Η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ και κλείδωσε την Ευρώπη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τους πράσινους σκόραρε ο Σίμιτς στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα.

Στο 7ο λεπτό ο Κβιλιτάια πήρε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή από δεξιά, ο Κουλιμπαλί πρόλαβε και τον έκλεισε. Ο Γεωργιανός έδωσε πίσω στον Εφραίμ, ο οποίος έκανε το σουτ και η μπάλα είχε κατεύθυνση προς το τέρμα, αλλά κτύπησε στον Σαρφό και έφυγε έξω.

Στην συνέχεια η Ομόνοια ισορρόπησε τον αγώνα, ωστόσο καμία ομάδα δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του αντιπάλου.

Πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 29ο λεπτό και ήταν για τον ΑΠΟΕΛ! Ο Ντονγκαλά μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το γύρισμα ο Ουζόχο άγγιξε αλλά δεν κατάφερε να πάρει την μπάλα. Ο Κβιλιτάια στο 2ο δοκάρι με εξουδετερωμένο τον κίπερ της Ομόνοιας, έκανε το σουτ από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην συνέχεια κτύπησε στον Παναγιώτου που ήταν στο έδαφος και κατέληξε και πάλι στον Γεωργιανό επιθετικό, ο οποίος έκανε ξανά το σουτ από πολύ κοντά και έστειλε την μπάλα έξω.

Στην συνέχεια μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου, δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ομόνοια ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα. Στο 47ο λεπτό ο Χαμάς έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μπέλετς βγήκε αλλά δεν πρόλαβε το ίδιο και ο Κακουλλής ο οποίος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 51ο λεπτό η Ομόνοια απείλησε ξανά την εστία του ΑΠΟΕΛ. Ο Σεμέδο έκανε καλό σουτ εντός περιοχής, απέκρουσε ασταθώς ο Μπέλετς. Ο Τσεμπάκ έκανε την κεφαλιά, αλλά δεν έδιωξε με τον καλύτερο τρόπο και ο Σεμέδο πήγε για 2η προσπάθεια, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά καθώς δεν είχε καλή ισορροπία.

Ο ΑΠΟΕΛ βρήκε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο, στο 56ο λεπτό. Εκτέλεσε το κόρνερ ο Εφραίμ, η μπάλα πέρασε από αρκετούς ποδοσφαιριστές και ο Κοσταντίνοφ απ' το ύψος της μικρής περιοχής και πέφτοντας έκανε την προβολή, αλλά ήταν αδύναμη και ο Ουζόχο μάζεψε.

Η Ομόνοια ήταν αυτή που κατάφερε να βρει το πρώτο γκολ. Στο 69’ Έγινε λάθος στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ, ο Σεμέδο έκλεψε και έκανε το σουτ εκτός περιοχής. Ο Μπέλετς απέκρουσε, αλλά ο Σίμιτς πήρε την επαναφορά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Στο 83ο λεπτό η Ομόνοια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα γκολ της. Ο Σεμέδο ανέβηκε από αριστερά, έκανε την πάσα στην περιοχή με τον Αλιούμ να υποδέχεται και να γυρίζει να κάνει το σουτ, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω.

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο παρέμεινε το 1-0 υπέρ της Ομόνοιας, μέχρι και το τέλος.

To Live:

Τέλος αγώνα

90+4 Κίτρινη στον Μίλετιτς.

90+2' Κασάμα στην θέση του Χαραλάμπους.

90+1' Πάτησε περιοχή από αριστερά ο Σεμέδο και έκανε το σουτ, μπλόκαρε εύκολα ο Μπέλετς.

Καθυστερήσεις 4 λεπτά

88' Δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής ο Σεμέδο, έξω η μπάλα.

86' Μπασιρού αντί του Σίμιτς.

83' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Σεμέδο ανέβηκε από αριστερά, έκανε την πάσα στην περιοχή με τον Αλιούμ να υποδέχεται και να γυρίζει να κάνει το σουτ, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω.

83' Βιγιαφάνεζ σητν θέση του Σαρφό.

Τόσα εισιτήρια στο ΓΣΠ

76' Τριπλή αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ. Ζέφτε, Μαϊόλι και Τομανέ μέσα, Τσεμπάκ, Κοσταντίνοφ και Κβιλιτάια έξω. 

72' Κίτρινη στον Σεμέδο.

Ο Σίμιτς κάνει το 1-0 και έκρηξη στο ΓΣΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

69' ΓΚΟΟΛ για την Ομόνοια και 1-0. Έγινε λάθος στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ, ο Σεμέδο έκλεψε και έκανε το σουτ εκτός περιοχής. Ο Μπέλετς απέκρουσε, αλλά ο Σίμιτς πήρε την επαναφορά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

65' Αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Δώνης στην θέση του Εφραίμ.

64' Σουτ του Στεπίνσκι εκτός περιοχής, ο Πέτροβιτς βάζει την κόντρα και η μπάλα φεύγει σε κόρνερ.

62' Αλλαγή για την Ομόνοια. Στεπίνσκι αντί του Κακουλλή.

59' Νέα ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Σαρφό εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Τσεμπάκ κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και έκανε την κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε στόχο.

56' Εκτέλεσε το κόρνερ ο Εφραίμ, η μπάλα πέρασε από αρκετούς ποδοσφαιριστές και ο Κοσταντίνοφ απ' το ύψος της μικρής περιοχής και πέφτοντας έκανε την προβολή, αλλά ήταν αδύναμη και ο Ουζόχο μάζεψε. 

55' Καλό κράτημα της μπάλας από τον Σαρφό, έδωσε αριστερά στον Εφραίμ ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μίλετιτς με τάκλιν του έβαλε το μπλοκ και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

51' Καλό σουτ του Σεμέδο εντός περιοχής, απέκρουσε ασταθώς ο Μπέλετς. Ο Τσεμπάκ έκανε την κεφαλιά, αλλά δεν έδιωξε με τον καλύτερο τρόπο και ο Σεμέδο πήγε για 2η προσπάθεια, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά καθώς δεν είχε καλή ισορροπία.

47' Πολύ επικίνδυνη σέντρα του Χαμάς από αριστερά, ο Μπέλετς βγήκε αλλά δεν πρόλαβε το ίδιο και ο Κακουλλής ο οποίος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την στείλει στα δίχτυα.

Με τους ίδιους 11 οι δύο ομάδες.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Τέλος ημιχρόνου

Καθυστερήσεις 1 λεπτό

45' Μακρίνο σουτ από τον Κούσουλο, έφυγε λίγο έξω η μπάλα.

44' Κίτρινη στον Σαρφό.

40' Επικίνδυνο γύρισμα του Ντονγκαλά από δεξιά, διώχνει ο Παναγιώτου.

36' Ζητούν πέναλτι της Ομόνοιας, τίποτα από διαιτητή και VAR!

29' Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ! Ο Ντονγκαλά μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το γύρισμα ο Ουζόχο άγγιξε αλλά δεν κατάφερε να πάρει την μπάλα. Ο Κβιλιτάια στο 2ο δοκάρι με εξουδετερωμένο τον κίπερ της Ομόνοιας, έκανε το σουτ από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην συνέχεια κτύπησε στον Παναγιώτου που ήταν στο έδαφος και κατέληξε και πάλι στον Γεωργιανό επιθετικό, ο οποίος έκανε ξανά το σουτ από πολύ κοντά και έστειλε την μπάλα έξω.

25' Φάση διαρκείας στην άμυνα της Ομόνοιας, ο Ντάλσιο δοκίμασε δύο σουτ με την μπάλα να κοντράρει. Στην συνέχεια πήγε να δώσει στον Κβιλιτάια, με τον Κουλιμπαλί να προλαβαίνει να απομακρύνει και να παίρνει το φάουλ ταυτόχρονα. 

ΣΑ ΠΙΝΤΟ / ΠΑΘΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

17' Μακρινή μπαλιά του Σαρφό με στόχο τον Εφραίμ, προλαβαίνει ο Ουζόχο.

12' Πρώτο κόρνερ στον αγώνα για την Ομόνοια.

9' Γύρισμα του Ντονγκαλά από δεξιά, ο Κουλιμπαλί έδιωξε προτού Κβιλιτάια. Δόθηκε φάουλ πάνω στον Ουζόχο, μετά από σπρώξιμο του επιθετικού του ΑΠΟΕΛ.

7' Ο Κβιλιτάια πήρε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή από δεξιά, ο Κουλιμπαλί πρόλαβε και τον έκλεισε. Ο Γεωργιανός έδωσε πίσω στον Εφραίμ, ο οποίος έκανε το σουτ και η μπάλα είχε κατεύθυνση προς το τέρμα, αλλά κτύπησε στον Σαρφό και έφυγε έξω.

Η είσοδος των δύο ομάδων και το κορεό των Ομονοιατών (ΒΙΝΤΕΟ)

1' Έκανε το γύρισμα στην περιοχή από δεξιά ο Αλιούμ, έδιωξε ο Πέτροβιτς.

Έναρξη αγώνα

Ο κόσμος στο «αιώνιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενδεκάδες:

Ομόνοια (Γ. Αναστασίου):Ουζόχο, Μίλετιτς, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Κούσουλος, Χαραλάμπους (90+2' Κασάμα), Σίμιτς (86' Μπασιρού), Αλιούμ, Σεμέδο, Κακουλλής (62' Στεπίνσκι).

Στον πάγκο:Παπαστυλιανού, Μάθιους, Σιπριάνο, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέζιακς, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή.

 

ΑΠΟΕΛ (Σα Πίντο): Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Εφραίμ (65' Δώνης), Τσεμπάκ (76' Ζέφτε), Κβιλιτάια (76' Τομανέ), Σούσιτς, Ντάλσιο, Σαρφό (83' Βιγιαφάνεζ), Κοσταντίνοφ (76' Μαϊόλι), Ντονγκαλά.

Στον πάγκο:Χριστοδούλου, Σιπριάνο, Γουίλσον, Κρέσπο, Σατσιάς, Γουίλερ, Μεχρί.

 

Διαιτητής: Jovanovic Srdjan
Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Markovic Momcilo
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΖ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 19:14

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΖ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που διεξήχθη στο γήπεδο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΖ Ζακακίου, για τη 14η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Απόλλων-Οθέλλος (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 21:05

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Απόλλων-Οθέλλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Οθέλλο Αθηαίνου, για τη 14η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.

Έκλεισε την... εφιαλτική σεζόν με τεσσάρα ο Απόλλωνας-ThemaSports
12/05 @ 20:53

Έκλεισε την... εφιαλτική σεζόν με τεσσάρα ο Απόλλωνας

Καλύτερος σε ολόκληρο το παιχνίδι ο Απόλλωνας, συνέτριψε τον Οθέλλο Αθηαίνου στο στάδιο «Αλφαμέγα» με 4-1 τη 14η αγωνιστική του Β' γκρουπ και ολοκλήρωσε με... χαμόγελα μία εφιαλτική σεζόν, όπου βρήκε τη Λεμεσιανή ομάδα να κάνει «αγγαρεία» στο Β' γκρουπ.

Συμβιβασμός για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ μετά από ένα... επεισοδιακό παιχνίδι!-ThemaSports
12/05 @ 19:00

Συμβιβασμός για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ μετά από ένα... επεισοδιακό παιχνίδι!

Μετά από ένα... επεισοδιακό παιχνίδι, με ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και δύο αποβολές, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ εξήλθαν ισόπαλες 1-1 για τη 14η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ.

Θα δούμε ξανά πέντε σερί διαφορετικές πρωταθλήτριες;-ThemaSports
12/05 @ 21:40

Θα δούμε ξανά πέντε σερί διαφορετικές πρωταθλήτριες;

Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν τον τίτλο Πρωταθλήματος κατέκτησε ισάριθμες διαφορετικές ομάδες! Πριν τον ΑΠΟΕΛ το τρόπαιο σήκωσε ο Άρης, ένα χρόνο προηγουμένως ο Απόλλων και το 2021 η Ομόνοια. Οι οπαδοί κάθε ομάδας ασφαλώς θέλουν την επόμενη σεζόν να δουν τη δική τους να τερματίζει στην κορυφή, ένας ουδέτερος φίλαθλος όμως λογικά θα σκέφτεται πόσο όμορφο θα ήταν εάν μια πέμπτη ομάδα μεγάλωνε αυτό το σερί.

Πέφτει η αυλαία του Πρωταθλήματος 23/24! -ThemaSports
12/05 @ 10:15

Πέφτει η αυλαία του Πρωταθλήματος 23/24!

Πέφτει αυλαία του πρωταθλήματος Κύπρου 2023-24, αφού απέμειναν δύο παιχνίδια για τον Β' όμιλο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ