Ανδρέας Σταύρου

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δύο εβδομάδες μπροστά του για να παρουσιαστεί όπως πρέπει στον τελικό

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ΑΠΟΕΛ χθες δέχθηκε την τρίτη του ήττα σε αιώνιο ντέρμπι και ήταν κάτι που ναι μεν στοίχησε αλλά  την ίδια ώρα κράστησε στην πρώτη θέση την ομάδα του Σα Πίντο μετά και την ισοπαλία της ΑΕΚ.

Ο ΑΠΟΕΛ αν εξαιρέσουμε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με αποκορύφωμα την κραυγαλέα ευκαιρία του Κβιλιτάια, δεν έκανε κάτι άλλο αξιόλογο στον αγώνα καθώς στο δεύτερο ημίχρονο όχι μόνο δεν απείλησε αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει την στιγμή που προηγήθηκε η Ομόνοια. Η όλη εικόνα έφερε προβληματισμό και θύμισε τις προηγούμενες στην φάση των πλέι οφς, αλλά το θέμα τώρα είναι να προετοιμαστεί η ομάδα κατάλληλα για τον τελικό πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να διορθώσει την χθεσινή εικόνα η από την άλλη να πάιξει όσο χρειάζεται στην τελευταία αγωνιστική με σκοπό να στεφθεί πρωταθλητής. Η χθεσινή ήττα που είχε και μια γλυκιά γεύση με τις απώλειες της ΑΕΚ, δίνει το πλεονέκτημα στους γαλαζοκίτρινους να παίξουν για δύο αποτελέσματα. Το θέμα είναι τι θα επιλέξει να κάνει η ομάδα του Σα Πίντο στην διαχείριση του παιχνιδιού. Αν θα πάει στο τρυπάκι να παίξει για την ισοπαλία ενδεχομένως και να στοιχίσει άρα σε αυτό το σενάριο δεν θα πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία. Άλλωστε ο Πορτογάλος τεχνικός το είπε ότι μια ομάδα σαν τον ΑΠΟΕΛ πρέπει να παίζει για την νίκη.

Θα περάσουν δύο εβδομάδες όπου θα υπάρχει μεγάλη προσμονή και στον Αρχάγγελο κάθε μέρα θα είναι ξεχωριστή μέχρι τον τελικό.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισπανικό μοντέλο-ThemaSports
16/05 @ 22:00

Ισπανικό μοντέλο

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή για πρώτη φορά στην ιστορία του

Γέλια Ντονγκαλά και δυσαρέσκεια Μπεν για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.: «Πως είναι δυνατόν;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/05 @ 09:11

Γέλια Ντονγκαλά και δυσαρέσκεια Μπεν για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.: «Πως είναι δυνατόν;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Ντονγκαλά και Μπεν, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στα social media για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 21:24

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος είναι παρών στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024.

Μαρκίνιος μέχρι το 2028-ThemaSports
15/05 @ 12:00

Μαρκίνιος μέχρι το 2028

Για πάντα στον ΑΠΟΕΛ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)-ThemaSports
15/05 @ 11:09

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)

Για την μεγάλη ανάσα που παίρνουν στον ΑΠΟΕΛ, τερματίζοντας την «ξηρασία» μιας πενταετίας σε κατακτήσεις τίτλων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μερκής.

Θα είναι ο πρωτος!-ThemaSports
15/05 @ 10:00

Θα είναι ο πρωτος!

Προ των πυλών ο Νταβίντ Γκαγιέχο στον ΑΠΟΕΛ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ