Με μια μεγάλη αλλά αναμενόμενη απουσία αναχώρησε ο Παναθηναϊκός AKTOR για το Βελιγράδι, εν όψει του τρίτου και τέταρτου αγώνα των playoffs με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που μετέβη στην Ισπανία για εξετάσεις, δεν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επέλεξε να πάρει τους υπόλοιπους 14 παίκτες του ρόστερ, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Λευτέρης Μαντζούκας, Δημήτρης Μωραΐτης και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ. Μάλιστα, ο πρώτος αναμένεται να είναι και στην δωδεκάδα.

Οι «πράσινοι», που είναι στο 1-1 με τους Ισραηλινούς μετά τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, αγωνίζονται τη Μεγάλη Τρίτη στις 20:00 και τη Μεγάλη Πέμπτη στις 21:45, με στόχο τουλάχιστον μια νίκη εκτός έδρας.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ 84-66: Οι πράσινοι έκαναν εύκολα το 1-0 απέναντι στον Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος πάλευε μόνος του-ThemaSports
16/05 @ 22:19

Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ 84-66: Οι πράσινοι έκαναν εύκολα το 1-0 απέναντι στον Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος πάλευε μόνος του

Με το δεξί μπήκε στα playoffs της Stoiximan Basket League ο Παναθηναϊκός AKTOR, που έκανε το 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 84-66 στο τελευταίο εντός έδρας ματς του πριν από το Final Four της EuroLeague. Μόνος του πάλευε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ που μέτρησε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 λάθη.

Αταμάν για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς: "Δεν θυμάμαι γιατί μου έδωσαν το βραβείο κάποτε, θυμάμαι όμως τους back to back τίτλους με την Εφές"-ThemaSports
15/05 @ 11:05

Αταμάν για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς: "Δεν θυμάμαι γιατί μου έδωσαν το βραβείο κάποτε, θυμάμαι όμως τους back to back τίτλους με την Εφές"

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε στα κανάλια novasports ότι το βραβείο του "προπονητή της χρονιάς" της EuroLeague δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει και δεν θυμάται καν πώς και γιατί το κέρδισε το 2021, ωστόσο θυμάται τους back to back τίτλους με την Αναντολού Εφές.

Σλούκας: «Δικαίωση η πρόκριση στο Final Four - Προφανώς και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη πεντάδα»-ThemaSports
15/05 @ 09:50

Σλούκας: «Δικαίωση η πρόκριση στο Final Four - Προφανώς και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη πεντάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας, στη media day του «τριφυλλιού», ενόψει του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Η ιστορική διάσταση του MVP του Μάικ Τζέιμς: Τι είχαμε 18 χρόνια να δούμε, και τι δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ! (video)-ThemaSports
14/05 @ 22:39

Η ιστορική διάσταση του MVP του Μάικ Τζέιμς: Τι είχαμε 18 χρόνια να δούμε, και τι δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ! (video)

MVP της EuroLeague εκτός Final 4 ή Αμερικανός MVP; Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε κάτι απ' όλα αυτά, πριν τη φετινή «στέψη» του Μάικ Τζέιμς;

Οι Ισπανοί προαναγγέλλουν κίνηση του Ολυμπιακού για Ρογκαβόπουλο!-ThemaSports
14/05 @ 22:58

Οι Ισπανοί προαναγγέλλουν κίνηση του Ολυμπιακού για Ρογκαβόπουλο!

Σύμφωνα με την AS, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου!

EuroLeague - Μάικ Τζέιμς: Ο πρώτος MVP του οποίου η ομάδα δεν προκρίθηκε στο Final Four-ThemaSports
14/05 @ 14:53

EuroLeague - Μάικ Τζέιμς: Ο πρώτος MVP του οποίου η ομάδα δεν προκρίθηκε στο Final Four

Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε ιστορία με την ανάδειξή του σε MVP της EuroLeague, αφού έγινε μόλις ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που κατακτάει το σχετικό βραβείο ενώ η ομάδα του απέτυχε να προκριθεί στο Final Four.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ