίλι Σεμέδο ο οποίος αναδείχθηκε MVP του φετινού πρωταθλήματος, ρωτήθηκε χθες βράδυ στο περιθώριο των βραβεύσεων του ΠΑΣΠ για τον τραυματισμό του ενόψει τελικού και... καθησύχασε τους Ομονοιάτες!

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για την περίοδο 2023-2024 ο Σεμέδο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 22:56

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για την περίοδο 2023-2024 ο Σεμέδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2023-2024 αναδείχθηκε ο Γουίλι Σεμέδο της Ομόνοιας!

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Χάμπος Χαραλάμπους!-ThemaSports
15/05 @ 22:47

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Χάμπος Χαραλάμπους!

Με συνολικό ποσοστό 33% ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χάμπος Χαραλάμπους αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της σεζόν!

Βραβεία ΠΑΣΠ - Μπεζούς: Στους κορυφαίους και στην σκηνή με τις... πατερίτσες! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 22:22

Βραβεία ΠΑΣΠ - Μπεζούς: Στους κορυφαίους και στην σκηνή με τις... πατερίτσες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ρομάν Μπεζούς, ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του φετινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024» και ανέβηκε στην σκηνή για να πάρει το βραβείο του με τις πατερίτσες...

Μετά τον Σεμέδο... ανησυχία και για Στεπίνσκι - ΦΟΥΛΑΡΕΙ για Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ από τη σημερινή προπόνηση)-ThemaSports
15/05 @ 18:37

Μετά τον Σεμέδο... ανησυχία και για Στεπίνσκι - ΦΟΥΛΑΡΕΙ για Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ από τη σημερινή προπόνηση)

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του Σαββατιάτικου (18/05, 20:00) τελικού κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφος FC.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ